• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım daha elbisemi almadım ya .. Ama saç için karar versem iiyi olucak .Bir de aksesuar istiyorum Eminönü nden bulabilrsem inşallah.. Topuz düşünüyorum karışık topuz örgülü istiyorum çok ama model bulamadım tam bu olsun dediğim .. Açık bırakıyım aksesuar takıyım diyorum öyle de çok sıcak ya terlerim falan diye istemiyorum.Aklnıza model gelirse paylaşın benimle. Salonda yada evde olmucak hani ağır bi model istemiyorum o yüzden
Canım bak bunlar benim kendim için düşündüğüm modeller belki hoşuna gider
10955327_289255737864744_1757801413_n.webp 11093062_951442191541478_1566722756_n.webp 11311429_389795401212721_522538872_n.webp 11820472_1521177741440536_2084574777_n.webp

Canım daha elbisemi almadım ya .. Ama saç için karar versem iiyi olucak .Bir de aksesuar istiyorum Eminönü nden bulabilrsem inşallah.. Topuz düşünüyorum karışık topuz örgülü istiyorum çok ama model bulamadım tam bu olsun dediğim .. Açık bırakıyım aksesuar takıyım diyorum öyle de çok sıcak ya terlerim falan diye istemiyorum.Aklnıza model gelirse paylaşın benimle. Salonda yada evde olmucak hani ağır bi model istemiyorum o yüzden
Canım aslında buna elbiseden sonra karar versen daha sağlıklı olur. Yani ikisi de birbiri olmadan olmuyor pek. Topla deriz elbisen açık bırakmaya daha müsait olur belli olmaz. Ama tabii sıcak sebebiyle toplu olması daha iyi olur dediğin gibi. Yine de önce elbise sonra saç diyorum , böyle bişey canlandırmak çok zor :)
O 249 tl olan benimki işte kuzu onun beyazını 175e aldım ben araştır biraz bulursun.
Gittigidiyordan almıştm ben. Aahha birilerinin alması iyi oluyor dimi bana da yengem aldı :KK70:
Ayy 175 e iyi diyoruz yani halimzie bak yazık. Ama iyi fiyat yani :D Ben primanovanınkini gördüm 140 a ama süslü değil sadece kullanış olarak daha kullanışlı. Bi de çöp kovasının kapağı sallanan kapaklardan onlar daha iyi oluyo banyoda bence ama neden süssüz kii :D http://urun.n11.com/banyo-setleri/p...8?cid=604001&gclid=CLSXvviFkscCFSvItAod7wcLTQ
Ayrıca evet birilerinin alması çok iyi oluyo yaa yardıme denlere tişikirler burdan :D

kızlar bende banyo paspasıma uyumlu havlu bakıyorum.mavi renk olcak ama böyle süslü püslü bişey.home sweet homeda vardı çiçekli bişey ama bitmiş.güpürlü falan güzel bişey görürseniz söyleyin :KK43:

http://www.halistores.com/U31706,39,elart-ceyizlik-dantelli-havlu-begonya-krem.htm
http://www.halistores.com/U31695,39,elart-ceyizlik-nakisli-havlu-menekse-pudra.htm
http://www.halistores.com/elart-ceyizlik-dantelli-havlu-helena-pudra

Canımm mavi bulamadım şuan ama bunlarda tam senin tarzın :))

Çok güzelmiş bunlar evet benimde aklımdakiler bunlar gibi işte ama karar veremiyorum

Canım aslında buna elbiseden sonra karar versen daha sağlıklı olur. Yani ikisi de birbiri olmadan olmuyor pek. Topla deriz elbisen açık bırakmaya daha müsait olur belli olmaz. Ama tabii sıcak sebebiyle toplu olması daha iyi olur dediğin gibi. Yine de önce elbise sonra saç diyorum , böyle bişey canlandırmak çok zor :)

Haklısın canım önce elbise olmalı tabi ama az çok straplez giymiceğimi biliyorum saçımı salık bırakmam o yüzden , ama dediğin mantıklıı elbise alıyım da bakarım :)))

Haklısın canım önce elbise olmalı tabi ama az çok straplez giymiceğimi biliyorum saçımı salık bırakmam o yüzden , ama dediğin mantıklıı elbise alıyım da bakarım :)))
Evet canım , açık saçı da zaten peks evmiyorum böyle günlerde ben şahsen. Daha özensiz geliyo sanki.
Elbiseni bul ama fotoğrafsız gelme tabiii :P Sonra hep beraber saç araştırması yaparız zaten :)

Çok güzelmiş bunlar evet benimde aklımdakiler bunlar gibi işte ama karar veremiyorum

Karar verebilmen için önce elbisen belli olmalı işte kuzu :-) Bir an önce seç bence

Evet canım , açık saçı da zaten peks evmiyorum böyle günlerde ben şahsen. Daha özensiz geliyo sanki.
Elbiseni bul ama fotoğrafsız gelme tabiii :p Sonra hep beraber saç araştırması yaparız zaten :)

Karar verebilmen için önce elbisen belli olmalı işte kuzu :-) Bir an önce seç bence

Tamam kızlarr elbisee 2 hafta sonra seçilcek inşallah o zaman çeker atarım resmini beraber bakarız ;) :) :)

Ayy 175 e iyi diyoruz yani halimzie bak yazık. Ama iyi fiyat yani :KK70: Ben primanovanınkini gördüm 140 a ama süslü değil sadece kullanış olarak daha kullanışlı. Bi de çöp kovasının kapağı sallanan kapaklardan onlar daha iyi oluyo banyoda bence ama neden süssüz kii :KK70: http://urun.n11.com/banyo-setleri/p...8?cid=604001&gclid=CLSXvviFkscCFSvItAod7wcLTQ
Ayrıca evet birilerinin alması çok iyi oluyo yaa yardıme denlere tişikirler burdan :KK70:
Hahha 175e iyi diyoruz evet ama zaman daraldı seçenek yok napalım,
bu baktıklarımız dan çok farklı kuzu

O 249 tl olan benimki işte kuzu onun beyazını 175e aldım ben araştır biraz bulursun.
Gittigidiyordan almıştm ben. Aahha birilerinin alması iyi oluyor dimi bana da yengem aldı :KK70:

İryanın havlularına bak kuzu

Açıkmı topuzmu nasıl bişey olacak elbisen hazırmıydı unuttum :KK64:

ay burda çok güzel havlular varmış.çok güzeller ama mavi renkte yok hiç.paspala uyumlu olsun demiştim :KK43:

şu sonuncuya özellikle bayıldım.neden hep pudra bunlar hiç mavi yapmamışlar :(

günaydın kızlar :)
dün babam nişanlımı aramış yanına çağırmış.gidince de yüzük seçtirmiş.bu sana kafeinin hediyesi demiş :KK49: böylece benim hatırlatmama ısrar etmeme fırsat olmadan yüzük saat mevzusu da kapanmış oldu.çok sevindim :KK73:
gün geçtikçe dahada çok seviyorlar :) ne güzel

Back