2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha tahtamla dalga geçme bak
Yoğun bir hatunsun sen artık sana o şekilde bir muamele göstermemiz gerekecek tabii :)
Üzülme sen atladıkça biz sana hatırlatırız bak bi de bu vardı diye
Ay teşekkür ederim süper olur bu hatırlatmalar Bu ay bana yeni ciciler gelir bol bol hahahyt

Kızlar yaa bişey soruciiim.
Şimdi ben bu izin meselesini konuşucam bugün dee.
Hep kafamı kurcalamıştır bu yıllık izin olayı. Şimdi 1 hafta yıllık izin kullanınca cumartesi pazarlar da sayılıyor mu. Yani ben 1 hafta kullanıcam mesela bu "pazartesi-cuma-" arasındaki süre mi oluyor yoksa artı 1 ya da 2 gün daha mı kallanıcam diğer haftadan.
Ay kafam karıştı kurtarın beni!

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım Koltuk renkleri çok güzel bu iki renk çok yakışıyor birbine.

Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumu

sağol kuzumm bende merakla bekliyorum nasıl bişey çıkacak ortaya die baya bir uzun sürdü kumaş seçimi

canım haftasonuda sayılır izinde mesela 5 gün kullanırsan pazartesinden itibaren cuma günü iznin biter ama cumartesi pazar tatil olduğu için iznin yanmaz

ama mesela 8 gün kullanırsan haftasonuda içine girer salı iş başı yaparsın

Haftasonları yıllık izinden sayılmıyor canım o zaten snin hakkın

sağol kuzumm bende merakla bekliyorum nasıl bişey çıkacak ortaya die baya bir uzun sürdü kumaş seçimi
Eminim çok güzel olacak

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım Koltuk renkleri çok güzel bu iki renk çok yakışıyor birbine.

Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumu
cevap vermiştim ya kuzu vermedimm mi kemeraltında bi tanıdığımızın dükkanı var orda diktirdi o :)

kuzu hafta sonları sayılmıyor , senin zaten tatilin var hafta sonları

Haftasonları yıllık izinden sayılmıyor canım o zaten snin hakkın

kuzu hafta sonları sayılmıyor , senin zaten tatilin var hafta sonları
Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii?

canım haftasonuda sayılır izinde mesela 5 gün kullanırsan pazartesinden itibaren cuma günü iznin biter ama cumartesi pazar tatil olduğu için iznin yanmaz
Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.

aynen öyle canıımmm :) bizim arkadaşlar hep böyle kullandı burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…