- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
evet fiyatı iyi amaÇok güzelmişş ama tüketmişler bile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet fiyatı iyi amaÇok güzelmişş ama tüketmişler bile![]()
Bizde etmezleryazı işi sorunu çözer benceşaka bir yanada yanlışmı düşünüyorum kuzu sizde laf etmezlermi
nişanlı beyler olsaydı şimdi derlerdi böyle bakıp bakıp özeniyorlar sonra uğraş durBu da örneğii fikir de buradan çıkmıştı zaten ben de :)
Yaa bunu görmüştüm evet çok şıkBu da örneğii fikir de buradan çıkmıştı zaten ben de :)
Bakalım araştırma yapmak lazımevet fiyatı iyi amabelki mağazada falan vardır
şanslısın ozaman kuzu. bizimkiler laf söz çıkartacak yer arıyorlarBizde etmezler![]()
Allah allah düğünde takarmı geline danmat hiç hatırlamıyorum öyle bir sahneşanslısın ozaman kuzu. bizimkiler laf söz çıkartacak yer arıyorlar![]()
takılıyor canım. ilk damat takar takısınıAllah allah düğünde takarmı geline danmat hiç hatırlamıyorum öyle bir sahne![]()
Hiç dikkat etmemişim demek kitakılıyor canım. ilk damat takar takısını
hihih çok iyiymişte nasıl duru acaba
Haha aman orası Allahın emri canım ne yapalımnişanlı beyler olsaydı şimdi derlerdi böyle bakıp bakıp özeniyorlar sonra uğraş dur![]()
Dikkat etmemiş olabilirsin bence kuzu ya, bizde de takılır. Geçen gittiğim düğünde de öyle oldu. Takı töreni bittikten sonra damat seti taktı geline. Hep böyledir benim de bildiğimAllah allah düğünde takarmı geline danmat hiç hatırlamıyorum öyle bir sahne![]()
Bilmem kiihihih çok iyiymişte nasıl duru acaba
Olabilir kuzu dikkat etmemişim demekki hiçHaha aman orası Allahın emri canım ne yapalım
Dikkat etmemiş olabilirsin bence kuzu ya, bizde de takılır. Geçen gittiğim düğünde de öyle oldu. Takı töreni bittikten sonra damat seti taktı geline. Hep böyledir benim de bildiğim
yok ya sanmıyorum zaten bilezik falan oluyo ya , e setide onun aldığını herkes biliyo zatenyazı işi sorunu çözer benceşaka bir yanada yanlışmı düşünüyorum kuzu sizde laf etmezlermi
aynen onlar konuşsun dursunlar napalımHaha aman orası Allahın emri canım ne yapalım
Dikkat etmemiş olabilirsin bence kuzu ya, bizde de takılır. Geçen gittiğim düğünde de öyle oldu. Takı töreni bittikten sonra damat seti taktı geline. Hep böyledir benim de bildiğim
Düğün günü takı ne takıyorsunuz kızlar karar verdinizmi ?
hey maşallah kocaman ama buuBu da örneğii fikir de buradan çıkmıştı zaten ben de :)
bilezikleri annesi babası takar diye düşünüyorum zaten fazla bi bilezik almadık istemedim öyle bişiyok ya sanmıyorum zaten bilezik falan oluyo ya , e setide onun aldığını herkes biliyo zaten![]()
Takılıyor canım boş kalmasın zaten gelinlikle takı olur benim bildğimbir şey takılıyor mu ki?
ayyy bu konuyu konuşiim bi bilemedim şimdi sen böyle diyince olmassa setin bilekliğini taksa kolyemi veremembilezikleri annesi babası takar diye düşünüyorum zaten fazla bi bilezik almadık istemedim öyle bişi