- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Günaydınnn kuzuu :)Günaydın kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn kuzuu :)Günaydın kızlarrr
Günaydın kızlarrr
Günaydınnn kuzuu :)
Günaydınnn
Yorgun ve stresli yarın sınavım var ya tatlım korkuyorum birazcıkherkese günaydınnn nasılsınız haftanın son günü :)
korkma canım yaparsın nolcak ki:)Yorgun ve stresli yarın sınavım var ya tatlım korkuyorum birazcık
Ya aman yapqmzsamda sevdicek getirip götürsün demi:)korkma canım yaparsın nolcak ki:)
tabi canım işi ne sankiYa aman yapqmzsamda sevdicek getirip götürsün demi:)
Bitek b rendini gördm canm n11degünaydın kızlarrrr
bu yurtiçi kargodan nefret ediyorummmm
math canım güzelmş yatak örtünn başka renkler de var mı bende önümüzdek ay bakayım
Doğru diyosn özel şoförüm var benimtabi canım işi ne sanki
benimki alışık geçen kış evden okula okuldan eve alıp bıraktı feci derecede üşürümde bu kıış izmitte ama iş başa düştü tramvaya metrobüse kaldımDoğru diyosn özel şoförüm var benim
Bitek b rendini gördm canm n11de
ben nedense yatak örtsü almak istemiyorumhımm tamam canım ben akşamleyin bakayım önümüdek ay alınacaklar listesine ekliyim :)
Benimki de alışık canım. Okul saatlerimiz uysa 2dklık yolu ble bırakacak düşün yani:)benimki alışık geçen kış evden okula okuldan eve alıp bıraktı feci derecede üşürümde bu kıış izmitte ama iş başa düştü tramvaya metrobüse kaldım
güzel şeyler var canm ben bu ay bi yatak örtüsü bide nevresim takımı alacam :)hımm tamam canım ben akşamleyin bakayım önümüdek ay alınacaklar listesine ekliyim :)
Canım bu pike gibi ya yazında kullanılır diye alıyorum :)) yoksa süslü püslü bişe bende almıcam :)ben nedense yatak örtsü almak istemiyorum
ayyy özledim yaa bi anda aşkım depreşti yineBenimki de alışık canım. Okul saatlerimiz uysa 2dklık yolu ble bırakacak düşün yani:)
güzel şeyler var canm ben bu ay bi yatak örtüsü bide nevresim takımı alacam :)
Canım bu pike gibi ya yazında kullanılır diye alıyorum :)) yoksa süslü püslü bişe bende almıcam :)
Evet tatlım şık durur :))şu ana kadar begendiğim bi yatak örtüsü hiç olmadı...
ama belki oda da uyum yakalamak için örtü ve fon perde diktirebilirim tek renk...
bunun tek rengi olabilir böyle uçlarında ve perde kenarlarında püskül :)