ben bi kaç saat öncesinde heycan yapıyorum kuzu genelde
HAha ay çok güldüm yorumuna kuzu ağzın yüzün yamılıyor demeko zamanda yapma rahat ol ne güzel.bende ilk kapılar açılıyo kalabalığın önüne çıkıyosun ya o an bitiyorum işteheycandan ağzım yüzüm yamuluyo resmen ağlayasım geliyo bi tuhaf oluyorum
tecrübelerini bekliyorummm kuzuuuBende heycan yok panik yok böyle tuhaf hissediyorum nedense , kına bi düğün salonu tutmustuk kuzu orda olucak sanırım biraz kalabalık olucak napıcaz bilmiyorum
o zamanda yapma rahat ol ne güzel.bende ilk kapılar açılıyo kalabalığın önüne çıkıyosun ya o an bitiyorum işteheycandan ağzım yüzüm yamuluyo resmen ağlayasım geliyo bi tuhaf oluyorum
Hahaha ay ben şuan gülmekten ağlicam muhtemelen yaa dediklerinizeHAha ay çok güldüm yorumuna kuzu ağzın yüzün yamılıyor demekBende ağlıcak gibi oluyorum
Yaaa gül sen gül koşa koşa geri dönersen kapıya ozaman görürüm seniHahaha ay ben şuan gülmekten ağlicam muhtemelen yaa dediklerinize
Ayyyy off ama ben de geri kaçıcak gibi olucam muhtemelen
Hahah ay gözümde canlandı 23 nisan çocuğu gibi koşa koşa geri dönüp annemin göğsüne kafamı dayicam " ya anne bakmasınlar yaa" diye hahahYaaa gül sen gül koşa koşa geri dönersen kapıya ozaman görürüm seni
Ya ama herkes bakmasın bana rahatsız oluyorum napıyımyarısı baksın
Hahah ay gözümde canlandı 23 nisan çocuğu gibi koşa koşa geri dönüp annemin göğsüne kafamı dayicam " ya anne bakmasınlar yaa" diye hahah
Ay allah korusun kuzu düşmek falan böyle şeyleri hiç düşünmeyelim zaten sakarım benGünaydın kızlarr, sohbete son anda yakaladım ama muhtemelen ben o an takılır düşerim diye düşünüyorumAynı o ağız yüz yamulması bende de oluyor çekiniyorum
Hahaha ayy resmen gözümde canlanan çocuk senmişsinHahah benim öyle birşey yapmışlığım var 23 nisan da kafada portakalla dans ediyorduk çocuğun boyu kısaydı benden portakal düşüp duruyodu e tabi herkes bize bakıyor kaçtım annemin yanına aynen öyle ağladım hahaha ne saçma dansmış o öyle ama
Ay hiç hatırlamıyorum onu yetenek yarışması gibi birşeydi ama nasıl bir tramvaysa 5 yaşındaki üzüntümü unutmuyorumHahaha ayy resmen gözümde canlanan çocuk senmişsin
Portakalla dans nedir yaa hahaha yerli malı haftası falanmıydı ona takıldım ben şuan
Ahahahaah ben bunu yeni gördümHahah ay gözümde canlandı 23 nisan çocuğu gibi koşa koşa geri dönüp annemin göğsüne kafamı dayicam " ya anne bakmasınlar yaa" diye hahah
Ay allah korusun kuzu düşmek falan böyle şeyleri hiç düşünmeyelim zaten sakarım ben
Bugün yine formundasın bakıyorumHahaha ayy resmen gözümde canlanan çocuk senmişsin
Portakalla dans nedir yaa hahaha yerli malı haftası falanmıydı ona takıldım ben şuan
Hahaha ay yazık yaa ama resmen çocukların gelecekleriyle oynuyorlarAy hiç hatırlamıyorum onu yetenek yarışması gibi birşeydi ama nasıl bir tramvaysa 5 yaşındaki üzüntümü unutmuyorum
