• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ohooo daha ne olcak yeter o kadar :D bende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zaten :D

üzülme yalnız deilsin :) benimde annemin ben çocukken alıp koydugu bikaç şeyden başka seyim yok :) onlarda ztn 20 küsür senelik şeyler kullanılacağını pek sanmıyorum :)

üzülme yalnız deilsin :) benimde annemin ben çocukken alıp koydugu bikaç şeyden başka seyim yok :) onlarda ztn 20 küsür senelik şeyler kullanılacağını pek sanmıyorum :)

Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)

Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)

sana kesinlikle hakveriyorum :)
özellikle büyük şeyleri peşin alamıycaksak mutlaka taksitlerine başlanmalı:KK49:

evet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)

evet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)

Bende artık valla avm lere kıyafet için değilde hep böyle ev tekstil ürünleri çeyizlik mağazalar hep oralarda gözüm girip geziyorum en azından fikir oluyo çok önemli çünkü..alınıcak o kadar çok şey oluyor ki burdada kızlardan duyuyorum görüyorum zor günler bizi bekliyor :) :)

ben o kısmı çoktan atladım:KK53:
taksitle alıncak bişeyim kalmadı şükür biraz zor oldu ama başardım :)
yatak odası bitti mutkat çok az kaldı mutfakta bitsin bakalım sırada ne var :)

Bende artık valla avm lere kıyafet için değilde hep böyle ev tekstil ürünleri çeyizlik mağazalar hep oralarda gözüm girip geziyorum en azından fikir oluyo çok önemli çünkü..alınıcak o kadar çok şey oluyor ki burdada kızlardan duyuyorum görüyorum zor günler bizi bekliyor :) :)

zor ve züğürt günler diyorum ben ona :KK70:

ben o kısmı çoktan atladım:KK53:
taksitle alıncak bişeyim kalmadı şükür biraz zor oldu ama başardım :)
yatak odası bitti mutkat çok az kaldı mutfakta bitsin bakalım sırada ne var :)

ooo maşallah senin herşeyin bitmiş canım :) sadece evlenmen kalmış bi :)

Ne kadar güzel olmuş bu böyle ya, nasıl yaptın bizede anlatırmısın zahmet olmazsa :KK49:

canim eminonunden polyester tepsi aldim, boyadim akrilil boyayla, vernikledim sonra ayna takildi. Ama aynanin kenarlari gorunuyordu bende ustune inci serit aldim silikonla yapistirdim boyle iste:KK49:

Fotograftan daha guzel gorunuyor gercegi:KK76:

Back