2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bohça takımı belki sizede fikir olur :) ben sandık yerine kutu kullanıp kumaşla kapladım süslemesi kaldı yarında kılıfı alıcam:)

arkadaşlar ben daha 22 günlük nişanlıyım 2015 mayıs ayında evlenmeyi düşünüyoruz çeyiz olarak nerden başlıyacam bilmiyorum şimdiden başlamak lazım değil mi zaman çabuk geçer

arkadaşlar ben daha 22 günlük nişanlıyım 2015 mayıs ayında evlenmeyi düşünüyoruz çeyiz olarak nerden başlıyacam bilmiyorum şimdiden başlamak lazım değil mi zaman çabuk geçer
bence kesinlikle başlamalısın canım ben mart ayında başladım nerdeyse bitirdim sayılır hemde ögrenci halimle babama hiç yük olmadan aldım :)
düğünde seneye temmuz gibi düşünüyoruz :)

Günaydın

Bende 2015 gelini olacaklardanım ..düğün detayları çok önemli olmadığı düşünüyorum sırf gösteriş yapacağım diye bir ton para harcamak gereksiz gibi geliyor. ama evimi çok özenle döşemek istiyorum ayrıca gelinliğim güzel olsun istiyorum. ve akşama kadar nette mobilya ve gelinlik modellerine bakıyorum. erken olduğunu biliyorum ama çok keyifli ve heyacanlı

günaydın :)
hoşgeldin canım :)
ben senin gibi düşünmüyorum belki burcumdan dolayı bilmiyorum :)
detaylar benim için çok önemli ama kesinlikle gösteriş olsun diye değil kendimi daha iyi mutlu daha utlu hissetmek için :)
gelinlik hakkında çok fikrim yok ama herkes ne kadar zarif gelin olmuş diye düşünsünler isterim
eve gelincede country yada vintage tarzı olabilir veya ikisinin ortası soft renklerden oluşan renkli yaşayan bi ev olsun isterim :)
fazla eşyaya kesinlikle karşıyım:)

Yanlış anlatım sanıyorum detayları bende severim ama çevremde çok şanşanlı düğünlere şahit oldum ve boylarını aşan masarfalar yapıp düğün sonrası oturup kara kara dertlenenlere bu şekilde durumlardan bahsediyorum..

evim konusunda da henüz netleştiremediğim fikirler var bi yandan cok sade ve şık tasarlamak istiyorum , biyandan da sevimli sıçak bir ev çok kararsızım inan

boyumu aşıcak bütçelere bende karşıyım canım :)
eve karar vermek zor gerçekten :)

bence kesinlikle başlamalısın canım ben mart ayında başladım nerdeyse bitirdim sayılır hemde ögrenci halimle babama hiç yük olmadan aldım :)
düğünde seneye temmuz gibi düşünüyoruz :)
hayırlı olsun inşallah bende bitiririm bu çeyiz işini ben malesef çalışmıyorum aileme yük olmadan yavaş yavaş alacağım düğüne kadar

hayırlı olsun inşallah bende bitiririm bu çeyiz işini ben malesef çalışmıyorum aileme yük olmadan yavaş yavaş alacağım düğüne kadar
bende ögrenciyim henüz sabit bi işim yok:)
babamın aldıklarımdanda haberi yok:)
kendi çapımda yavaş yavaş alıyorum bi anda alsam arkamda borç bırakıp evlenmiş olucam bunuda istemiyorum :)

bende senin gibi düşünüyorum sırf milleti eğlendirmek için gereksiz masraf yapmayı bende nişanlımda istemiyor evlendikten sonra borç ödemek çok zor

bende ögrenciyim henüz sabit bi işim yok:)
babamın aldıklarımdanda haberi yok:)
kendi çapımda yavaş yavaş alıyorum bi anda alsam arkamda borç bırakıp evlenmiş olucam bunuda istemiyorum :)
bende hepsini alıp borç yapmamak için sırf düğünü yaza istedim nişanlıma kalsa 2 3 ay içinde düğün yapacaklardı ama ben istemedim

çeyiz setlerinden hangi marka almalıyım hangisi iyi kullanışlı bilmiyorum yardımcı olacak var mı ondan başlasam iyi olur

bende hepsini alıp borç yapmamak için sırf düğünü yaza istedim nişanlıma kalsa 2 3 ay içinde düğün yapacaklardı ama ben istemedim
biz 6 ay kadar nişanlı kalmayı planlıyoruz :)
valla ben çeyiz seti almadım canım hepsini ayrı parçalar olarak aldım çünkü hiç bi çeyiz setinde hepsini begenemedim

biz 6 ay kadar nişanlı kalmayı planlıyoruz :)
valla ben çeyiz seti almadım canım hepsini ayrı parçalar olarak aldım çünkü hiç bi çeyiz setinde hepsini begenemedim
siz nişanlı değilmisiniz şuan bencede en az 6 ay nişanlı kalınması gerekir bizimde 9 ay olmuş olacak evlenene kadar bizim bide tanışalı 4 ay olacak daha yeniyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…