2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bindallı harika kuzu güle güle giy
Teşekkür ederim canım :))
Çok korkuyorum nasıl olacak acaba diye ya inşallah güzel olur. Beğenmene çok sevindiim :)
Kına kıyafetine de resmen bayıldım! Çok yakışmış ayrıcaa :) Güle güle giy canımm
Güzel olucak bencee, Teşekkür ederim kuzu :))
Kuzu bindallın çok şıkk nerden ?
Dinen evlimisinizz ayy hadi bakalım allah ayırmasın
Teşekkür ederim kuzu , bi tanıdığın dükkanı var demiştim ya orda dikildi :) aminnnn :)

bende mutfağa zebra diğer yerlere stor düşünüyorum ama bakalım

Bende haftasonu çoğu eşya işimi hallettim hatunlarr. Koltuk takımı yemek masası tv sehpası orta sehpa c sehpa beyaz eşya komple ve çok istediğim dyson süpürge makinesini aldım sayılır. sözleşmelerini yaptık kaporalarını verdik :)

Yaa benimde öyle geliyor napalım ilaç alıcaz mecbur
Of ya o da o kadar rahatsız edici bişey kiii
Keşke bu ay içseydim tarihi ileri atsaydım. Sonraki ay rahat ederdim belki
Ama o da risk tabi ilaçtan sonraki ay da tarihi sapabiliyor.
Artık şiş bir karınla 2 kat gergin bir gelin olmaya hazır olmalıyız

Ya evet öbür ay da değişebilir o yüzden önceden içmekte riskli.
Napalım şiş şiş dolaşıcaz ortalıkta

Oooo maşallah :) gösterdiğin modellerimi aldın canım güle güle kullan :)

Haydi hayırlı olsun canım gözün aydın :)
Güle güle kullan hepsini. Ne zaman geelcekler peki?

çok kafam karıştı düşenemedim ya çıkarttım işte bi daha da giymedim aslında a kesim ama tül olduğu için kabarık duruyo.arkası düğmeli istediğim gibi.düğmeli modeller genelde sıfır kollu oluyo.benimki de öyle ama askı gibi güpürler geçiyo gerisi tül.güpürleri de boncuklu istediğim gibi.eteği dümdüz tülden de hala düşünüyorum uçlarına güpür ekleseler mi diye.

teşekkür ederim.banyo tamamen nişanlımın seçimi.küçük oda ortak zevkimiz.ön odaya o koltuk takımını aldığı için hala kızıyorum nişanlıma tabi içimden

çok güzel hepsi canımm yerleştirmişsin baya evi :)

teşekkür ederim. :) yok canım oturma odalarının mobilyaları geldi işte sadece.salonla yatak odası boş.perdeler alındı ama takılmadı hepsi.halılar alınmadı bile.yarısından çoğu duruyo anlıycağın

Hahah ben zaten özel günlerde hep stresli olurum üstüne bu durum gerçekten evlenmeden kaçabilir benimki
Hahah ay ben zaten başka bir ruha bürünüyorum o günlerde resmen. O gün kuaföre nişanlıya arkadaşlara neler çektiricem bilmiyorum. İnşallah sağ salim o nikah masasından kalkarız kimse kaçmadan göçmeden

Olan oldu artık kuzu bırakalımda azıcık onlarda seçsin dimi

İnşallah inşallah Sende bendensin anlaşılan
Kuzum sen saati naptın aldınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…