- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kesinklikle daha fazlasını hak etti bu konuda ama neyse :) saol canım darısı başına inş. haber varmı seninkinde
Amin canım hayırlısı ile bir bitse..sen düğünde göbek atarken , ben gelinlik provasına gidicim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinklikle daha fazlasını hak etti bu konuda ama neyse :) saol canım darısı başına inş. haber varmı seninkinde
Dediğim gibi düşünüyorum ben de kuzu, yanii zümrüt ama bijuteri ya da gümüş bir setle girerim. sonra takı sırasında diğer set takılacak zaten. Girerken ve nikah anında falan boş olsun istemiyorum boynum :)aynen onlar konuşsun dursunlar napalım
sen nasıl yapacaksın kuzu takı olayını
Bir de pırlantadır muhtemelenhey maşallah kocaman ama buugüzelmiş
Hahah vermem diyoayyy bu konuyu konuşiim bi bilemedim şimdi sen böyle diyince olmassa setin bilekliğini taksa kolyemi veremem![]()
Takılıyor canım boş kalmasın zaten gelinlikle takı olur benim bildğim
Ayy hadi gözün ayrııın :)) Fotoğraf yokmuş ama napalım hadi düğünden sonra görürüz bu seferlik. Tabakları dün almaya çalıştım hata verdi bugün bir daha deniycem.Günaydın kızlar
Auralee naptın tabakları
kızlar dün gelinliğimi teslim aldımve nişanlımda ilk defa gördü
![]()
Hiç de değişiklik yokmuş hanicanım ya aceleyle giydim çıkarttım valla çıkartıktan sonra dedim hani resim dieama paylaştığımdan farklı olarak kollarına dantel koymuşlar kol kenarı düzdü ya oraya çiçek dalları gibi danteli devam etmişler ama ufacık güzell duruyor. birde üstündeki volanlı yeri sabitledik kaymasın die. duvağı taktık tacı seçtik kese çiçek falan
farklı bişi yok pek
Yaa yıllardır gelinlikle ilgili en büyük hayalim safir takı takmaktır. Ailem de takacağımız takıdan biri hatıra olsun satma dedi belki safir bi kolye alabilirler ama bilemiyorum.Bende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
Eki Görüntüle 1592339 Böyle birşey
Salona girerken takmış olurum herhalde
Snin hazır kuzu![]()
Bir de pırlantadır muhtemelenBiz de sahtesini şey ederiz ne yapalım biraz daha kibarı olur hem
![]()
![]()
Hahah vermem diyo![]()
Sen konuş bence de kuzu,curlygirl n dediği gibi bilezikleri anne baba seti nişanlı bey takar düğünde . Ama sen setinden kopmak istemiyorsun bunu bir tartışmak gerek
![]()
![]()
güzelmiş bu da sade ve şık :)Nişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktımbunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce? Eki Görüntüle 1592348
hihihi alemsinayyy bu konuyu konuşiim bi bilemedim şimdi sen böyle diyince olmassa setin bilekliğini taksa kolyemi veremem![]()
bu sette çok güzelmişNişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktımbunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce? Eki Görüntüle 1592348
ay haklısın yazdıktan sonra bende deidm kendi kendime bi değişiklik yokmuş hani dieAyy hadi gözün ayrııın :)) Fotoğraf yokmuş ama napalım hadi düğünden sonra görürüz bu seferlik. Tabakları dün almaya çalıştım hata verdi bugün bir daha deniycem.
Hiç de değişiklik yokmuş hani
Yaa yıllardır gelinlikle ilgili en büyük hayalim safir takı takmaktır. Ailem de takacağımız takıdan biri hatıra olsun satma dedi belki safir bi kolye alabilirler ama bilemiyorum.
Nişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktımbunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce?
Bence çok şık canım olabilirNişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktımbunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce? Eki Görüntüle 1592348
Ayy hadi gözün ayrııın :)) Fotoğraf yokmuş ama napalım hadi düğünden sonra görürüz bu seferlik. Tabakları dün almaya çalıştım hata verdi bugün bir daha deniycem.
Hiç de değişiklik yokmuş hani
Yaa yıllardır gelinlikle ilgili en büyük hayalim safir takı takmaktır. Ailem de takacağımız takıdan biri hatıra olsun satma dedi belki safir bi kolye alabilirler ama bilemiyorum.
ay birde o dert var aman yarabbiDamat beylerin saatlerini ne yapacaksınız![]()
Damat beylerin saatlerini ne yapacaksınız![]()
ay birde o dert var aman yarabbi
damatlık alırken onu da alırız diye düşünüyorum ben :)
Biz onu nişanda almıştık :)Damat beylerin saatlerini ne yapacaksınız![]()
Oh iyi bari şanlsınızBiz onu nişanda almıştık :)