• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinklikle daha fazlasını hak etti bu konuda ama neyse :) saol canım darısı başına inş. haber varmı seninkinde

Amin canım hayırlısı ile bir bitse..sen düğünde göbek atarken , ben gelinlik provasına gidicim :KK55: 8 ağustosta son prova oalcak inşallah :KK52:o zaman duvak seçicem , teslim alıcam kısmetse:21:

aynen onlar konuşsun dursunlar napalım :KK70:
sen nasıl yapacaksın kuzu takı olayını
Dediğim gibi düşünüyorum ben de kuzu, yanii zümrüt ama bijuteri ya da gümüş bir setle girerim. sonra takı sırasında diğer set takılacak zaten. Girerken ve nikah anında falan boş olsun istemiyorum boynum :)
Önceden de takmak istemem seti takı sırasında takılması gerek çünkü
Bir taşla iki kuş olacak hem bu da içimde kalmamış olur :D

Takılıyor canım boş kalmasın zaten gelinlikle takı olur benim bildğim

Nişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktım :KK53: bunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce?
images.webp

Günaydın kızlar
Auralee Auralee naptın tabakları
kızlar dün gelinliğimi teslim aldım :KK36: ve nişanlımda ilk defa gördü :KK36:
Ayy hadi gözün ayrııın :)) Fotoğraf yokmuş ama napalım hadi düğünden sonra görürüz bu seferlik. Tabakları dün almaya çalıştım hata verdi bugün bir daha deniycem.
canım ya aceleyle giydim çıkarttım valla çıkartıktan sonra dedim hani resim die :KK70: ama paylaştığımdan farklı olarak kollarına dantel koymuşlar kol kenarı düzdü ya oraya çiçek dalları gibi danteli devam etmişler ama ufacık güzell duruyor. birde üstündeki volanlı yeri sabitledik kaymasın die. duvağı taktık tacı seçtik kese çiçek falan :KK70: farklı bişi yok pek
Hiç de değişiklik yokmuş hani :D
Bende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
Eki Görüntüle 1592339 Böyle birşey :KK64:

Salona girerken takmış olurum herhalde

Snin hazır kuzu :-)
Yaa yıllardır gelinlikle ilgili en büyük hayalim safir takı takmaktır. Ailem de takacağımız takıdan biri hatıra olsun satma dedi belki safir bi kolye alabilirler ama bilemiyorum.

Nişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktım :KK53: bunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce? Eki Görüntüle 1592348
güzelmiş bu da sade ve şık :)

ayyy bu konuyu konuşiim bi bilemedim şimdi sen böyle diyince olmassa setin bilekliğini taksa kolyemi veremem :KK70:
hihihi alemsin :D
Nişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktım :KK53: bunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce? Eki Görüntüle 1592348
bu sette çok güzelmiş
Ayy hadi gözün ayrııın :)) Fotoğraf yokmuş ama napalım hadi düğünden sonra görürüz bu seferlik. Tabakları dün almaya çalıştım hata verdi bugün bir daha deniycem.

Hiç de değişiklik yokmuş hani :KK70:

Yaa yıllardır gelinlikle ilgili en büyük hayalim safir takı takmaktır. Ailem de takacağımız takıdan biri hatıra olsun satma dedi belki safir bi kolye alabilirler ama bilemiyorum.
ay haklısın yazdıktan sonra bende deidm kendi kendime bi değişiklik yokmuş hani die :D
hayırlısı olsun kuzu bugün alırsın inş.

Nişanlımın annesi nişanda takmıştı bana, yani ben takı takmadığım için kullanmıyorum ama çok sade ve şık bir şey..Küpe bile takamam ki ben , ilk defa nişan yüzüğü taktım :KK53: bunun aynısı, olursa bunu takarım bende ? sizce?

Çok kibarmış kuzu olur tabii niye olmasın çok da şık olur :)

Bence çok şık canım olabilir

Hiç de değişiklik yokmuş hani :KK70:

Benimde hep hayalim öyleydi bakalım gidip bakmak lazım:KK51:

Düğünde benim gördüğüm, takı takılırken damat geline bir şeyler takıyor, önceden alınan bir şey takılıyorsa, bende bunu takarım diye düşündüm şimdi :KK51: ama hiç bir şey takmasam küpe bile, olmaz mı ?

Back
X