Kızlaarr bana şöyle hem güzel hem uygun çamaşır pijama alabileceğim yer söylermisiniz var mı bilginiz ?
olur kuzu yerleşti sayılır seninde ne kaldı :)
hoşgeldin :) hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba, ben de aranıza katılayım dedim
İnşaAllah ben de 2016 gelini olucam
Tarih belli değil henüz, daha nişanlım askere gidecek, 2-3 gün içinde gitmesi lazım, önümüzdeki sene bu zamanlar yaparız inşaAllah düğünümüzüPlanımız şimdilik böyle ama nasip kısmet :)
Daha hiç bişey yerleşmedi çeyizden ya
http://www.englishhome.com.tr/ev-giyimi/
Not: English home'dan valla prim almıyorum
Yaaa çok yorgunum benbitmedi gitti kolonyalar
kuzu elimde olan fotoyu atayım albüme 90 - 100 kaldı heraldene durumdasın canım foto atsana
toplamda kaç yapıosunkuzu elimde olan fotoyu atayım albüme 90 - 100 kaldı heralde
valla toplamda kaç var tam bilmiyorum çünkü kırık olur diye aldığım yer fazladan 10-15 daha koydu 280 olması lazım bu durumda :) foto albümdetoplamda kaç yapıosun
çok şirin olmuş canım. seninkiler gene sıvıvalla toplamda kaç var tam bilmiyorum çünkü kırık olur diye aldığım yer fazladan 10-15 daha koydu 280 olması lazım bu durumda :) foto albümde
çok çok az kaldıAaaa haftaya bugün kına gecem olucak
öyle yaptık canım kolonya bitti ondan kaldık :) önce doldurduk sonra birimiz etiket yapstırdı birimiz süsleri yapıştırdı süsleri hazırlamıştık önceden :) ayyy evet nasıl koyuyosun onları kınayı kafamda bişey var ondan alıcam bende :) böyle deniz yıldızı kırmızı tülü var içinde kınası var mıknatıslı :)çok şirin olmuş canım. seninkiler gene sıvıbenim kına koymak çok zor oldu. ama sana tavsiyem. şişelerin hepsini doldur sonra süsle. ozaman daha hızlı gidiyor.
evet ve ben hala hazır değilimçok çok az kaldı
yardım eden varsa süper ozamanöyle yaptık canım kolonya bitti ondan kaldık :) önce doldurduk sonra birimiz etiket yapstırdı birimiz süsleri yapıştırdı süsleri hazırlamıştık önceden :) ayyy evet nasıl koyuyosun onları kınayı kafamda bişey var ondan alıcam bende :) böyle deniz yıldızı kırmızı tülü var içinde kınası var mıknatıslı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?