- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo daha ne olcak yeter o kadarbende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zaten
![]()
üzülme yalnız deilsin :) benimde annemin ben çocukken alıp koydugu bikaç şeyden başka seyim yok :) onlarda ztn 20 küsür senelik şeyler kullanılacağını pek sanmıyorum :)
sana kesinlikle hakveriyorum :)Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)
Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)
sana kesinlikle hakveriyorum :)
özellikle büyük şeyleri peşin alamıycaksak mutlaka taksitlerine başlanmalı![]()
evet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)
ben o kısmı çoktan atladımevet bende öyle düşünüyorum.yavaş yavaş sanırım AVM'lerin kıyafet deil ev tekstili bölümün gezmeye başlamalı :)
Bende artık valla avm lere kıyafet için değilde hep böyle ev tekstil ürünleri çeyizlik mağazalar hep oralarda gözüm girip geziyorum en azından fikir oluyo çok önemli çünkü..alınıcak o kadar çok şey oluyor ki burdada kızlardan duyuyorum görüyorum zor günler bizi bekliyor :) :)
ben o kısmı çoktan atladım
taksitle alıncak bişeyim kalmadı şükür biraz zor oldu ama başardım :)
yatak odası bitti mutkat çok az kaldı mutfakta bitsin bakalım sırada ne var :)
zor ve züğürt günler diyorum ben ona
ooo maşallah senin herşeyin bitmiş canım :) sadece evlenmen kalmış bi :)
hoşgeldinnn hazırlandım bende çıkıcam birazdan okula gidicem :)NAPIYOSUNUZZZ KIZLAARR BEN GELDİİİMM :)
bende okula gitmek istiyorum yaa çalışmak istemiyorrruummmhoşgeldinnn hazırlandım bende çıkıcam birazdan okula gidicem :)
NAPIYOSUNUZZZ KIZLAARR BEN GELDİİİMM :)
yer değiştirebiliriz büyük bi zevklebende okula gitmek istiyorum yaa çalışmak istemiyorrruummm![]()
NAPIYOSUNUZZZ KIZLAARR BEN GELDİİİMM :)
Valla kıymetini bil kuzum 8den bu yana ayaktayım ve boğazım şişti üstüne bide nöbetçiyim eve gitmeye halim kalmadıyer değiştirebiliriz büyük bi zevkle![]()
Ne kadar güzel olmuş bu böyle ya, nasıl yaptın bizede anlatırmısın zahmet olmazsa![]()
cumaa tahsilat günü ay sonu işler biriktii valla isyan modundayım bende tembellik yapmak istiyoruumBenim ders yok bugün evde tembellik yapıyorum, pttye kargom gelmiş birazdan gidip onu alcam. Sen napıyosun? :)
değiştirelim hemeeenncik :)yer değiştirebiliriz büyük bi zevkle![]()