- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo daha ne olcak yeter o kadar bende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zaten
üzülme yalnız deilsin :) benimde annemin ben çocukken alıp koydugu bikaç şeyden başka seyim yok :) onlarda ztn 20 küsür senelik şeyler kullanılacağını pek sanmıyorum :)
sana kesinlikle hakveriyorum :)Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)
Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)
sana kesinlikle hakveriyorum :)
özellikle büyük şeyleri peşin alamıycaksak mutlaka taksitlerine başlanmalı
evet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)
ben o kısmı çoktan atladımevet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)
Bende artık valla avm lere kıyafet için değilde hep böyle ev tekstil ürünleri çeyizlik mağazalar hep oralarda gözüm girip geziyorum en azından fikir oluyo çok önemli çünkü..alınıcak o kadar çok şey oluyor ki burdada kızlardan duyuyorum görüyorum zor günler bizi bekliyor :) :)
ben o kısmı çoktan atladım
taksitle alıncak bişeyim kalmadı şükür biraz zor oldu ama başardım :)
yatak odası bitti mutkat çok az kaldı mutfakta bitsin bakalım sırada ne var :)
zor ve züğürt günler diyorum ben ona
zor ve züğürt günler diyorum ben ona
ooo maşallah senin herşeyin bitmiş canım :) sadece evlenmen kalmış bi :)
hoşgeldinnn hazırlandım bende çıkıcam birazdan okula gidicem :)NAPIYOSUNUZZZ KIZLAARR BEN GELDİİİMM :)
bende okula gitmek istiyorum yaa çalışmak istemiyorrruummmhoşgeldinnn hazırlandım bende çıkıcam birazdan okula gidicem :)
NAPIYOSUNUZZZ KIZLAARR BEN GELDİİİMM :)
yer değiştirebiliriz büyük bi zevklebende okula gitmek istiyorum yaa çalışmak istemiyorrruummm
NAPIYOSUNUZZZ KIZLAARR BEN GELDİİİMM :)
Valla kıymetini bil kuzum 8den bu yana ayaktayım ve boğazım şişti üstüne bide nöbetçiyim eve gitmeye halim kalmadı üstelik 2saat var daha valla bende senin yerinde olmk isterdim :)yer değiştirebiliriz büyük bi zevkle
Ne kadar güzel olmuş bu böyle ya, nasıl yaptın bizede anlatırmısın zahmet olmazsa
cumaa tahsilat günü ay sonu işler biriktii valla isyan modundayım bende tembellik yapmak istiyoruumBenim ders yok bugün evde tembellik yapıyorum, pttye kargom gelmiş birazdan gidip onu alcam. Sen napıyosun? :)
değiştirelim hemeeenncik :)yer değiştirebiliriz büyük bi zevkle