• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

o zamanda yapma rahat ol ne güzel.bende ilk kapılar açılıyo kalabalığın önüne çıkıyosun ya o an bitiyorum işte :KK70: heycandan ağzım yüzüm yamuluyo resmen :KK70:ağlayasım geliyo bi tuhaf oluyorum :KK51:
HAha ay çok güldüm yorumuna kuzu ağzın yüzün yamılıyor demek :D Bende ağlıcak gibi oluyorum :D:D

o zamanda yapma rahat ol ne güzel.bende ilk kapılar açılıyo kalabalığın önüne çıkıyosun ya o an bitiyorum işte :KK70: heycandan ağzım yüzüm yamuluyo resmen :KK70:ağlayasım geliyo bi tuhaf oluyorum :KK51:
HAha ay çok güldüm yorumuna kuzu ağzın yüzün yamılıyor demek :KK70: Bende ağlıcak gibi oluyorum :KK70::KK70:
Hahaha ay ben şuan gülmekten ağlicam muhtemelen yaa dediklerinize :D :D :D :D
Ayyyy off ama ben de geri kaçıcak gibi olucam muhtemelen :D :D :D

Hahaha ay ben şuan gülmekten ağlicam muhtemelen yaa dediklerinize :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayyyy off ama ben de geri kaçıcak gibi olucam muhtemelen :KK70: :KK70: :KK70:
Yaaa gül sen gül koşa koşa geri dönersen kapıya ozaman görürüm seni :D:D
Ya ama herkes bakmasın bana rahatsız oluyorum napıyım :D yarısı baksın :D:D

Yaaa gül sen gül koşa koşa geri dönersen kapıya ozaman görürüm seni :KK70::KK70:
Ya ama herkes bakmasın bana rahatsız oluyorum napıyım :KK70: yarısı baksın :KK70::KK70:
Hahah ay gözümde canlandı 23 nisan çocuğu gibi koşa koşa geri dönüp annemin göğsüne kafamı dayicam " ya anne bakmasınlar yaa" diye hahah :D

Günaydın kızlarr, sohbete son anda yakaladım ama muhtemelen ben o an takılır düşerim diye düşünüyorum :KK70:Aynı o ağız yüz yamulması bende de oluyor çekiniyorum :D

Hahah ay gözümde canlandı 23 nisan çocuğu gibi koşa koşa geri dönüp annemin göğsüne kafamı dayicam " ya anne bakmasınlar yaa" diye hahah :KK70:

Hahah benim öyle birşey yapmışlığım var 23 nisan da kafada portakalla dans ediyorduk çocuğun boyu kısaydı benden portakal düşüp duruyodu e tabi herkes bize bakıyor kaçtım annemin yanına aynen öyle ağladım hahaha ne saçma dansmış o öyle ama :D

Günaydın kızlarr, sohbete son anda yakaladım ama muhtemelen ben o an takılır düşerim diye düşünüyorum :KK70:Aynı o ağız yüz yamulması bende de oluyor çekiniyorum :KK70:
Ay allah korusun kuzu düşmek falan böyle şeyleri hiç düşünmeyelim zaten sakarım ben :D

Hahah benim öyle birşey yapmışlığım var 23 nisan da kafada portakalla dans ediyorduk çocuğun boyu kısaydı benden portakal düşüp duruyodu e tabi herkes bize bakıyor kaçtım annemin yanına aynen öyle ağladım hahaha ne saçma dansmış o öyle ama :KK70:
Hahaha ayy resmen gözümde canlanan çocuk senmişsin :D
Portakalla dans nedir yaa hahaha yerli malı haftası falanmıydı ona takıldım ben şuan :D :D

Hahaha ayy resmen gözümde canlanan çocuk senmişsin :KK70:
Portakalla dans nedir yaa hahaha yerli malı haftası falanmıydı ona takıldım ben şuan :KK70: :KK70:
Ay hiç hatırlamıyorum onu yetenek yarışması gibi birşeydi ama nasıl bir tramvaysa 5 yaşındaki üzüntümü unutmuyorum :D:D:D

