• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba, ben de aranıza katılayım dedim :KK24:

İnşaAllah ben de 2016 gelini olucam :KK23:

Tarih belli değil henüz, daha nişanlım askere gidecek, 2-3 gün içinde gitmesi lazım, önümüzdeki sene bu zamanlar yaparız inşaAllah düğünümüzü :KK23: Planımız şimdilik böyle ama nasip kısmet :)

Merhaba, ben de aranıza katılayım dedim :KK24:

İnşaAllah ben de 2016 gelini olucam :KK23:

Tarih belli değil henüz, daha nişanlım askere gidecek, 2-3 gün içinde gitmesi lazım, önümüzdeki sene bu zamanlar yaparız inşaAllah düğünümüzü :KK23: Planımız şimdilik böyle ama nasip kısmet :)
hoşgeldin :) hayırlısı olsun hakkınızda

valla toplamda kaç var tam bilmiyorum çünkü kırık olur diye aldığım yer fazladan 10-15 daha koydu 280 olması lazım bu durumda :) foto albümde
çok şirin olmuş canım. seninkiler gene sıvı :D benim kına koymak çok zor oldu. ama sana tavsiyem. şişelerin hepsini doldur sonra süsle. ozaman daha hızlı gidiyor.

çok şirin olmuş canım. seninkiler gene sıvı :KK70: benim kına koymak çok zor oldu. ama sana tavsiyem. şişelerin hepsini doldur sonra süsle. ozaman daha hızlı gidiyor.
öyle yaptık canım kolonya bitti ondan kaldık :) önce doldurduk sonra birimiz etiket yapstırdı birimiz süsleri yapıştırdı süsleri hazırlamıştık önceden :) ayyy evet nasıl koyuyosun onları kınayı kafamda bişey var ondan alıcam bende :) böyle deniz yıldızı kırmızı tülü var içinde kınası var mıknatıslı :)

öyle yaptık canım kolonya bitti ondan kaldık :) önce doldurduk sonra birimiz etiket yapstırdı birimiz süsleri yapıştırdı süsleri hazırlamıştık önceden :) ayyy evet nasıl koyuyosun onları kınayı kafamda bişey var ondan alıcam bende :) böyle deniz yıldızı kırmızı tülü var içinde kınası var mıknatıslı :)
yardım eden varsa süper ozaman :D bende akşamki mesaimi yüklüm bari

Back
X