• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın gelincikler :KK68:
Gunaydiiiiinnn :))

Günaydın hatunlar :KK49:

Hahhahahahh gunaydinn

günaydın kızlar :)
dün babam nişanlımı aramış yanına çağırmış.gidince de yüzük seçtirmiş.bu sana kafeinin hediyesi demiş :KK49: böylece benim hatırlatmama ısrar etmeme fırsat olmadan yüzük saat mevzusu da kapanmış oldu.çok sevindim :KK73:[/QUOTE

Gunaydin canimm gule gule kullansin cok sevindim :))

Günaydıın kızlar dün gelinlikçiye gittim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım hala kalıp halinde hiç bir işleme yapılmamış neymiş kalıptan emin olmak istemişler :KK12::KK12:

Kilo vermişim tekrar ölçü aldılar çoğu şey belirlendi üstümde ağustosta tekrar gidicem dantellerin yerini vs göstericekler ama sinir oldum ya kızdımda zaten:KK11:

He buarada hala resim çektirmiyorlar bitince çekebilirmişim yoksa yarım gelinlik üzerinden yorum yapılınca moralim bozulurmuş:KK43:

Günaydıın kızlar dün gelinlikçiye gittim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım hala kalıp halinde hiç bir işleme yapılmamış neymiş kalıptan emin olmak istemişler :KK12::KK12:

Kilo vermişim tekrar ölçü aldılar çoğu şey belirlendi üstümde ağustosta tekrar gidicem dantellerin yerini vs göstericekler ama sinir oldum ya kızdımda zaten:KK11:

He buarada hala resim çektirmiyorlar bitince çekebilirmişim yoksa yarım gelinlik üzerinden yorum yapılınca moralim bozulurmuş:KK43:

Gunaydin canim Hay Allah keske bi haber verselerdi sende giycem gorcem diye gittin .. ya resim olmasin onemli degil o kadar sen skma canini hic bidaha ne zmn gidiceksin

Gunaydin canim Hay Allah keske bi haber verselerdi sende giycem gorcem diye gittin .. ya resim olmasin onemli degil o kadar sen skma canini hic bidaha ne zmn gidiceksin
21 ağustosta gidicem canım bir şeye benzer herhalde ozaman artık çok ayrıntı çalışıyorlar bu güzel birşey aslında ama hayal kırıklığına uğradım işte :KK43:

Günaydın kuzulaaar :)
dün babam nişanlımı aramış yanına çağırmış.gidince de yüzük seçtirmiş.bu sana kafeinin hediyesi demiş :KK49: böylece benim hatırlatmama ısrar etmeme fırsat olmadan yüzük saat mevzusu da kapanmış oldu.çok sevindim :KK73:
Canımm çok sevindim ya bi iş daha halolmuş oldu, hem de uğramana gerek kalmadannn , süper olmuş :)

Ay nasıl yani yaa. Hala sadece kalıpmı varmış, ağustos da derken ne zaman gideceksin bi dahakine kuzu.
Ayy ayrıca onlara neymiş aldıkları önleme bak ben de kızdım şimdiii :))
Neyse artık zaten sadece kalıp varmış o yüzden bişey anlamadık diye teselli edeyim :P Canını sıkma kuzucum bir bildikleri var demek ki halledecekler hiç meraklanmaa. Benim ki de en son tuhaf bi haldeydi zaten ne çıkacak belli değil :)

Canımm çok sevindim ya bi iş daha halolmuş oldu, hem de uğramana gerek kalmadannn , süper olmuş :)

Ay nasıl yani yaa. Hala sadece kalıpmı varmış, ağustos da derken ne zaman gideceksin bi dahakine kuzu.
Neyse artık zaten sadece kalıp varmış o yüzden bişey anlamadık diye teselli edeyim :p Canını sıkma kuzucum bir bildikleri var demek ki halledecekler hiç meraklanmaa. Benim ki de en son tuhaf bi haldeydi zaten ne çıkacak belli değil :)
21inde gidicem balım. Kilo veriormuşum kalıba tekrar bakmışlar o yüzden tülünü koydular pilelerine falan karar verdim işte tekrar göğüs sırt açıklığı vs ayarlandı. Strese girdim çok ya

21inde gidicem balım. Kilo veriormuşum kalıba tekrar bakmışlar o yüzden tülünü koydular pilelerine falan karar verdim işte tekrar göğüs sırt açıklığı vs ayarlandı. Strese girdim çok ya
Ay bak kilo vermişsin ama bardağın dolu tarafına bakalım biz yine :)
Stres yapma kuzucum ya halledecekler mutlaka son 1 ayda gelinlik diktirenler var yani öyle düşün.

