2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gözünü dört aç ozaman gez bol bol kuzu bulman lazım artık

hadi ya 3-4 gün yazmışlar ya ben öyledir sandım
Bende başta öyle sanmıştım kuzum.
Sen kınaya iki gün kaldı diyince kalbim ağzımda attı resmen heyecanlandım

Ya gerçekten kendime zerre vakit ayıramıyorum
Çok kötü bi durum böyle paspallaştım gibi hissediyorum. Hiç öyle bunu giyeyim şunu takayım falan hallerim yok yani. Elime ne geçerse giyip çıkıyorum. Makyaj desen hiç yok. Değişik bişey oldum resmen

HAhah çok tanıdık geldi valla makyajı zaten az yapıyordum şimdi iyice azalttım

kuzu beni görmelisin bir de senn kıyafetleride götürdüm öyle aman aman şeyler kalmadı ay saçma sapan giyinip çıkıyorum

kuzu beni görmelisin bir de senn kıyafetleride götürdüm öyle aman aman şeyler kalmadı ay saçma sapan giyinip çıkıyorum
Hahah E senin hakkındır artık kuzucum artık normal yani 4 gün sonra güzel güzel kendine vakit ayırır giyinirsin :)
Sen balayına nereye gidiyoduuun

Ben 2.diyorum renklerden ötürü/ aslında erengül buketleri çok seviyorum ama bilemedim. Gelinliğin nasıl? Ona göre yorum yapayım :) ve bence çok uçuk pembe/beyaz gibi olanlarda çok güzel duruyor.

gelinliğim a kesim ama biraz kabarık tüllü.aslında erengülde seviyorum 3 tane beğenmiştim.birini eledim o erengüldü.şakayık daha çok hoşuma gitti.bende açık pembe seviyorum aslında o yüzden aklım ilkindeydi ama herkes 2.yi beğendi.

Ben de kendi düğünüm için mesela şakayık istiyorum zamanı gelince, madem sen de öyle seviyorsun o zaman başka modellere rengine bak istersen. :) instagramda bi sayfa var aslında orada güzel modeller var ama isim söyleniyor mu bilemedim ondan yazamıyorum.

söylebilirsin canım özel mesajda atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…