• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende damat halayını çok severim kınada.bizim kızların hepside biliyo 4-5 tane kına olunca öğrendiler.çok eğleniyoruz onunla :KK51:

günaydın kızlar.bişey çıkmazsa biz bugün gelinlik bakmaya gidicez :KK17: inşallah istediğim gibi bişey bulurum

şarkı ne ben göremyorum
Sibel Tüzün - kaçın kurası canım
Diğeri de Candan Erçetin - Vay Halime :D
Herkese merhabaa :KK54:aranıza yeni katıldm selam vermek istedim, kısmetse 2016da gelin olacağım bende
Merhaba, hayırlı olsun, benimle bekleyeceklerden biri daha :) Hangi ay kısmetse ?
Hemen bu şarkıları kına listeme ekleyeyim ellerinize sağlık. 18 ekim 2015 gelini de burada :KK16:
Heheh bunlarsız olmaz :KK48: Hayırlı olsunn, allah tamamına erdirsin :)

Günaydın kızlarcım :)
kafein_ kafein_ Naptın gelinlik işini merakla bekliyorum. Umarım fotoğraflarla gelirsin :D
Mrs Pink Mrs Pink Birileri elışveriş yapmış kuşlar söyledi, kesin o tv ünitesi alındı :D Fotoğraf beklemekteyim.
Düğünü az kalan hatunlar siz neler yaptınız bakalım ?

Günaydın :)
Sibel Tüzün - kaçın kurası canım
Diğeri de Candan Erçetin - Vay Halime :KK70:

Merhaba, hayırlı olsun, benimle bekleyeceklerden biri daha :) Hangi ay kısmetse ?

Heheh bunlarsız olmaz :KK48: Hayırlı olsunn, allah tamamına erdirsin :)
vay halimeyi bende çok severim çalınabilir :)
kafein_ kafein_ Naptın gelinlik işini merakla bekliyorum. Umarım fotoğraflarla gelirsin :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink Birileri elışveriş yapmış kuşlar söyledi, kesin o tv ünitesi alındı :KK70: Fotoğraf beklemekteyim.
desene bol fotoğraflı bir gün olacak gene :) bende albüme yüklüyorum o halde :)

Günaydın :)

vay halimeyi bende çok severim çalınabilir :)

desene bol fotoğraflı bir gün olacak gene :) bende albüme yüklüyorum o halde :)
Ooo beklemedeyimm :D Benim yükleyebileceğim tek şey herhalde haftasonu hazırladıklarım olurdu ama gördünüz hepiniz sanırım :) Bir de arkadaşım blender setimi getirdi çok havlıymış çok beğendimm :P

günaydın kızlar :)

kafein_ kafein_ Naptın gelinlik işini merakla bekliyorum. Umarım fotoğraflarla gelirsin :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink Birileri elışveriş yapmış kuşlar söyledi, kesin o tv ünitesi alındı :KK70: Fotoğraf beklemekteyim.

aldım ama malesef fotoğraaf yok :KK70: iki kez giydim gelinliği tabiki fotoğraf çektirmediler.çıkardıktan sonra kararımı verince bi daha giyemedim yorulduğum için.nişanlıma bohça yapıyorum ya içine bişeyler aldık.pek ilginizi çekmez sanırım onlarda :110: birde bikaç da ıvır zıvır aldım dün.onlarla idare edersiniz artık :confused: provada bol bol çekerim :KK73:

günaydın kızlar :)

aldım ama malesef fotoğraaf yok :KK70: iki kez giydim gelinliği tabiki fotoğraf çektirmediler.çıkardıktan sonra kararımı verince bi daha giyemedim yorulduğum için.nişanlıma bohça yapıyorum ya içine bişeyler aldık.pek ilginizi çekmez sanırım onlarda :110: birde bikaç da ıvır zıvır aldım dün.onlarla idare edersiniz artık :confused: provada bol bol çekerim :KK73:
Eh napalım madem onlarla idare edelim. Provada bekleriz ama ona göre yok unuttum yok şarjım kalmamıştı, tedarikli gidin :D

Back