- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
taşlar basit gibi duruyo kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taşlar basit gibi duruyo kuzu
kuzu bu siteye baktın mı http://www.lightinthebox.com/tr/imi...icekci-kiz-sac-taraklari-alasim_p2926447.htmlbende taşlardan emin olamadm ya bulamıcam sanki bu gidişle![]()
Ay yok mutlaka bulursun kuzucum. O meriçin de maşallahı varmış vallahi nasıl bir para istembende taşlardan emin olamadm ya bulamıcam sanki bu gidişle![]()
Burda ne güzel şeyler varmış öyleee @blisss hemen değerlendir kuzu :)
24 saatte yazmış kuzu amaAy yok mutlaka bulursun kuzucum. O meriçin de maşallahı varmış vallahi nasıl bir para istem
Acaba kargo hızı nasıl ama
Altta da 3-4 iş günü yazıyo ama ulaşması zaman alırsa diye korktum.Şimdi baktım biri siparişnin 2 ay sonra geldiğini yazmış amaa. Çokd a güzel şeyler varmış yaa . İkisi bi arada olmuyor yani amann24 saatte yazmış kuzu ama
Ay yok mutlaka bulursun kuzucum. O meriçin de maşallahı varmış vallahi nasıl bir para istem
Acaba kargo hızı nasıl ama
Evet çok güzel şeyler varmış ama risk olur baya. Keşke 3 ay önce göstereydin @ConchigliaKızlar bu siteye baktım araştırdımda yurt dışından geliyor 35-40 günü bile geçebiliyormuş riske atamıyorum ya![]()
Of evet önce görseydim keşkee.Evet çok güzel şeyler varmış ama risk olur baya. Keşke 3 ay önce göstereydin @Conchiglia![]()
Ay ayrıca senin resmen 4 günün var yaa![]()
20 günü de geçiyor diyorlar ama doğrumu acabakızlar light in the box dan alışveriş yapacaksanız eger, güvenilir bi site ama 20 günden önce siparişler Türkiye'ye gelmiyor bilginiz olsun...
belli olmuyor en az 20 gün.. benim verdiğim siparişlerde 40 günü bulduğu da oldu.. yani siparişi verin, gerisini unutun; ama er ya da geç geliyorOf evet önce görseydim keşkee.
4 müü
20 günü de geçiyor diyorlar ama doğrumu acaba
HAha malesef öyle bir lüksüm yok napalım artık almayız bizdebelli olmuyor en az 20 gün.. benim verdiğim siparişlerde 40 günü bulduğu da oldu.. yani siparişi verin, gerisini unutun; ama er ya da geç geliyor![]()
Ya tam olarak nasıl bişeya rıyosun bilmiyorum kuzu ama http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...in-yan-tokasi-topuz-kenari-aksesuar-178109942HAha malesef öyle bir lüksüm yok napalım artık almayız bizde
Canım bu çok inciliYa tam olarak nasıl bişeya rıyosun bilmiyorum kuzu ama http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...in-yan-tokasi-topuz-kenari-aksesuar-178109942
Aa anladım ben seni çok yoğun olmayan ışıltılı bişey arıyosun. Evet bunlar çok güzelmiş amaaCanım bu çok incili
Bu tarz birşeyler ama stokta yok dedi işte bu kızda
Eki Görüntüle 1597373 Eki Görüntüle 1597374 Eki Görüntüle 1597375
Aa anladım ben seni çok yoğun olmayan ışıltılı bişey arıyosun. Evet bunlar çok güzelmiş amaa
Ah ben bi eminönüne gidecek fırsat bulsam ordan bunlara da bakarım seçenekleri gösteririm sana . Gitmem de gerekecek zaten ama vakit bulamıyorum ki. Gidiyorum falan dersem hatırlat bana tamam mıbulmamışsan bakarım oradan .
Ay böyle almak isteyip bulamayınca delleniyo insan. Bak bana hala kına elbisem yok mesela![]()
HAha tamam kuzu aklımda inşallah unutmicim. Yani çok mağaza var bunları satan herhalde birinden bişey çıkar diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bakalım eminönü kemeraltını dövecek miOff eminönünde varmıdır kii kemerlatında baktım ben çok kötü hepsiGideceğin zaman bize de söyle bari de hatırlatayım hahah.
Kına için bakıyormusun kuzu hızlandır biraz
Hadi bakalım inşallah bulursun ordanHAha tamam kuzu aklımda inşallah unutmicim. Yani çok mağaza var bunları satan herhalde birinden bişey çıkar diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bakalım eminönü kemeraltını dövecek mi![]()
![]()
Ay bakıyorum da bulamıyorum. Son bir mağaza kaldı artık şansımı deneyebileceğim inşallah ordan bişey çıkar artık bunaldım yaa isyan!
Sezon aslında evet ama nerde bu elbiseler kim sakladı yaaaaHadi bakalım inşallah bulursun ordan
Aslında şuan tam sezon bütün elbiselerin gelmiş olması lazım. Kırmızı istiyorsun dimi ?
hadi ya 3-4 gün yazmışlar ya ben öyledir sandımKızlar bu siteye baktım araştırdımda yurt dışından geliyor 35-40 günü bile geçebiliyormuş riske atamıyorum ya![]()
bende şimdi baktım kuzu bilemedimEvet çok güzel şeyler varmış ama risk olur baya. Keşke 3 ay önce göstereydin @Conchiglia![]()
Ay ayrıca senin resmen 4 günün var yaa![]()