Günaydın gelincikler :KK68:
dünaydın tatlımmm
Günaydın hatunlar :KK49:
günaydın güzellik nerelerdesinn

dün babam nişanlımı aramış yanına çağırmış.gidince de yüzük seçtirmiş.bu sana kafeinin hediyesi demiş :KK49: böylece benim hatırlatmama ısrar etmeme fırsat olmadan yüzük saat mevzusu da kapanmış oldu.çok sevindim :KK73:
Günaydınnnnn canımmm. güzel gelişmeler bunlar

Alla alla işkillendim ben şimdi acaba bunlar düzgün dikim yapamıyor olmasınlar biride görür sana akıl verir die resimde çekmeni istemiyorlardır belki nereye diktiriyorsun sen canm

Ay bak kilo vermişsin ama bardağın dolu tarafına bakalım biz yine :)
Stres yapma kuzucum ya halledecekler mutlaka son 1 ayda gelinlik diktirenler var yani öyle düşün.
Evet orası öyle incelmişim zaten 2 kilo gitti tartıda :D Yetişecek öyle ya da böyle :-)
dünaydın tatlımmm

günaydın güzellik nerelerdesinn

Günaydınnnnn canımmm. güzel gelişmeler bunlar

Alla alla işkillendim ben şimdi acaba bunlar düzgün dikim yapamıyor olmasınlar biride görür sana akıl verir die resimde çekmeni istemiyorlardır belki nereye diktiriyorsun sen canm
Yok kuzum tanıdık vasıtasıyla gittim ben zaten ertuğ kayıtken dikiyor adı duyulmuş biri. Kuralları öyleymiş sadece

Ayy şaka gibiler ya madem kısa sürede dikilio bu gelinlik niye aylar önceden cagrıyolarki neyse kuzu sıkma canını kalıp tam oturmus oldu en azından

Ahhhh çok heyecanlıııı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayyyy çok heyecanlı ama yaaaaaa :)
Nasılsın sendeki heyecan ne durumda, herşey tamam di miii :)
Ay panik oldum burdan ben :KK70: :KK70:

wuhuuu ne güzel. Kınayı nerde nasıl yapıyorsun canımmm
Bende heycan yok panik yok böyle tuhaf hissediyorum nedense , kına bi düğün salonu tutmustuk kuzu orda olucak sanırım biraz kalabalık olucak napıcaz bilmiyorum :D

aa onlara neymiş canım senin moralinin bozulmasından falan.ama kendini üzme canım bak tam üstüne göre ayarlıyolar güzel bişey çıkıcak bence :)

Günaydınnnnnn bugün kınam var :KK16:

ayy bi de sakin sakin söylüyo çok heycanlı ya :KK49:

aa onlara neymiş canım senin moralinin bozulmasından falan.ama kendini üzme canım bak tam üstüne göre ayarlıyolar güzel bişey çıkıcak bence :)

:D ben bi kaç saat öncesinde heycan yapıyorum kuzu genelde

Ayy şaka gibiler ya madem kısa sürede dikilio bu gelinlik niye aylar önceden cagrıyolarki neyse kuzu sıkma canını kalıp tam oturmus oldu en azından

Bende heycan yok panik yok böyle tuhaf hissediyorum nedense , kına bi düğün salonu tutmustuk kuzu orda olucak sanırım biraz kalabalık olucak napıcaz bilmiyorum :KK70:

Aman züğürt tesellisi öyle diyorum bende artık :D
Akşama yaklaştımı saat heyecanlanırsın kuzum ben şimdi heyecanlaandım senin yerine :D

NE bileyim kuzum çektirmiyoruz diyorla bende daha öncede söyledim kaç kre diye ısrar etmedim artık napıyım:KK51: İnşallah güzel birşey olacak bakalım bekliyorum heyecanla :-)

Neyse artık zaten sadece kalıp varmış o yüzden bişey anlamadık diye teselli edeyim :p Canını sıkma kuzucum bir bildikleri var demek ki halledecekler hiç meraklanmaa. Benim ki de en son tuhaf bi haldeydi zaten ne çıkacak belli değil :)

evet canım uğraşmadan hallettmiş oldum.ölçüsünü vereli çok olmamıştı verdikten sonra hemen getirtmiş.bende takmıycak mı diye endişelenmeye başlamıştım :) ablamların birinin eşine taktı onu sever, diğerini sevmediği için takmamıştı o açıdan önemliydi benim için birazda :)

Back