• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@blisss bu arada aksesuarlar hakkında konuştuk da kadına " yani ne kullanıyosunuz siz bilmiyorum ama benim nefret ettiğim bi aksesuar var onu söylemem gerek" dedim vee aynı anda "şemsiye" diyiverdik görmeliydin :D :D
Bir de şu karikatürlü ayakkabılar hakkıdna baya dedikodu yaptık :D :D

Evet işte o canlandı zaten siyah siyal eyelinerlar her yerde D

Yaa evet ben de öyle düşünüyorum normalde ama gözümde güzel şeyler canlandı sankii :KK70: Dur bakalım hepsinin denemesini yapar karara bağlarız. Ama bir de ben toplu saçı kendimde pek sevemiyorum o yüzden sanki daha güzel olurmuş gibi geliyo amaa.

Aaa iviit çook haklısın kuzuuu :) . Dövme ve davetiyelerle de ayrı ayrı detay fotoğrafları olmalı :KK70:

@blisss bu arada aksesuarlar hakkında konuştuk da kadına " yani ne kullanıyosunuz siz bilmiyorum ama benim nefret ettiğim bi aksesuar var onu söylemem gerek" dedim vee aynı anda "şemsiye" diyiverdik görmeliydin :KK70: :KK70:
Bir de şu karikatürlü ayakkabılar hakkıdna baya dedikodu yaptık :KK70: :KK70:

Dne ozaman canım hangisi içine sinerse öyle kullanırsın.
Ahhah ciddimisin aynı kafaya sahip olmanız iyi olmuş fotoğrafçıyla. Ya birde o ayakkabılar var dimi :-):-)

Aaa iviit çook haklısın kuzuuu :) . Dövme ve davetiyelerle de ayrı ayrı detay fotoğrafları olmalı :KK70:
Davetiye önemli :D
@blisss bu arada aksesuarlar hakkında konuştuk da kadına " yani ne kullanıyosunuz siz bilmiyorum ama benim nefret ettiğim bi aksesuar var onu söylemem gerek" dedim vee aynı anda "şemsiye" diyiverdik görmeliydin :KK70: :KK70:
Bir de şu karikatürlü ayakkabılar hakkıdna baya dedikodu yaptık :KK70: :KK70:
Ay çok fenasınız ama katılmadan edemiycem :D

Ahhah ciddimisin aynı kafaya sahip olmanız iyi olmuş fotoğrafçıyla. Ya birde o ayakkabılar var dimi :-):-)
Ne yazık ki var böyle şeyler :D
Geçen yine o şahane düğün arabalarından gördüm :D
"Melegimu alduk, ayvayu yeduk" :KK14:

Evet evet ya ona çok sevindim. O da dün bahsettiğimiz tarih yazılı ahşaplar kullanıyormul işte bir de şunlardan falan vardı yanında onları gösterdi

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
Ay çok fenasınız ama katılmadan edemiycem :KK70:
Ama yaniiii :D Herşeyi anlasam da şemsiyeyi asla anlayamicam. Bi de yanında getirenler oluyomuş. Bununla da çekelim diye :d Yani bişey de yapamıyorum" tamaaam çekeliiim" diyorum dedi ama söyleyişi duymalısın :D
Ne yazık ki var böyle şeyler :KK70:
Geçen yine o şahane düğün arabalarından gördüm :KK70:

Allahım ya gözleri kör olmasın onların ben ne diyeyim ki yanii :D :D

Ne yazık ki var böyle şeyler :KK70:
Geçen yine o şahane düğün arabalarından gördüm :KK70:
Ahahah inanmıyorum yaa şeyde çok iyi "bi biskrem verdim kandırdım" :D

Evet evet ya ona çok sevindim. O da dün bahsettiğimiz tarih yazılı ahşaplar kullanıyormul işte bir de şunlardan falan vardı yanında onları gösterdi

Aa süper çok iyiymiş bunlar kendin bulmana gerek kalmadı

Aa süper çok iyiymiş bunlar kendin bulmana gerek kalmadı
Evet evet o iyi oldu kuzu, aklıma bişey gelirse ya da görürsem ekstra hallederim tabi ama bunlar gayet iyi oldu benim için.
Ahahah inanmıyorum yaa şeyde çok iyi "bi biskrem verdim kandırdım" :KK70:
Hahah offf valla off yani söylenecek bişey yok bunu yapanlara :D :D

Evet evet o iyi oldu kuzu, aklıma bişey gelirse ya da görürsem ekstra hallederim tabi ama bunlar gayet iyi oldu benim için.

