2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaa dün çok girmedin ondan görmedin heralde kuzu :) teşekkür ederim etikete dikkat ettin mi nişanlım en çok hangisini beğendiyse onu gitmiş bastırmıs güzel de durdu ama

teşekkür ederimm :) Gıdadan almış nişanlım kuzu ama biraz pembeye yakındı rengi biz biraz mora çevirdik :)
Nasıl çevirdiniz mora ? Kuzu şekerci ismetenmi almış sorarmısın nerden bende devamını alıcam da aldığım yerde yok
Hmm anladım kuzu hepsini biraraya getirmek zor tabi @Conchiglia nın yolladıklarına bak çok beğendim ben bunu özellikle http://www.trendyol.com/Nervurlu-Kirmizi-Elbise/UrunDetay/36624/12336591

şu kayık yaka gibi olan almıştım daha önce ama benim sıkıntım üst taraf bol geliyor alt dar. bunların kumaşında da alt kısım iyice yapışıyor. ya tek omuz olur derseniz şu kotondakini alıp kurtulsammı
Asıl mesele de o işteee :) İş çıkışı ayakların kopana kadar gezmekten başka çaren yok
Ne zaman izne ayrrılıyorsunuz siz kuzular ? @Conchiglia
iş çıkışı yetmiyor bana ya benim izin 7 sinde başlıyor ama ben artık erken çıkmalara başladım. dün kaçtım işte ocak geldi sonunda monte edildi. evdeki bikaç işi daha yaptım. bugünde tv için gelecekler bi aksilik olmazsa öğleden sonra yokum kızlar.

kuzu kotondakini denemişmiydin hiç

Hmm anladım kuzu denemen lazım ozaman

Gıda boyasımı Bekliyorum kuzu sor bakalım
canım sanırım ona sabun boyası koyuyorsun. bir ara araştırmıştım onlarıda boyanın biri eline döktüğünde eli boyuyordu ama hangisiydi hatırlamıyorum o gıda boyası olabilir

çarşambaya kadar burdayım sanırım kuzu :) salıda olabilir belli değil :)
Çok heyecanlı yaaaaa resmen günler tükendi!

Aaaa dün çok girmedin ondan görmedin heralde kuzu :) teşekkür ederim etikete dikkat ettin mi nişanlım en çok hangisini beğendiyse onu gitmiş bastırmıs güzel de durdu ama
Evett çok tatlı olmuşlar ellerinize sağlık :) Bence de en çok o yakıştı hem ve kötü olmamış baskısı

yaa izleyemiyorum noluyor orda
Adam kadınları çözmüş Bir kadın bir erkekten bir bölüm de. Fırın alacaklar eve. Birinde 699 diperinde 1299 yazıyor. Zeynep bakıyor tabi ki pahalıyı beğeniyor ama bütçeyi düşünmemiz lazım yok olmaz falan diyor. Ozan da yok aşkım sen mutfakta çok vakit geçiriyorsun senden önemli değil tabi ki seni düşünücem diyor. O da bi mır kır yapıyor ama pahalıyı seçiyor, Ozan üç kez emin misin diyor, o da evet diyor utana sıkıla bi triplerde. Sonra Ozan etiketlerin yerini değiştiriyor oh ya yarı yarıya kar ettik bari diyor tabi gerisi tartışma

hahaha akıllıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…