- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm anladım canım akıllıcayok kuzu başka bi boya bu sabun boyası heralde kuzenim getirdi :)
Ay bayılıyordum bunlaraÜşenmedim yazdımHala gülüyorum yaa
![]()
İbretlik tespitlerHmmm anladım canım akıllıca
Ay bayılıyordum bunlara![]()
Ooh süpermiş şu ara çok da iyi gelir valla minik bir kaçamak :) Tadını çıkar kuzucummm :)Kızlar ben yarından itibaren p.tesi ye kadar yokum ufak bir tatil yapıcam ailemle haberiniz olsun![]()
Evet ilaç gibi gelecek o kadar yorgunum ki dinlenicem inşallah sonra tam gaz devamOoh süpermiş şu ara çok da iyi gelir valla minik bir kaçamak :) Tadını çıkar kuzucummm :)
ne güzelll kuzu iyi tatiller :)Kızlar ben yarından itibaren p.tesi ye kadar yokum ufak bir tatil yapıcam ailemle haberiniz olsun![]()
Ay ne güzell :) İyi tatiller diliyorumm o zamanKızlar ben yarından itibaren p.tesi ye kadar yokum ufak bir tatil yapıcam ailemle haberiniz olsun![]()
ne güzelll kuzu iyi tatiller :)
Ay ne güzell :) İyi tatiller diliyorumm o zaman
Aaa evet vcanı çok iyi olur neresi ve litresi ne kadar@blisss kuzu şimdiki kolonyaları kemeraltından almış istersen yerini öğreniim, lavanta bulmuş heralde bu defa :)
kuzu mesaj attımAaa evet vcanı çok iyi olur neresi ve litresi ne kadar![]()
teşekkür ederimkuzu mesaj attım
rica ederimmm kuzum :)teşekkür ederim![]()
Evet ya, işte de sinirim bozuldu, zaten sıcak. Geçmiyor günlerherkes köşesine çekilmiş nasıl bir sessizlik![]()
Kızlar saatleri canlı görmeden almayın derim. Fotoğrafta artistik durup tırt çıkabilir sonra. Saat o konuda riskli bence.Kızlarcığım sizce bu nasıııl? http://www.trendyol.com/Erkek-Saat-FS4774/UrunDetay/36629/12333635/Kadin
@blisss canım bu arada dün saatçiye gittim de seiko da indirim vardı bu model bi de içi beyaz olanı yakından baya şık 500 liraydı bütçen ne bilmiyorum ama seiko istiyodu nişanlın sanki :)
kuzu bu saati pek beğenmedim ama fotoğraftaki seiko güzelmiş :)Kızlarcığım sizce bu nasıııl? http://www.trendyol.com/Erkek-Saat-FS4774/UrunDetay/36629/12333635/Kadin
@blisss canım bu arada dün saatçiye gittim de seiko da indirim vardı bu model bi de içi beyaz olanı yakından baya şık 500 liraydı bütçen ne bilmiyorum ama seiko istiyodu nişanlın sanki :)
aynen bugün bi geçmedi dimiEvet ya, işte de sinirim bozuldu, zaten sıcak. Geçmiyor günler![]()