• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay yok mutlaka bulursun kuzucum. O meriçin de maşallahı varmış vallahi nasıl bir para istem

Burda ne güzel şeyler varmış öyleee @blisss hemen değerlendir kuzu :)
Acaba kargo hızı nasıl ama

Kızlar bu siteye baktım araştırdımda yurt dışından geliyor 35-40 günü bile geçebiliyormuş riske atamıyorum ya :KK43:

kızlar light in the box dan alışveriş yapacaksanız eger, güvenilir bi site ama 20 günden önce siparişler Türkiye'ye gelmiyor bilginiz olsun...

Of evet önce görseydim keşkee.
4 müü :KK57::KK57::KK57::KK57:

20 günü de geçiyor diyorlar ama doğrumu acaba
belli olmuyor en az 20 gün.. benim verdiğim siparişlerde 40 günü bulduğu da oldu.. yani siparişi verin, gerisini unutun; ama er ya da geç geliyor :KK66:

Canım bu çok incili :KK43:
Bu tarz birşeyler ama stokta yok dedi işte bu kızda

11123855_1391439257847580_702126445_n.webp 11192622_1387281371600866_701136321_n.webp 11250164_647114122099904_492649885_n.webp

Canım bu çok incili :KK43:
Bu tarz birşeyler ama stokta yok dedi işte bu kızda

Eki Görüntüle 1597373 Eki Görüntüle 1597374 Eki Görüntüle 1597375
Aa anladım ben seni çok yoğun olmayan ışıltılı bişey arıyosun. Evet bunlar çok güzelmiş amaa :(
Ah ben bi eminönüne gidecek fırsat bulsam ordan bunlara da bakarım seçenekleri gösteririm sana . Gitmem de gerekecek zaten ama vakit bulamıyorum ki. Gidiyorum falan dersem hatırlat bana tamam mı :D bulmamışsan bakarım oradan .
Ay böyle almak isteyip bulamayınca delleniyo insan. Bak bana hala kına elbisem yok mesela :(

Aa anladım ben seni çok yoğun olmayan ışıltılı bişey arıyosun. Evet bunlar çok güzelmiş amaa :KK43:
Ah ben bi eminönüne gidecek fırsat bulsam ordan bunlara da bakarım seçenekleri gösteririm sana . Gitmem de gerekecek zaten ama vakit bulamıyorum ki. Gidiyorum falan dersem hatırlat bana tamam mı :KK70: bulmamışsan bakarım oradan .
Ay böyle almak isteyip bulamayınca delleniyo insan. Bak bana hala kına elbisem yok mesela :KK43:

Off eminönünde varmıdır kii kemerlatında baktım ben çok kötü hepsi :KK43::KK43: Gideceğin zaman bize de söyle bari de hatırlatayım hahah.
Kına için bakıyormusun kuzu hızlandır biraz

Off eminönünde varmıdır kii kemerlatında baktım ben çok kötü hepsi :KK43::KK43: Gideceğin zaman bize de söyle bari de hatırlatayım hahah.
Kına için bakıyormusun kuzu hızlandır biraz
HAha tamam kuzu aklımda inşallah unutmicim. Yani çok mağaza var bunları satan herhalde birinden bişey çıkar diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bakalım eminönü kemeraltını dövecek mi :D :D :D
Ay bakıyorum da bulamıyorum. Son bir mağaza kaldı artık şansımı deneyebileceğim inşallah ordan bişey çıkar artık bunaldım yaa isyan!

HAha tamam kuzu aklımda inşallah unutmicim. Yani çok mağaza var bunları satan herhalde birinden bişey çıkar diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bakalım eminönü kemeraltını dövecek mi :KK70: :KK70: :KK70:
Ay bakıyorum da bulamıyorum. Son bir mağaza kaldı artık şansımı deneyebileceğim inşallah ordan bişey çıkar artık bunaldım yaa isyan!
Hadi bakalım inşallah bulursun ordan :D
Aslında şuan tam sezon bütün elbiselerin gelmiş olması lazım. Kırmızı istiyorsun dimi ?

Hadi bakalım inşallah bulursun ordan :KK70:
Aslında şuan tam sezon bütün elbiselerin gelmiş olması lazım. Kırmızı istiyorsun dimi ?
Sezon aslında evet ama nerde bu elbiseler kim sakladı yaaaa :(
Kırmızı istiyorum eveet en önemli özelliği o :D
Aslında bir de etekleri uçuş uçuş olusun istiyorum ama ben baya kafamda model canlandırmışım yani aynısını bulmam imkansız :D Artık kırmızı olması en önemlisi o yüzden

Back