• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii? :KK70:

Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.
resmi kurumlarda bu şekilde canm

10 gün tatil olmuş olcak düğün sonrası güzel :)
Yani evet kuzu eğer olursa öyle olacak. Haftasonlarıyla 15 gün işte. Tam da istediğim gibi ama bilmiyorum şimdi konulunca bişey değişir mi.
Böyle olursaa 1 eylül boş , 2 Eylül fotoğraf çekimi (o da çarşamba netleşicek), 3 eylül kına 4 boş 5 düğün 6 boş 7 -8-9-10-11-12 balayı 13 -14 boş 15 iş! :D :D

Baya dinlenmeli ve rahat olur ama .. İnşallah böyledir burda bu işler :D

Kızlar alintilayamadim albümlerde bakamadim henüz telden gidiyorum. Son kez eminonunu turu yaptım. Cuvaldan keselerde hazır buldum dikilmiş. 50 tanesi 35 TL aklınızda bulunsun. Tac olarak bunları aldım. Kuaför provam var bugün.

Eklentiler

• IMG_20150803_105630.webp
    IMG_20150803_105630.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_20150803_110057.webp
    IMG_20150803_110057.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 193
Yani evet kuzu eğer olursa öyle olacak. Haftasonlarıyla 15 gün işte. Tam da istediğim gibi ama bilmiyorum şimdi konulunca bişey değişir mi.
Böyle olursaa 1 eylül boş , 2 Eylül fotoğraf çekimi (o da çarşamba netleşicek), 3 eylül kına 4 boş 5 düğün 6 boş 7 -8-9-10-11-12 balayı 13 -14 boş 15 iş! :KK70: :KK70:

Baya dinlenmeli ve rahat olur ama .. İnşallah böyledir burda bu işler :KK70:
inşallah kuzu, anca o düğünün stresi atılır zaten

Kızlar alintilayamadim albümlerde bakamadim henüz telden gidiyorum. Son kez eminonunu turu yaptım. Cuvaldan keselerde hazır buldum dikilmiş. 50 tanesi 35 TL aklınızda bulunsun. Tac olarak bunları aldım. Kuaför provam var bugün.
taçlar güzelmiş kuzuu :) ooo bu akşamdan fotoğraf bekliyoruz :D

tamam o zaman kuzu :) senin ki nasıl ki ? niye görmedik biz :KK70:

Ay bilmem ki kuzu resim çekmedim hiç :D

Yanii siz diyosunuz ki örnek ben 1 hafta yıllık izin 3 gün de evlilik izni kullanırsaaam 7+3 10 gün izin yapmalıyım haftaiçi günlerde. 31 ağustos son gün çalışıp 1 eylülde izne başlarsam 15 eylül de işe başlamalıyım öyle mii? :KK70:

Hımm sen aksi şekilde biliyosun o zaman. Ay bunu bilmeden de adamla nasıl konuşucam bilemedim ki.

Bizim şirkette aynı dediğin gibi oluyor kuzu her yerde aynı olmayabilir konuş bakalım sen

teşekkür ederim canım :KK15:
@blisss super fiyat tebrik ediyorum seni :KK48:

Teşekkür ederim :-):-)

Çok güzellermişşş ay hadi foto bekliyoruz provadan

Kızlar toka bakıyorum ya topuz için instagramda bir satıcı 50 lira dedi elinde kalmamış aynı tokaya meric isimli bir satıcı vardı ya :KK70: o 175 lira istiyor ya arada ki ucuruma bakın :KK43: Bulamıyorum toka :KK43::KK43:

Kızlar toka bakıyorum ya topuz için instagramda bir satıcı 50 lira dedi elinde kalmamış aynı tokaya meric isimli bir satıcı vardı ya :KK70: o 175 lira istiyor ya arada ki ucuruma bakın :KK43: Bulamıyorum toka :KK43::KK43:
e getirtemiyolar mı kuzu vaktin var nasılsa o ilk satıcı bulabilir belki

Back