• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada sabunlarim sabah gelmis sonunda:110:

Tam 12gun once yatirdim parasini 2gune gelir dedi 12oldu:eek:

Ay yine streslerdeyim. Bugün birazck çalışayım da braz geçsin stresim :)

Bornoz takimi gördüm karaca home den bizim burda bi mağazada onu alman lazim kizlar peşin 270 diyo uygunmu sizce
Bayan olmak ne zor erkekler hiç düşünmüyo çeyiz meyiz onlar neler düşünüyo kiii

cumaa tahsilat günü ay sonu işler biriktii valla isyan modundayım bende tembellik yapmak istiyoruum :KK43: :KK43:

Önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor, haftasonu oturup sınav hazırlayacağım ben de.. Eve iş getirme kısmından nefret ediyorum bu mesleğin ne yazık ki.. :(

Bornoz takimi gördüm karaca home den bizim burda bi mağazada onu alman lazim kizlar peşin 270 diyo uygunmu sizce

Yani normalde o fiyatları ama ben Cemil İpekçi alacağım sanırım 199tlye buldum.

1798664_231654063625400_204354373_n.jpg
kendisinde gözüm var:KK45:

bunın fiyatını neyniş öğrendniz mi ?

Sırf dantelden eminönünden alıp yapabiliriz ya bn cevajhirde gördüm sırf bildiğiniz tül 950 liraydı ohaa dedim benimde gözlerrrr:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

canim eminonunden polyester tepsi aldim, boyadim akrilil boyayla, vernikledim sonra ayna takildi. Ama aynanin kenarlari gorunuyordu bende ustune inci serit aldim silikonla yapistirdim boyle iste:KK49:

Fotograftan daha guzel gorunuyor gercegi:KK76:

Çok güzel ya, emeğine değmiş kesinlikle..bende denicem..beceremezsem evde her türlü kullanırım tepsiyi :KK52:

Kızlar bende ağustos gibi evleneceğim nişanım ocak ayında olacak ama hiç bir hazırlık yapmıyorum. Çok mu rahatım ne:KK47::KK53:

Yani normalde o fiyatları ama ben Cemil İpekçi alacağım sanırım 199tlye buldum.

kızlar o buldugunuz yerlerin linkini atabilir misiniz rica etsem? bende bakıyorum bornoz takımı :)

bunın fiyatını neyniş öğrendniz mi ?

Sırf dantelden eminönünden alıp yapabiliriz ya bn cevajhirde gördüm sırf bildiğiniz tül 950 liraydı ohaa dedim benimde gözlerrrr:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

95 mi 950 mi arasında kaldım ama 950 oldugunu okuyunca benımde gozler aynen oldu walla :D

Kızlar bende ağustos gibi evleneceğim nişanım ocak ayında olacak ama hiç bir hazırlık yapmıyorum. Çok mu rahatım ne:KK47::KK53:

Sende bendensin desene :KK50:

yalnız deilsiniz kızlar merak etmeyin :) bende bayramda sözlendim,Ocak'ta nişan,Temmuz sonu ya da Ağustos düğün olacak kısmetse ama benimde daha hiçbişiyim yok ve bende biraz bakıyorum sonra fiyatları görünce genelde sıkılıp amaann daha vakit var ztn diyip bırakıyorum :KK48:

yalnız deilsiniz kızlar merak etmeyin :) bende bayramda sözlendim,Ocak'ta nişan,Temmuz sonu ya da Ağustos düğün olacak kısmetse ama benimde daha hiçbişiyim yok ve bende biraz bakıyorum sonra fiyatları görünce genelde sıkılıp amaann daha vakit var ztn diyip bırakıyorum :KK48:

Kendini salma canım yavaştan başla bence herşeyin zamanı belli olmuş neredeyse :) benide yarın istemeye geliceklerr

Back