2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende hatırlayamadım Çok teşekkür ederim, evet inşallah yarın fotoğrafla gelicem size senide izliyorum artık bakabilirsin

Olsuun :) müsait bi anımda tanıtırım kendimi beni bilenler biliyoo :) İnşallah bekliyoruz fotoyu :) Bende seni izlediim maşallah herşeyin çok güzel canım çokta az kalmış düğüne hayırlısı olsun hakkında

geldim canım çok oldu geleli evi tuttum haftasonuda eşyalarımı hallettik çok şükürrr :) merakla bekliyorum güzel haberlerini

geldim canım çok oldu geleli evi tuttum haftasonuda eşyalarımı hallettik çok şükürrr :) merakla bekliyorum güzel haberlerini

Aaa a hadii hayırlı olsun canım beniim çook sevindim ya :)) Yaa bizede oturmya geldi sözlümün ailesi geçen hafta ve nişan tarihine karar verdik inşallah 06.08.2015 pazar gününe karar kıldık :))) çok mutluyum ya . Ama daha hiçbişeye başlayamadım heyecandan :) Bir de ehliyet e yazıldım 2 hafta üst üste cmrtesi pazar derslerim var 1 hafta boşum o günde sözlüm gelcek haftasonu çeyiz ve nişanlık alışverişini halledicez :) Nasıl atıyo kalbim bilsen çok mutluyumm

Ben eksik kalmayayım ozaman bende bileyim
Amiiinn teşekkkür ederim çok sağol Evet az kaldı baya tutuştuk bizde

Ben eksik kalmayayım ozaman bende bileyim
Amiiinn teşekkkür ederim çok sağol Evet az kaldı baya tutuştuk bizde

İstanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım 5,5 senelik bi ilişkim var 25ekim 2014 tarihinde sözlendim inşallah 6 eylül de nişanım olucak :) Ve Bursa'ya gelin gidicem.. Koşturma hep oluyo ya ne kadar işlerini halletsende sorun yapma :)

Maşşallah 5,5 sene demek Allah ayırmasın Hadi bakalım hayırlısı olsun hazırlıklara başla nişan için ozaman
Evet malesef koşturmadan olmuyor bu işler

Ay buarada ben kendimi tanıtmamışım 24 yaşındayım bende izmir eylül geliniyim memnun oldum

anneminde hafızası zayıf durmadan hatırlatma yapmak gerekiyo işte bakalım canım yaptırırlarsa sağolsunlar yaptırmazlarsa napıyım ısrar edemiycem ama üzülceğim kesin
Hahah olsun neyseki annelere hatırlatma yapmak kolay oluyo babalar gibi değil
İnşallah yaptırır kuzucum yaptırmazsa da sıkma canını herşey hallolur. Saat alırsın sen de bütçene göre

vaayy çok sevindim kuzu yani bu eylül 06 2015 yazacaktın sanırım kuzu hadi hayırlısı inşaAllah tatlım benim nikahta 24 ekim 2015

Maşşallah 5,5 sene demek Allah ayırmasın Hadi bakalım hayırlısı olsun hazırlıklara başla nişan için ozaman
Evet malesef koşturmadan olmuyor bu işler

Ay buarada ben kendimi tanıtmamışım 24 yaşındayım bende izmir eylül geliniyim memnun oldum

Amiin canım inşallah ünide tanışında 5 , 5 sene evet :)) Aynen ya başlamam gerek bi yandan ehliyete yazıldım bakalım nasıl olcak hepsi bi arada :) Çok memnun oldum canım İzmir in kızlarıda güzel olur yüzünü göremedik ama :) maşallah çok hoşsun hayırlısı hakkımızda :)

vaayy çok sevindim kuzu yani bu eylül 06 2015 yazacaktın sanırım kuzu hadi hayırlısı inşaAllah tatlım benim nikahta 24 ekim 2015

06.09.2015 hehh oldu şimdi heyecandan elim ayağıma dolandı
Çok sevindim canım benimm ya benim doğum günümden bi gün önce yani hadi bakalım

Hahah olsun neyseki annelere hatırlatma yapmak kolay oluyo babalar gibi değil
İnşallah yaptırır kuzucum yaptırmazsa da sıkma canını herşey hallolur. Saat alırsın sen de bütçene göre

bütçeme göre saat alsam takıcağını hiç sanmıyorum.değişik bi zevki vardır kendisinin.öyle bilindik markaların saatlerini takmaz.kendisi beğenmesi lazım.yüzük en iyisi olcaktı ama işte.hoş zaten elimde para bitti şuan kredi kartıyla alsam kendisi ödiycek.evlenmiş olsak hadi yine neyse de şuan bi anlamı olmıycak kız tarafının alması gereken bişey neticede

Aman prosedür icabı bişey zaten kuzu ya. Nişanlında anlar herhalde az çok üzülme sen bunlara. Annen hatırlatsın bi ordan dene şansını olmazsa alırsın bi saat takmış olursun nişanlına da çaktırırsın durumu biraz . Zaten şu aşamada maddiyat her şekilde zorluyor bari elimizde olan durumları kolaylaştırmaya çalışalım.
Benimki takmamı bile istemiyo mesele ne zaman şu saat nasıl desem kızıp konuyu kapatıyo ne gerek varmış.
Öyle de benim içim rahat etmiyo. Fazlasına kaçmadan almak istiyorum bakalımm

Ehliyete sıkı çalış derim geçen sene aldım bende ciddi zorluyorlar direksiyonda
Ay teşekkür ederim bu topiğin kızlarının hepsi güzel
Aaa nişan albümüme bakmadın demek ki orada görebilirsin beni eheheh

canım saol.kına cumartesi düğünde pazar günü çok çok az kaldı :) darısı başına diyim. senin adınada sevindim tarihler belirlenmiş çok az kalmış :)
Günaydınnn kızlarrr :) curlygirl hayırlı olsunnn Allah mutlu mesut bir ömür yaşlanmayı nasip etsin
saol canım hepimizin için geçerli olsun inş

Ayy gözümü korkutma kız Öyleler evet güzeldir bu topiğin kızlarıı
Ayyy albüm olarak bakmadım hemencik bakıyorummm :))

canım saol.kına cumartesi düğünde pazar günü çok çok az kaldı :) darısı başına diyim. senin adınada sevindim tarihler belirlenmiş çok az kalmış :)

Ayyy bişey kalmamış kii :)) çok heyecanlısındır sen şimdi
Evet belli oldu canım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin :)

benimki de öyle diyo da alsam bile takıcağını sanmıyorum işte takıcağı bişey olsunki boşu boşuna almayım diyorum.damat bohçası da istemiyodu alma gerek yok diyodu.ben ısrar ederek aldım seçtirdim hepsini.bi yüzüğe sesini çıkarmamıştı ilk kez şu son zamanlarda da cidden çok zorlanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…