- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Selaam :)
Deli cesareti vallahi başka bir şey diyemedim
Hadi bakalım inşallahBu pazar yerleştirmeye başlıcam inşallah
Kuzu önce halı ve perdelere bak bence beğendiğin yerden perde ölçülerini gelip alsınlar sonra fiyat çıkıyor zaten tam olarak siparişini verirsin son 2 hafta kala bile alabilrsin perdelerini.Kuzu hayli çok eksik yaa.
Mutfak için fırın ocak çaycı lazım , mutfak baya büyük masa sandalye lazım daha bardak vs gibi eksiklerde var ama onlar küçük tabii.
Salona tv ünitesi raf zigon sehpa lazım
Halılar perdeler daha ortada yok. Ve davetiye bastırıcam matbaa bulamadım, fotoğrafçıya hala karar vermedim.
Ki bunlar düşünmeden aklıma gelenler. Ayrıntısız hali yani
Haha evet kuzu lükens miş @blisss de bilgilendirdi sağolsunlükens ayak mı kuzu :) o zaman olur bu tv ünitesi
evet kuzu güzel ben beğendim :) diğer eksikler içinde çok canını sıkma yani gerçekten eve girincede çıkıyo eksiklikler bak sarımsak şeysinden yokmuş benimHaha evet kuzu lükens miş @blisss de bilgilendirdi sağolsunBen de mobilyacıda duymuştum geçen de orta sehpayı alırken de duydum ama unutuvermişim.
O zaman ben bunu değerlendirmeye sunayım madem :)
Kuzu hayli çok eksik yaa.
Mutfak için fırın ocak çaycı lazım , mutfak baya büyük masa sandalye lazım daha bardak vs gibi eksiklerde var ama onlar küçük tabii.
Salona tv ünitesi raf zigon sehpa lazım
Halılar perdeler daha ortada yok. Ve davetiye bastırıcam matbaa bulamadım, fotoğrafçıya hala karar vermedim.
Ki bunlar düşünmeden aklıma gelenler. Ayrıntısız hali yani
Hadi bakalım inşallah
Kuzu önce halı ve perdelere bak bence beğendiğin yerden perde ölçülerini gelip alsınlar sonra fiyat çıkıyor zaten tam olarak siparişini verirsin son 2 hafta kala bile alabilrsin perdelerini.
Halı ölçülerine karar ver ona göre n11den falan bakalım birlikte.
Zigon sehpa instagramdan bir yer bulmuştum ben ordan alıcam hatırladınmı ona bakabilirsin sende
Eki Görüntüle 1593625 bunlar işte bak.
Diğerlerini de yavaş yavaş yaparsın
150 demişlerdi canım kargo ücreti var bir de o ne kadar bilmiyorum amaçok şekermiş bunlar , fiyatı ne ki
Haklısın kuzu halı perdeyi ben de çok takmıyorum zaten hani çok uzun bir bekleme süresi olmayacak diye düşünüyorum onlarda. Mutfağı bi halletsem bu zigonlara da bakıcam :)Hadi bakalım inşallah
Kuzu önce halı ve perdelere bak bence beğendiğin yerden perde ölçülerini gelip alsınlar sonra fiyat çıkıyor zaten tam olarak siparişini verirsin son 2 hafta kala bile alabilrsin perdelerini.
Halı ölçülerine karar ver ona göre n11den falan bakalım birlikte.
Zigon sehpa instagramdan bir yer bulmuştum ben ordan alıcam hatırladınmı ona bakabilirsin sende
Eki Görüntüle 1593625 bunlar işte bak.
Diğerlerini de yavaş yavaş yaparsın
Öyle kuzu zaten tastamam olamayacak. Been başlarda öyle sanıyordum ama işin içine girince acı gerçekler de ortaya çıktıevet kuzu güzel ben beğendim :) diğer eksikler içinde çok canını sıkma yani gerçekten eve girincede çıkıyo eksiklikler bak sarımsak şeysinden yokmuş benimşaka bi yana sıkma canını büyük olanları hallet ufaklar sen içindeykende olur
Canım aslında şu vakte kadar fiyat meselesini öyle çok sıkı tutmadım. AMa şuan baya sıfırı tüketmiş durumdayız ve maddi kısım çok önemli bi hal aldı . O sebepten yaptırma gibi bir seçeneğim yokmuş gibi davranıyorum benç Şu bulduğum model üzerinde durucam biraz ama o bile zor alınacak yani o durumdayız artık.Mutfak için öncelik bence tabi ki ocak ve masa sandalye.. Salon için de sende sanırım sadece tv sehpası istıyorsun ve bağımsız raflar..ama istediğin renkte bulmakta sıkıntı çekeceksen, en iyisi mobilyaların olduğu yere yaptırmak..Biraz pahallı demişsin ama renk uyum sorunu yaşamazsın bir de onun stresine girmeye değer mi bilmiyorum..
Halı ve perde bende de yok, ama onlara çok takılmıyorum.. Perde için 10 gün gerekli sanırım..Davetiye için topkapı da mattbaacılar sitesini gitme imkanın var mı?
Fotoğraf konusunda bilmiyorum işte, biz istanbulda yapmayacağımız için..
olsun kuzu eksik eksiktir ayy bu arada ben tv ünitesinin eksikler listesinde olduğunu unutarak herşey tam diodumHaklısın kuzu halı perdeyi ben de çok takmıyorum zaten hani çok uzun bir bekleme süresi olmayacak diye düşünüyorum onlarda. Mutfağı bi halletsem bu zigonlara da bakıcam :)
Teşekkür ederiiim :)
Öyle kuzu zaten tastamam olamayacak. Been başlarda öyle sanıyordum ama işin içine girince acı gerçekler de ortaya çıktı
Sarımsak şeysi dediğin nedir ayrıca bi milyoncuya gitmeye bakar
Canım aslında şu vakte kadar fiyat meselesini öyle çok sıkı tutmadım. AMa şuan baya sıfırı tüketmiş durumdayız ve maddi kısım çok önemli bi hal aldı . O sebepten yaptırma gibi bir seçeneğim yokmuş gibi davranıyorum benç Şu bulduğum model üzerinde durucam biraz ama o bile zor alınacak yani o durumdayız artık.
Fotoğraf için aklımda 2. bir isim vardı zaten ama o da istediğim yerde olmayacak. Bakalım bi şekilde çözülecek inşallah.
Hadi yaa işte en korktuğum durumda buolsun kuzu eksik eksiktir ayy bu arada ben tv ünitesinin eksikler listesinde olduğunu unutarak herşey tam diodumbizimkide gelir inşallah on gündür oyalıyolar
Bugün gelcek sözde bakalım ayy uğraşmak istemiyorum artıkHadi yaa işte en korktuğum durumda buGeciken şeyden nefret ederim!
Sıkıştırsanıza biraz
Ahh hislerini çok iyi anlıyorum canımBugün gelcek sözde bakalım ayy uğraşmak istemiyorum artık
Ahh hislerini çok iyi anlıyorum canımGetirirler umarım bugün de uğraşmana gerek kalmaz artık
kuzuu evin çok güzelll olduuu :) maşallahKızlar an itibari ile evimdeyim fotolarim albümde :)
CAnımm çok güzel olmuş hepsi yaaa :) Ayy baya herşey tamam yani , güle güle oturun inşallah mutlulukla huzurlaa :)Kızlar an itibari ile evimdeyim fotolarim albümde :)
olur kuzu yerleşti sayılır seninde ne kaldı :)Bende evim yerleşmiş olsun istiyorum artııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?