- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
sağol kuzummm birazdan yüklücem resimmAyy sabırsızlıkla bekliyorumgüle güle kullanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kuzummm birazdan yüklücem resimmAyy sabırsızlıkla bekliyorumgüle güle kullanın
E görmediğimiz için net bi fikir veremiyoruz amaçok kafam karıştı düşenemedim ya çıkarttım işte bi daha da giymedimaslında a kesim ama tül olduğu için kabarık duruyo.arkası düğmeli istediğim gibi.düğmeli modeller genelde sıfır kollu oluyo.benimki de öyle ama askı gibi güpürler geçiyo gerisi tül.güpürleri de boncuklu istediğim gibi.eteği dümdüz tülden de hala düşünüyorum uçlarına güpür ekleseler mi diye.
Mrs Pink canım perdelerine bayıldım.çok güzel seçmişsin
İnşallah inşallahSende bendensin anlaşılan
Kuzum sen saati naptın aldınmı ?
E görmediğimiz için net bi fikir veremiyoruz ama![]()
Bence etek uçlarında güpür olsa daha güzel olur sanki kuzu. Sadece tül olanlar basit görünüyor gibi genelde. Onu provada tekrar düşünürsünüz zaten.
Çok teşekkür ederiim, beğenmene sevindiiim :)
Offff... Ben onu atladım desem? Gitti ki aklımdan o gün gösterdim öyle kaldı. Ay çok fena oldu ama bu yaa kampanya devam mı acabaa.
Malesef kampanya bitmişE görmediğimiz için net bi fikir veremiyoruz ama![]()
Bence etek uçlarında güpür olsa daha güzel olur sanki kuzu. Sadece tül olanlar basit görünüyor gibi genelde. Onu provada tekrar düşünürsünüz zaten.
Çok teşekkür ederiim, beğenmene sevindiiim :)
Offff... Ben onu atladım desem? Gitti ki aklımdan o gün gösterdim öyle kaldı. Ay çok fena oldu ama bu yaa kampanya devam mı acabaa.
Sen modele bir de o gözle bak da öyle karar verirsin kuzu. Yani ben dediğim gibi genel olarak uçları boş gelinlikleri pek sevemiyorum ama senin modelde durum değişir mi bilinmezbu model böyle daha güzel güpür basitleştirir dediler ama bende istiyorum sanırım ya çok boş geliyo şuan eteği gözüme hatırlayınca.zaten eteğin başlangıcına ekliycekler de provaya gidince söylemeyi düşünüyorum
Biz nisan-mayıs gibi düşünüyoruz, henüz yer tutmadık. Nikah tarihi de en fazla 6 ay önceden alınabiliyor.günaydın kızlar biz düğünü seneye temmuz ağuıstos gibi düşünüyoruz , istanbulda yaşayan birisi için sizce de erken mi düğün tarihi almak için salonlardan ben zamanı olduğunu düşünüyorum ama nişanlım erken olduğunu düşünüyor
Ayyy bitmiş miiiMalesef kampanya bitmiş![]()
Haha tahtamla dalga geçme bakBiz nisan-mayıs gibi düşünüyoruz, henüz yer tutmadık. Nikah tarihi de en fazla 6 ay önceden alınabiliyor.
Kızlar yoğunluktan bakamıyorum okuyabildiğim kadarını gördümm.curlygirl çok cici oldu kavanoz ve kınaların ben de mi aynısını yapsam düğüne
Mrs Pink o kesme tahtası olmazsa olmaz tabii
Kaçırdığım bir şey varsa nolur kusura bakmayın başımı kaşıyamıyorum şu sıra![]()
fossil di dimi ? modeli hatırlamıyorum ama of bende artık herşeyi unutuyorum aklımdakiler taşmak üzereAyyy bitmiş miii
Ay model neydi acaba adını bulabilsek aynı fiyata başka yerde de görmüştüm sanki.
Çok üzüldüm şuan . Napim yaa hepsini birden aklımda tutamıyorumki![]()
Sen modele bir de o gözle bak da öyle karar verirsin kuzu. Yani ben dediğim gibi genel olarak uçları boş gelinlikleri pek sevemiyorum ama senin modelde durum değişir mi bilinmez
Teşekkür ederim canım yapım aşamasındalar henüz@blisss kına malzemelerine bayıldım harika olmuşçiçeği nerden aldın canım tam istediğim
YEKTA61 evin ve gelinliğin çok güzel güle güle huzurla oturun canım gelinliğini mutlulukla giy
@Conchiglia canımevin çok hoş olmuş huzurla oturun bindallıya da bayıldım
curlygirl canım evin elbisen ve şişelerin çok çok güzel bayıldım
ben bu kadar görebildim![]()
sağol tatlım resimdeki başka birisi bende aynısından diktiriyorum ama biraz daha kabarığı :)@blisss kına malzemelerine bayıldım harika olmuşçiçeği nerden aldın canım tam istediğim
YEKTA61 evin ve gelinliğin çok güzel güle güle huzurla oturun canım gelinliğini mutlulukla giy
teşekkür ederim canım :)@blisss kına malzemelerine bayıldım harika olmuşçiçeği nerden aldın canım tam istediğim
Hepsi çok güzel güle güle kullan canımKızlaaarr resimleri yükledimmm albüme bakabilirsinizzz![]()
Kuzu bindallıyı sormuştum nerden aldın diye atladınmııı sorumuteşekkür ederim canım :)
ne kadar tuttu peki tatlımTeşekkür ederim canım yapım aşamasındalar henüzÇiçekleri kemeraltından aldım ayrı ayrı yerlerdendaha yapmaya başlamadım ama