Tamamdır kuzu teşekkür ederim. Bakalım benimkinin sonucu neye bağlanacak heyecanla bekliyorumaynen öyle canıımmm :) bizim arkadaşlar hep böyle kullandı burda :)
resmi kurumlarda bu şekilde canmYanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii?
Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.
10 gün tatil olmuş olcak düğün sonrası güzel :)Tamamdır kuzu teşekkür ederim. Bakalım benimkinin sonucu neye bağlanacak heyecanla bekliyorum
Yani evet kuzu eğer olursa öyle olacak. Haftasonlarıyla 15 gün işte. Tam da istediğim gibi ama bilmiyorum şimdi konulunca bişey değişir mi.10 gün tatil olmuş olcak düğün sonrası güzel :)
Evet kuzu doğru memurlar için durum farklı oluyor. Bakalım benimki de mesai saatleri içinde belli olacak inşallah çok merak ediyorum sonucuresmi kurumlarda bu şekilde canm
inşallah kuzu, anca o düğünün stresi atılır zatenYani evet kuzu eğer olursa öyle olacak. Haftasonlarıyla 15 gün işte. Tam da istediğim gibi ama bilmiyorum şimdi konulunca bişey değişir mi.
Böyle olursaa 1 eylül boş , 2 Eylül fotoğraf çekimi (o da çarşamba netleşicek), 3 eylül kına 4 boş 5 düğün 6 boş 7 -8-9-10-11-12 balayı 13 -14 boş 15 iş!
Baya dinlenmeli ve rahat olur ama .. İnşallah böyledir burda bu işler
taçlar güzelmiş kuzuu :) ooo bu akşamdan fotoğraf bekliyoruzKızlar alintilayamadim albümlerde bakamadim henüz telden gidiyorum. Son kez eminonunu turu yaptım. Cuvaldan keselerde hazır buldum dikilmiş. 50 tanesi 35 TL aklınızda bulunsun. Tac olarak bunları aldım. Kuaför provam var bugün.
tamam o zaman kuzu :) senin ki nasıl ki ? niye görmedik biz
Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii?
Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.
Çok güzellermişşş ay hadi foto bekliyoruz provadanKızlar alintilayamadim albümlerde bakamadim henüz telden gidiyorum. Son kez eminonunu turu yaptım. Cuvaldan keselerde hazır buldum dikilmiş. 50 tanesi 35 TL aklınızda bulunsun. Tac olarak bunları aldım. Kuaför provam var bugün.
e getirtemiyolar mı kuzu vaktin var nasılsa o ilk satıcı bulabilir belkiKızlar toka bakıyorum ya topuz için instagramda bir satıcı 50 lira dedi elinde kalmamış aynı tokaya meric isimli bir satıcı vardı yao 175 lira istiyor ya arada ki ucuruma bakın Bulamıyorum toka
Uzun zaman alır dedi kuzu ya aliexpresten alıyorlar 8-10 dolara üstüne ekleyip satıyorlar vakit olsa bende alıcam ordan ama yetişmeze getirtemiyolar mı kuzu vaktin var nasılsa o ilk satıcı bulabilir belki
inşallah kuzu, anca o düğünün stresi atılır zaten
İvit hayırlı haberlerle dönmek istiyorum ben de size. Madem siz de böyle ben de öyle biliyormuş gibi dalarım konuyaBizim şirkette aynı dediğin gibi oluyor kuzu her yerde aynı olmayabilir konuş bakalım sen
tühhhUzun zaman alır dedi kuzu ya aliexpresten alıyorlar 8-10 dolara üstüne ekleyip satıyorlar vakit olsa bende alıcam ordan ama yetişmez
İvit hayırlı haberlerle dönmek istiyorum ben de size. Madem siz de böyle ben de öyle biliyormuş gibi dalarım konuya
Baktım hep aynı şeyler vartühhhpeki kemeraltında satan yerlere baktınmı kuzu
Ben pek emin olamadım sanki kuzu ya. Model güzel aslında da taşlar bi değişik çok sahte mi görünüyo sanki bilemedim ki :)
bende taşlardan emin olamadm ya bulamıcam sanki bu gidişleBen pek emin olamadım sanki kuzu ya. Model güzel aslında da taşlar bi değişik çok sahte mi görünüyo sanki bilemedim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?