- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
http://monnahome.com/index.php?route=common/home
monna homeun yeni sitesi kızlar fiyatların uçmuş halini görebilirsiniz...
Bende şimdi aynı sayfadaydım canım gerçektende dudak uçuklatıcı rakamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://monnahome.com/index.php?route=common/home
monna homeun yeni sitesi kızlar fiyatların uçmuş halini görebilirsiniz...
2015 in sonu 2016 başı daha belli değil yani :)
bu fiyatlarala gerçekten alanlar var mıBende şimdi aynı sayfadaydım canım gerçektende dudak uçuklatıcı rakamlar
bu fiyatlarala gerçekten alanlar var mı
benim çok param olsada almamBilemedimm
ohooo daha ne olcak yeter o kadar bende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zatenbende hazır sayılmam bi tane dantelli tüllü uzun gecelişğim var o kadar
bence yavaş yavaş almaya su gibi para gidiyo valla ben anlamadım bu işi bi ay başını bi ay sonunu biliyorumohooo daha ne olcak yeter o kadar bende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zaten
bence yavaş yavaş almaya su gibi para gidiyo valla ben anlamadım bu işi bi ay başını bi ay sonunu biliyorum
benimde sevdiğim uzaklarda,,yurt dısında bence el örgüsü bi atkı gibi bişi olabilir :) ısındıkça beni hatırlarsın dersen,bence sürekli takacaktır :)
bu fiyatlarala gerçekten alanlar var mı
eee o zaman sen bana hediyede alırsınnAy ben hep burdan alırım kız sanki bilmiyorsun
eee o zaman sen bana hediyede alırsınn
Eki Görüntüle 1279710
Kızlar sizden fikir almıştım ya hani bu bıçaklar için.. Cicilibicilievesyalarinda 35 liraydı tanesi ama ben evideada 21 tlye buldum ordan aldım fakat seçme şansı yoktu yani kafalarına göre yolluyorlarmış, ben de dedim şansıma ne gelirse artık.. Maalesef beğendiğim 1 ve 3 gelmedi 2. olan geldi. Tabi o da güzel ama diğerlerinden biri olsa daha da sevinirdim :)
cicilibicili şeyler çok pahalı yaEki Görüntüle 1279710
Kızlar sizden fikir almıştım ya hani bu bıçaklar için.. Cicilibicilievesyalarinda 35 liraydı tanesi ama ben evideada 21 tlye buldum ordan aldım fakat seçme şansı yoktu yani kafalarına göre yolluyorlarmış, ben de dedim şansıma ne gelirse artık.. Maalesef beğendiğim 1 ve 3 gelmedi 2. olan geldi. Tabi o da güzel ama diğerlerinden biri olsa daha da sevinirdim :)
bu kadar cimri olma ben yatak örtüsü istiyorumAlırım tabi, hepinize benden birer nevresim seti..
cicilibicili şeyler çok pahalı ya
bende evideadan bişeyler alıcam çok fazla eksiğim kalmadı zaten :)
çok tatlı bıçaklar valla ben hepsini tereddütsüz begenirim :)
bu kadar cimri olma ben yatak örtüsü istiyorum
İyi tamam sana ondan olsun o zaman, ama diğerlerine çaktırma
Gördüm bütün konuşmalarııı :) bende isterimm