Kızlar ya bu arada dün fotoğrafçıyla görüşmeye gittik ya. Kadın bana "madem çekimini başka gün yapacaksın saçını açık bırak bence " dedi. Yanındakiler de öyle. Daha genç bi hava olur düğünde zaten topuz yapacaksın falan dedi. Aslında aklıma yattı sanki. Normalde sevmem salonda falan da açık bırakmam ama bu zaten 2 saatlik bir çekim e hoplama zıplama da yok öyle harap olacak. Böyle ayakkabımın fiyongu gibi pembe fiyonk toka alsam. Bir de taç yaptırsam değişik değişik iki model olmuş olur hem dedim. Sizcee

Hahah ay gözümde canlandı 23 nisan çocuğu gibi koşa koşa geri dönüp annemin göğsüne kafamı dayicam " ya anne bakmasınlar yaa" diye hahah :KK70:
Ahahahaah ben bunu yeni gördüm :D:D Hadi gel kızım eve gidiyoruz yok sana evlilik falan diyecekler sonunda :D
Ay allah korusun kuzu düşmek falan böyle şeyleri hiç düşünmeyelim zaten sakarım ben :KK70:
:rolleyes::rolleyes:
Hahaha ayy resmen gözümde canlanan çocuk senmişsin :KK70:
Portakalla dans nedir yaa hahaha yerli malı haftası falanmıydı ona takıldım ben şuan :KK70: :KK70:
Bugün yine formundasın bakıyorum :D

Ay hiç hatırlamıyorum onu yetenek yarışması gibi birşeydi ama nasıl bir tramvaysa 5 yaşındaki üzüntümü unutmuyorum :KK70::KK70::KK70:
Hahaha ay yazık yaa ama resmen çocukların gelecekleriyle oynuyorlar :D
Bak kız evlenecek düğün günü salona çıkacağı anı düşünürken hoop 5 yaşında geçirdiği travma yüzünden geriliyor :D

Kızlar ya bu arada dün fotoğrafçıyla görüşmeye gittik ya. Kadın bana "madem çekimini başka gün yapacaksın saçını açık bırak bence " dedi. Yanındakiler de öyle. Daha genç bi hava olur düğünde zaten topuz yapacaksın falan dedi. Aslında aklıma yattı sanki. Normalde sevmem salonda falan da açık bırakmam ama bu zaten 2 saatlik bir çekim e hoplama zıplama da yok öyle harap olacak. Böyle ayakkabımın fiyongu gibi pembe fiyonk toka alsam. Bir de taç yaptırsam değişik değişik iki model olmuş olur hem dedim. Sizcee
Yani ayarladınız günüü :D Ay çok sevindim. Açık kalmalı bence dee. Hani en fazla böyle bohem bi örgü falan olabilir gibi :)

Ahahahaah ben bunu yeni gördüm :KK70::KK70: Hadi gel kızım eve gidiyoruz yok sana evlilik falan diyecekler sonunda :KK70:

Hahah ay ama sonu çok kötü bitti hikayenin. Anne yüreği tabi "gel annecim gel gidelim ağlama " diye göz yaşlarımı tüm yüzüme dağıtacağı görüntü film şeridi gibi geçiyo şuan :D :D
Bugün yine formundasın bakıyorum :KK70:
Hihhi evet gençliğime döndüm biraz sanki, bu ara yaşlı hissediyordum da :D