Hahah offf valla off yani söylenecek bişey yok bunu yapanlara :KK70: :KK70:
Bende dicek kelime bulamıyorum çok etkileyiciler gerçekten :D

kuzum bencede açık olsunn daha free bi hava katrsın benceee

21 ağustosta gidicem canım bir şeye benzer herhalde ozaman artık çok ayrıntı çalışıyorlar bu güzel birşey aslında ama hayal kırıklığına uğradım işte :KK43:

Canım benim olsun sen bütün olarak görmek için gittin tabii ama daha zamanın var daha güzel olucak emin ol üzülme ;)

Günaydınnnnnn bugün kınam var :KK16:

Günaydııın ayy çok heyecanlıı ne işin var burda seninn :D :D

Kızlar ya bu arada dün fotoğrafçıyla görüşmeye gittik ya. Kadın bana "madem çekimini başka gün yapacaksın saçını açık bırak bence " dedi. Yanındakiler de öyle. Daha genç bi hava olur düğünde zaten topuz yapacaksın falan dedi. Aslında aklıma yattı sanki. Normalde sevmem salonda falan da açık bırakmam ama bu zaten 2 saatlik bir çekim e hoplama zıplama da yok öyle harap olacak. Böyle ayakkabımın fiyongu gibi pembe fiyonk toka alsam. Bir de taç yaptırsam değişik değişik iki model olmuş olur hem dedim. Sizcee

Meraba canım bencede saçını açık bırak hatta çiçekli taç falan tak çok hoş oluyo saçların nasıl bilmiyorum ama bence hani ayakkabın ve tacın aynı renk olabilir elinede çiçek almayı düşünr msün takım olarak? Bir de ne dövmesi var ben bilmiyorum merak ettim :)))

İşler çok yoğun kızlarr arada yazabiliyorum kusuruma bakmayın :)

Öff o ne yaa gazozuna ilaç kattım der gibi allahm neler görüyor bu gözler :KK70:

Hahaha nuri alço style :D:D

Canım benim olsun sen bütün olarak görmek için gittin tabii ama daha zamanın var daha güzel olucak emin ol üzülme :KK66:

Günaydııın ayy çok heyecanlıı ne işin var burda seninn :KK70: :KK70:

Meraba canım bencede saçını açık bırak hatta çiçekli taç falan tak çok hoş oluyo saçların nasıl bilmiyorum ama bence hani ayakkabın ve tacın aynı renk olabilir elinede çiçek almayı düşünr msün takım olarak? Bir de ne dövmesi var ben bilmiyorum merak ettim :)))

İnşallah kuzu şimdi işin yoksa 2 hafta daha bekle :D

kızlar gelin arabalarınız nasıl olacak az önce konu içinde geçince merak ettim :D

kuzum bencede açık olsunn daha free bi hava katrsın benceee
Oylar çoğalıyor sevindim şimdiii, o zaman açık saç araştırması yapayım biraz :D

Evet canım çiçek olacak zaten taç da istiyordum. Bir de ayakkanımın fiyongu var onun aynısından bulursam çiçeği çıkardığımda biraz da onu takarım değişiklik olur diyorum fotolarda :) Saçlarımı ehr ne akdar son 2 aydır sıkıldığım için bal köpüğü yapmış olsam da eskiye dönücem sarı balyajlı işte öyle söyleyeyim öyle çok açık bir sarı olmayacak ama:)
Dövme dee nişanlımla sanırım 3-4 sene önce yaptırmıştık tanışma tarihimiz yazıyo roma rakamıyla ikimizde de 2 eylül 2008 :)
Şimdi çekimi de o gün yapıcaz inşallah 2 eylülde . Bu yıldönümü kutlamamız da gelinlik damatlıkla olucak :D
2 gün sonrası da düğün zaten :)

Oylar çoğalıyor sevindim şimdiii, o zaman açık saç araştırması yapayım biraz :KK70:

Evet canım çiçek olacak zaten taç da istiyordum. Bir de ayakkanımın fiyongu var onun aynısından bulursam çiçeği çıkardığımda biraz da onu takarım değişiklik olur diyorum fotolarda :) Saçlarımı ehr ne akdar son 2 aydır sıkıldığım için bal köpüğü yapmış olsam da eskiye dönücem sarı balyajlı işte öyle söyleyeyim öyle çok açık bir sarı olmayacak ama:)
Dövme dee nişanlımla sanırım 3-4 sene önce yaptırmıştık tanışma tarihimiz yazıyo roma rakamıyla ikimizde de 2 eylül 2008 :)
Şimdi çekimi de o gün yapıcaz inşallah 2 eylülde . Bu yıldönümü kutlamamız da gelinlik damatlıkla olucak :KK70:
2 gün sonrası da düğün zaten :)

Çok sevindim canım yıldönümü hediyesi olucak çekim :) Dövmeler de çok hoş görünür :)
Bir de ben senin fotolarını göremiyorum ya :D bişiler varsa orda bakiim :)

Back