- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Bütün herşeyi kurdelesi vs birlikte 40 45e mal oldu canımne kadar tuttu peki tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün herşeyi kurdelesi vs birlikte 40 45e mal oldu canımne kadar tuttu peki tatlım
Ay teşekkür ederim süper olur bu hatırlatmalarHaha tahtamla dalga geçme bak![]()
![]()
Yoğun bir hatunsun sen artık sana o şekilde bir muamele göstermemiz gerekecek tabii :)
Üzülme sen atladıkça biz sana hatırlatırız bak bi de bu vardı diye![]()
Oooh maşallah maşallah!Ay teşekkür ederim süper olur bu hatırlatmalarBu ay bana yeni ciciler gelir bol bol hahahyt
![]()
Hepsi çok güzel güle güle kullan canımKoltuk renkleri çok güzel bu iki renk çok yakışıyor birbine.
Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumu![]()
canım haftasonuda sayılır izinde mesela 5 gün kullanırsan pazartesinden itibaren cuma günü iznin biter ama cumartesi pazar tatil olduğu için iznin yanmazKızlar yaa bişey soruciiim.
Şimdi ben bu izin meselesini konuşucam bugün dee.
Hep kafamı kurcalamıştır bu yıllık izin olayı. Şimdi 1 hafta yıllık izin kullanınca cumartesi pazarlar da sayılıyor mu. Yani ben 1 hafta kullanıcam mesela bu "pazartesi-cuma-" arasındaki süre mi oluyor yoksa artı 1 ya da 2 gün daha mı kallanıcam diğer haftadan.
Ay kafam karıştı kurtarın beni!![]()
Kızlar yaa bişey soruciiim.
Hep kafamı kurcalamıştır bu yıllık izin olayı. Şimdi 1 hafta yıllık izin kullanınca cumartesi pazarlar da sayılıyor mu. Yani ben 1 hafta kullanıcam mesela bu "pazartesi-cuma-" arasındaki süre mi oluyor yoksa artı 1 ya da 2 gün daha mı kallanıcam diğer haftadan.
Eminim çok güzel olacaksağol kuzumm bende merakla bekliyorum nasıl bişey çıkacak ortaya die baya bir uzun sürdü kumaş seçimi![]()
cevap vermiştim ya kuzu vermedimm miHepsi çok güzel güle güle kullan canımKoltuk renkleri çok güzel bu iki renk çok yakışıyor birbine.
Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumu![]()
canımm güle güle kullan çok güzeller özellikle salon mobilyalarına bayıldıııım :)Kızlaaarr resimleri yükledimmm albüme bakabilirsinizzz![]()
kuzu hafta sonları sayılmıyor , senin zaten tatilin var hafta sonlarıKızlar yaa bişey soruciiim.
cevap vermiştim ya kuzu vermedimm mikemeraltında bi tanıdığımızın dükkanı var orda diktirdi o :)
Bakcağın zaman yönlendiririm kuzu çok kolay yeri :)Ay benmi görmedim acaba cevabıTmm canım sağol
![]()
Kuzu ben arkadaştan aldım bindallı bakmıyorum da aklımda olsun diye sordum çok hoşmuşBakcağın zaman yönlendiririm kuzu çok kolay yeri :)
İnternetteki fotosu varOooh maşallah maşallah!![]()
E ama blender nerde hani?
tamam o zaman kuzu :) senin ki nasıl ki ? niye görmedik bizKuzu ben arkadaştan aldım bindallı bakmıyorum da aklımda olsun diye sordum çok hoşmuş
çok sağol kuzuuu beğenmene sevindimmcanımm güle güle kullan çok güzeller özellikle salon mobilyalarına bayıldıııım :)
Haftasonları yıllık izinden sayılmıyor canım o zaten snin hakkın
Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii?kuzu hafta sonları sayılmıyor , senin zaten tatilin var hafta sonları
Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.canım haftasonuda sayılır izinde mesela 5 gün kullanırsan pazartesinden itibaren cuma günü iznin biter ama cumartesi pazar tatil olduğu için iznin yanmaz
aynen öyle canıımmm :) bizim arkadaşlar hep böyle kullandı burda :)Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii?
Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.