Yani ayarladınız günüü :KK70: Ay çok sevindim. Açık kalmalı bence dee. Hani en fazla böyle bohem bi örgü falan olabilir gibi :)
Ayy evet kuzu ayarladık yaaa :)
Kadına 3 eylül demiştim daha önce kına günü yani. Ama emin değilim falan demiştim.
Dün de 3 eylüldü tarih flan dedi. Ben korkarak " yaaa şimdi başka bi tarih söylicem ama lütfen dolu demeyin" dedim. Gözlerimi kapatıp cevabı bekledım ve 2 eylülün uygun olduğunu duyunca baya sevinç çığlıkları attım :D :D
Yıldönümünde nikah ayarlayamamış olsam daa yıldönümünü gelinlik ve damatlıkla kutlamayı başardım :D

Hahah ay ama sonu çok kötü bitti hikayenin. Anne yüreği tabi "gel annecim gel gidelim ağlama " diye göz yaşlarımı tüm yüzüme dağıtacağı görüntü film şeridi gibi geçiyo şuan :KK70: :KK70:

Hihhi evet gençliğime döndüm biraz sanki, bu ara yaşlı hissediyordum da :KK70:
O dağıtılan gözyaşlarıyla beraber dağılan makyajı da unutmayalım bence :D O yüzden ağlamak yok :D

Hahaha ay yazık yaa ama resmen çocukların gelecekleriyle oynuyorlar :KK70:
Bak kız evlenecek düğün günü salona çıkacağı anı düşünürken hoop 5 yaşında geçirdiği travma yüzünden geriliyor :KK70:

Çocukluğuma indik sorunu bulduk işte :D
Kuzu ben açık kalmasından yana değilim normalde günlük hayatımda saçımı çok nadir toplarım ama düğün günü ve çekimlerde toplu olmalı bence benimde farklı gün ama toplayacağım. Senin gelinliğin özellikle daha şık ağır bohem romantik tarzı saçı kaldırmaz diye düşünüyorum ama bu benim fikrim tabi sen senelerce fotoğraflarda ne görmek istiyorsun önemli olan o

Ayy evet kuzu ayarladık yaaa :)
Kadına 3 eylül demiştim daha önce kına günü yani. Ama emin değilim falan demiştim.
Dün de 3 eylüldü tarih flan dedi. Ben korkarak " yaaa şimdi başka bi tarih söylicem ama lütfen dolu demeyin" dedim. Gözlerimi kapatıp cevabı bekledım ve 2 eylülün uygun olduğunu duyunca baya sevinç çığlıkları attım :KK70: :KK70:
Yıldönümünde nikah ayarlayamamış olsam daa yıldönümünü gelinlik ve damatlıkla kutlamayı başardım :KK70:
Ay hadi gözün aydın o zaman :D Dövmelerinizle de bi detay almalısınız bence :)

O dağıtılan gözyaşlarıyla beraber dağılan makyajı da unutmayalım bence :KK70: O yüzden ağlamak yok :KK70:
Evet işte o canlandı zaten siyah siyal eyelinerlar her yerde D
Çocukluğuma indik sorunu bulduk işte :KK70:
Kuzu ben açık kalmasından yana değilim normalde günlük hayatımda saçımı çok nadir toplarım ama düğün günü ve çekimlerde toplu olmalı bence benimde farklı gün ama toplayacağım. Senin gelinliğin özellikle daha şık ağır bohem romantik tarzı saçı kaldırmaz diye düşünüyorum ama bu benim fikrim tabi sen senelerce fotoğraflarda ne görmek istiyorsun önemli olan o
Yaa evet ben de öyle düşünüyorum normalde ama gözümde güzel şeyler canlandı sankii :D Dur bakalım hepsinin denemesini yapar karara bağlarız. Ama bir de ben toplu saçı kendimde pek sevemiyorum o yüzden sanki daha güzel olurmuş gibi geliyo amaa.
Ay hadi gözün aydın o zaman :KK70: Dövmelerinizle de bi detay almalısınız bence :)
Aaa iviit çook haklısın kuzuuu :) . Dövme ve davetiyelerle de ayrı ayrı detay fotoğrafları olmalı :D

Back