- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
istanbuldayım canım ben :)canım 23 yaşındayımm çalışmakla geçiyor ömrümm :) Sen neler yapıyosun hangi şehirdensiiin :)
istanbuldayım canım ben :)
21 yaşındayım ve hala ögrenciyim ama son senemm:)
bitmesini dört gözle bekliyorum :)en güzel sene son sene tadını cıkar canımmm :):)
Eki Görüntüle 1232865 kızlar bohça takımı belki sizede fikir olur :) ben sandık yerine kutu kullanıp kumaşla kapladım süslemesi kaldı yarında kılıfı alıcam:)
benim rengim daha çok su yeşiline yakın ama farklı bi fikir yine klasiklerin dışına çıkmayı başardımözelliklere renkleree bayıldımm süpermiş :)
bence kesinlikle başlamalısın canım ben mart ayında başladım nerdeyse bitirdim sayılır hemde ögrenci halimle babama hiç yük olmadan aldım :)arkadaşlar ben daha 22 günlük nişanlıyım 2015 mayıs ayında evlenmeyi düşünüyoruz çeyiz olarak nerden başlıyacam bilmiyorum şimdiden başlamak lazım değil mi zaman çabuk geçer
günaydın :)Günaydın
Bende 2015 gelini olacaklardanım ..düğün detayları çok önemli olmadığı düşünüyorum sırf gösteriş yapacağım diye bir ton para harcamak gereksiz gibi geliyor. ama evimi çok özenle döşemek istiyorum ayrıca gelinliğim güzel olsun istiyorum. ve akşama kadar nette mobilya ve gelinlik modellerine bakıyorum. erken olduğunu biliyorum ama çok keyifli ve heyacanlı
boyumu aşıcak bütçelere bende karşıyım canım :)Yanlış anlatım sanıyorum detayları bende severim ama çevremde çok şanşanlı düğünlere şahit oldum ve boylarını aşan masarfalar yapıp düğün sonrası oturup kara kara dertlenenlere bu şekilde durumlardan bahsediyorum..
evim konusunda da henüz netleştiremediğim fikirler var bi yandan cok sade ve şık tasarlamak istiyorum , biyandan da sevimli sıçak bir evçok kararsızım inan
hayırlı olsun inşallah bende bitiririm bu çeyiz işini ben malesef çalışmıyorum aileme yük olmadan yavaş yavaş alacağım düğüne kadarbence kesinlikle başlamalısın canım ben mart ayında başladım nerdeyse bitirdim sayılır hemde ögrenci halimle babama hiç yük olmadan aldım :)
düğünde seneye temmuz gibi düşünüyoruz :)
bende ögrenciyim henüz sabit bi işim yok:)hayırlı olsun inşallah bende bitiririm bu çeyiz işini ben malesef çalışmıyorum aileme yük olmadan yavaş yavaş alacağım düğüne kadar
bende senin gibi düşünüyorum sırf milleti eğlendirmek için gereksiz masraf yapmayı bende nişanlımda istemiyor evlendikten sonra borç ödemek çok zorGünaydın
Bende 2015 gelini olacaklardanım ..düğün detayları çok önemli olmadığı düşünüyorum sırf gösteriş yapacağım diye bir ton para harcamak gereksiz gibi geliyor. ama evimi çok özenle döşemek istiyorum ayrıca gelinliğim güzel olsun istiyorum. ve akşama kadar nette mobilya ve gelinlik modellerine bakıyorum. erken olduğunu biliyorum ama çok keyifli ve heyacanlı
bende hepsini alıp borç yapmamak için sırf düğünü yaza istedim nişanlıma kalsa 2 3 ay içinde düğün yapacaklardı ama ben istemedimbende ögrenciyim henüz sabit bi işim yok:)
babamın aldıklarımdanda haberi yok:)
kendi çapımda yavaş yavaş alıyorum bi anda alsam arkamda borç bırakıp evlenmiş olucam bunuda istemiyorum :)
biz 6 ay kadar nişanlı kalmayı planlıyoruz :)bende hepsini alıp borç yapmamak için sırf düğünü yaza istedim nişanlıma kalsa 2 3 ay içinde düğün yapacaklardı ama ben istemedim
siz nişanlı değilmisiniz şuan bencede en az 6 ay nişanlı kalınması gerekir bizimde 9 ay olmuş olacak evlenene kadar bizim bide tanışalı 4 ay olacak daha yeniyizbiz 6 ay kadar nişanlı kalmayı planlıyoruz :)
valla ben çeyiz seti almadım canım hepsini ayrı parçalar olarak aldım çünkü hiç bi çeyiz setinde hepsini begenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?