• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha tahtamla dalga geçme bak :KK70: :KK70: :KK70:
Yoğun bir hatunsun sen artık sana o şekilde bir muamele göstermemiz gerekecek tabii :)
Üzülme sen atladıkça biz sana hatırlatırız bak bi de bu vardı diye :KK70:
Ay teşekkür ederim süper olur bu hatırlatmalar :D Bu ay bana yeni ciciler gelir bol bol hahahyt :D

Kızlar yaa bişey soruciiim.
Şimdi ben bu izin meselesini konuşucam bugün dee.
Hep kafamı kurcalamıştır bu yıllık izin olayı. Şimdi 1 hafta yıllık izin kullanınca cumartesi pazarlar da sayılıyor mu. Yani ben 1 hafta kullanıcam mesela bu "pazartesi-cuma-" arasındaki süre mi oluyor yoksa artı 1 ya da 2 gün daha mı kallanıcam diğer haftadan.
Ay kafam karıştı kurtarın beni! :KK70:

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım :KK68: Koltuk renkleri çok güzel bu iki renk çok yakışıyor birbine.

Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumu :63::KK70:

sağol kuzumm bende merakla bekliyorum nasıl bişey çıkacak ortaya die baya bir uzun sürdü kumaş seçimi :KK53:

Hep kafamı kurcalamıştır bu yıllık izin olayı. Şimdi 1 hafta yıllık izin kullanınca cumartesi pazarlar da sayılıyor mu. Yani ben 1 hafta kullanıcam mesela bu "pazartesi-cuma-" arasındaki süre mi oluyor yoksa artı 1 ya da 2 gün daha mı kallanıcam diğer haftadan.
canım haftasonuda sayılır izinde mesela 5 gün kullanırsan pazartesinden itibaren cuma günü iznin biter ama cumartesi pazar tatil olduğu için iznin yanmaz

ama mesela 8 gün kullanırsan haftasonuda içine girer salı iş başı yaparsın

Haftasonları yıllık izinden sayılmıyor canım o zaten snin hakkın

sağol kuzumm bende merakla bekliyorum nasıl bişey çıkacak ortaya die baya bir uzun sürdü kumaş seçimi :KK53:
Eminim çok güzel olacak :KK68:

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım :KK68: Koltuk renkleri çok güzel bu iki renk çok yakışıyor birbine.

Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumu :63::KK70:
cevap vermiştim ya kuzu vermedimm mi :KK64: kemeraltında bi tanıdığımızın dükkanı var orda diktirdi o :)

kuzu hafta sonları sayılmıyor , senin zaten tatilin var hafta sonları

Haftasonları yıllık izinden sayılmıyor canım o zaten snin hakkın

kuzu hafta sonları sayılmıyor , senin zaten tatilin var hafta sonları
Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii? :D

canım haftasonuda sayılır izinde mesela 5 gün kullanırsan pazartesinden itibaren cuma günü iznin biter ama cumartesi pazar tatil olduğu için iznin yanmaz
Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.

Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii? :KK70:

Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.
aynen öyle canıımmm :) bizim arkadaşlar hep böyle kullandı burda :)

Back