Yani ayarladınız günüüKızlar ya bu arada dün fotoğrafçıyla görüşmeye gittik ya. Kadın bana "madem çekimini başka gün yapacaksın saçını açık bırak bence " dedi. Yanındakiler de öyle. Daha genç bi hava olur düğünde zaten topuz yapacaksın falan dedi. Aslında aklıma yattı sanki. Normalde sevmem salonda falan da açık bırakmam ama bu zaten 2 saatlik bir çekim e hoplama zıplama da yok öyle harap olacak. Böyle ayakkabımın fiyongu gibi pembe fiyonk toka alsam. Bir de taç yaptırsam değişik değişik iki model olmuş olur hem dedim. Sizcee
Ahahahaah ben bunu yeni gördümHadi gel kızım eve gidiyoruz yok sana evlilik falan diyecekler sonunda
Hihhi evet gençliğime döndüm biraz sanki, bu ara yaşlı hissediyordum daBugün yine formundasın bakıyorum
Ayy evet kuzu ayarladık yaaa :)Yani ayarladınız günüüAy çok sevindim. Açık kalmalı bence dee. Hani en fazla böyle bohem bi örgü falan olabilir gibi :)
O dağıtılan gözyaşlarıyla beraber dağılan makyajı da unutmayalım benceHahah ay ama sonu çok kötü bitti hikayenin. Anne yüreği tabi "gel annecim gel gidelim ağlama " diye göz yaşlarımı tüm yüzüme dağıtacağı görüntü film şeridi gibi geçiyo şuan
Hihhi evet gençliğime döndüm biraz sanki, bu ara yaşlı hissediyordum da
Kızlar ya bu arada dün fotoğrafçıyla görüşmeye gittik ya. Kadın bana "madem çekimini başka gün yapacaksın saçını açık bırak bence " dedi. Yanındakiler de öyle. Daha genç bi hava olur düğünde zaten topuz yapacaksın falan dedi. Aslında aklıma yattı sanki. Normalde sevmem salonda falan da açık bırakmam ama bu zaten 2 saatlik bir çekim e hoplama zıplama da yok öyle harap olacak. Böyle ayakkabımın fiyongu gibi pembe fiyonk toka alsam. Bir de taç yaptırsam değişik değişik iki model olmuş olur hem dedim. Sizcee
Hahaha ay yazık yaa ama resmen çocukların gelecekleriyle oynuyorlar
Bak kız evlenecek düğün günü salona çıkacağı anı düşünürken hoop 5 yaşında geçirdiği travma yüzünden geriliyor
Ay hadi gözün aydın o zamanAyy evet kuzu ayarladık yaaa :)
Kadına 3 eylül demiştim daha önce kına günü yani. Ama emin değilim falan demiştim.
Dün de 3 eylüldü tarih flan dedi. Ben korkarak " yaaa şimdi başka bi tarih söylicem ama lütfen dolu demeyin" dedim. Gözlerimi kapatıp cevabı bekledım ve 2 eylülün uygun olduğunu duyunca baya sevinç çığlıkları attım
Yıldönümünde nikah ayarlayamamış olsam daa yıldönümünü gelinlik ve damatlıkla kutlamayı başardım
Evet işte o canlandı zaten siyah siyal eyelinerlar her yerde DO dağıtılan gözyaşlarıyla beraber dağılan makyajı da unutmayalım benceO yüzden ağlamak yok
Yaa evet ben de öyle düşünüyorum normalde ama gözümde güzel şeyler canlandı sankiiÇocukluğuma indik sorunu bulduk işte
Kuzu ben açık kalmasından yana değilim normalde günlük hayatımda saçımı çok nadir toplarım ama düğün günü ve çekimlerde toplu olmalı bence benimde farklı gün ama toplayacağım. Senin gelinliğin özellikle daha şık ağır bohem romantik tarzı saçı kaldırmaz diye düşünüyorum ama bu benim fikrim tabi sen senelerce fotoğraflarda ne görmek istiyorsun önemli olan o
Aaa iviit çook haklısın kuzuuu :) . Dövme ve davetiyelerle de ayrı ayrı detay fotoğrafları olmalıAy hadi gözün aydın o zamanDövmelerinizle de bi detay almalısınız bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?