- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Senib gözün olan şeylere bende bayılıyorum:))kendisinde gözüm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senib gözün olan şeylere bende bayılıyorum:))kendisinde gözüm var
bohça takımına 560 diyen bi sayfa bu geceşiğin fiyatını sormaya korkuyorum açıkçasıSenib gözün olan şeylere bende bayılıyorum:))
Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.. Malum sevgilimle aramızda çooooook mesafe var. Bu aralar kendine hiç dikkat etmiyor beslenmesine vs. Ben ona bir paket hazırlayıp yollamak istiyorum. İçine neler koyabilirim? Giyecek, yiyecek değişik fikirler istiyorum. 1 kutu supradyn koycam o kesin (vitamin).. :)
Evet yurtiçi berbat ya. Ama yarın neler yapacam ben onlara. Gerekirse tüketici haklarına başvuracam
Yorgun ve stresli yarın sınavım var ya tatlım korkuyorum birazcık
Sorma sorma o zaman :) dudağmz falan uçuklamasın :)bohça takımına 560 diyen bi sayfa bu geceşiğin fiyatını sormaya korkuyorum açıkçası
bence çok uygun hem battaniyede hediye ben evlilik setimi 900 e aldım cemil ipekçiden..http://www.nevresimdunyasi.com/tac-...a-sececeginiz-pierre-cardin-battaniye-hediye-
kızlar bende şu setin birincisini beğendim.bu tarz seylerden anlamadığım için fiyatı uygun mu bilemedim.sizce nasıl?
ilk gece bu bize yakışır benceSorma sorma o zaman :) dudağmz falan uçuklamasın :)
Ayyy cok guzel bu :) haydi sor sor sorkendisinde gözüm var
Yakışır bize herşey canım onda sorun yok :) mütevaliğimede diyecek yok:)))bence çok uygun hem battaniyede hediye ben evlilik setimi 900 e aldım cemil ipekçiden..
ilk gece bu bize yakışır bence
sordum bakalım neymiş:)Ayyy cok guzel bu :) haydi sor sor sor
güldürdün beni:)Yakışır bize herşey canım onda sorun yok :) mütevaliğimede diyecek yok:)))
Bende hiç bişe yok :) ilk gece içinde :)sordum bakalım neymiş:)
güldürdün beni:)
bende bi takım var ilk gece için saklıyorum
bana halam almıştıBende hiç bişe yok :) ilk gece içinde :)
kendisinde gözüm var
Nerde bende öyle hala :))bana halam almıştı
monna home canım ama sayfa çok pahalı sordum fiyatını bakalım ne diycekler :)Tek kelimeyle harika nerden buldunn :)
monna home canım ama sayfa çok pahalı sordum fiyatını bakalım ne diycekler :)
ben daha ilk gece asamalarina gelemedim daha hiç biseyim yok ortada :)
bende hazır sayılmam bi tane dantelli tüllü uzun gecelişğim var o kadarben daha ilk gece asamalarina gelemedim daha hiç biseyim yok ortada :)