- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
bendeeeeevet ve ben hala hazır değilim
var var çok şükür :)yardım eden varsa süper ozamanbende akşamki mesaimi yüklüm bari
Ayy çok hızlı ilerliyoruz maşallah bizeee5500. sayfamız hayırlı olsunnn
Ayy kuzu kurabiyeler çok tatlı görünüyoooo ama bakarken yoruldum yani nasıl yaptın bu kadar kurabşyeyiiibendeeee
576 adet kendileriAyy çok hızlı ilerliyoruz maşallah bizeee
Şişeler ne tatlı olmuş öylee, elinize sağlık kuzu :)
Ayy kuzu kurabiyeler çok tatlı görünüyoooo ama bakarken yoruldum yani nasıl yaptın bu kadar kurabşyeyiiiBir de süslenecek di mii şimdi ooy
Elbiseyi şimdi gördüüm. Kendi kınan için çok uygun gelmedi bana sanki kuzu yaa. Önemli olan senin düşüncen tabi ki içine sinen olsun :)kızlar akşamki mesaimi yükledimbirde bir elbise fotosu yükledim kınamda giysem uygun olurmu sizce fikir verirmisiniz
buda mı olmadı hahahaElbiseyi şimdi gördüüm. Kendi kınan için çok uygun gelmedi bana sanki kuzu yaa. Önemli olan senin düşüncen tabi ki içine sinen olsun :)
576 adet kendileritahmin ettiğimden daha hızlı piştiler ama genede yordular tabi. asıl iş süslemesinde
Kuzu ellerine sağlık ya helal olsun valla. Elbiseyi bende kına için uygun bulmadım kemerlatından arkadaşın bakacaktı noldu ?buda mı olmadı hahahaay kalmış bir hafta hala bulamadım bişi
Evet yaa acilen bulman lazım ben 35 gün kaldı bulamadım diye telaş yapıyorum ki bulamicam gibi gözüküyobuda mı olmadı hahahaay kalmış bir hafta hala bulamadım bişi
teşekkür ederimm :) Gıdadan almış nişanlım kuzu ama biraz pembeye yakındı rengi biz biraz mora çevirdik :)@Conchiglia çok güzel olmuşlar elinize sağlık benimde kolonyam bitti kaldımNerden aldın kolonyayı ?
saolsun kızlar. ya arkadaş gönderdi bi kaç elbise burdaki elbiselerin aynı modelleri farklı bişi yok. sorun şuki hepsini bir arada bulmaıyorum. mesela nişanlı bey diyor straplez olmasın biraz kapalı askılı falan olsun. balık model olmasın. e bende renk güzel bişi olsun istiyorum. her rengi istemiyorum. e birde en fazla 300 vermek istiyorum.böyle olunca ortaya bişi çıkamıyor malesefKuzu ellerine sağlık ya helal olsun valla. Elbiseyi bende kına için uygun bulmadım kemerlatından arkadaşın bakacaktı noldu ?
teşekkür ederimm canımmAyy çok hızlı ilerliyoruz maşallah bizeee
Şişeler ne tatlı olmuş öylee, elinize sağlık kuzu :)
Ayy kuzu kurabiyeler çok tatlı görünüyoooo ama bakarken yoruldum yani nasıl yaptın bu kadar kurabşyeyiiiBir de süslenecek di mii şimdi ooy
kuzuu o kurabiyeler ne öyle :) ayy maşallah azmine hayran kaldımkızlar akşamki mesaimi yükledimbirde bir elbise fotosu yükledim kınamda giysem uygun olurmu sizce fikir verirmisiniz
evet ama nasılEvet yaa acilen bulman lazım ben 35 gün kaldı bulamadım diye telaş yapıyorum ki bulamicam gibi gözüküyoSen acilen çöz bu işi vakit yook
Yaa çok az kaldııı inanamıyorum benKızlar an itibari ile evimdeyim fotolarim albümde :)
Merhaba, hayırlı olsun :)Merhaba, ben de aranıza katılayım dedim
İnşaAllah ben de 2016 gelini olucam
Tarih belli değil henüz, daha nişanlım askere gidecek, 2-3 gün içinde gitmesi lazım, önümüzdeki sene bu zamanlar yaparız inşaAllah düğünümüzüPlanımız şimdilik böyle ama nasip kısmet :)
Ben o mutfak masasını yeni görüyorumm. Çok güzel :) Ayrıca şişeler de çok şirin olmuş :)kuzu elimde olan fotoyu atayım albüme 90 - 100 kaldı heralde
Aaaa haftaya bugün kına gecem olucak
kuzu bunlara bakrmısın arkadas aldı burdan iki günde geldi bide gayet kaliteliydi.. http://www.trendyol.com/Oranj-Elbise-MLWSS158440/UrunDetay/36624/12336545saolsun kızlar. ya arkadaş gönderdi bi kaç elbise burdaki elbiselerin aynı modelleri farklı bişi yok. sorun şuki hepsini bir arada bulmaıyorum. mesela nişanlı bey diyor straplez olmasın biraz kapalı askılı falan olsun. balık model olmasın. e bende renk güzel bişi olsun istiyorum. her rengi istemiyorum. e birde en fazla 300 vermek istiyorum.böyle olunca ortaya bişi çıkamıyor malesef
Asıl mesele de o işteee :) İş çıkışı ayakların kopana kadar gezmekten başka çaren yokevet ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?