günaydın kızlar nasılsınız?
ben birşey danışcaktım size
şimdi benim elime nakit bir miktar para geçti:)
ben bu parayı ıvır zıvıra harcamak yerine mutfak için elektrikli aletleri alıyım diyorum bana marka seri önerebilir misiniz?
in love serisi - Arçelik
lal serisi- Arçelik
black series - Beko
bunlar gibi...
çok kararsızım renkli mi olsa yoksa klasiklerden vazgeçmeyip siyah beyaz grilere mi baksam?
Günaydın canımm, ben de renk sevenlerdenim ben olsam renkli alırdım ki blenderım da morAma sen bilirsin, marka konusunda da pek fikrim yok ama sonuçta 1 kere alınmıyor, bozulunca yenileniyor, gözüme hitap edeni alacağım ben sanırım.
Merhaba mutluhatun :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiyim canım sen nasılsınSelamlarr nasilsiniz?
iyiyim canım sen nasılsın
bende hazırlıklara devam elektrikli aletlerimi bile aldım o derece hızlıyım tatil haberine çok sevindimAyniyim canim calisiyorumHaftaya tatile cikacagim surpriz bi sekilde izin alabildim, dort gozle onu bekliyorum
Sen nasilsin hazirliklar nasil gidiyor?
Hoşgeldin canım ooo baya hızlıymışsın başka ne hazırlıklar yapıyorsun :)heeeey ben de katıldım aranızaaaa
Allah nasip ederse 25 temmuzda olacak düğünüm, düğün salonunu tuttuk bileeee
Hoşgeldin canım maşallah seninde düğün tarihin belirlenmiş darısı başıma artıkMerhabalar Kızlaar. Ben yeniyim :)
Biz de 6 Yıldır Birlikteyiz 16.03.2013 te Söz-isteme-nişan hepsini bir arada yaptık nişanlım askerden dağıtım iznine gelmişti. 2015 Ağustosun 1i de Düğünümüz İNŞALLAH :)
Veee sende hoşgeldin tatlım bizde temmuz ağustos gibi düşünüyoruz düğünümerhabalarrr bende geldim aranızaa bizimde tam 6 yıl olcak 11 eylüldeeseneye agustos 14 gibi düğün düşünüyoruz inşş:):)
Hoşgeldin canım ooo baya hızlıymışsın başka ne hazırlıklar yapıyorsun :)
Hoşgeldin canım maşallah seninde düğün tarihin belirlenmiş darısı başıma artık
Veee sende hoşgeldin tatlım bizde temmuz ağustos gibi düşünüyoruz düğünü
kaç yaşındasın neler yapıyosunHoşbulldummm :) hepimizn hayrlı ugurlu olur inşş :):)
kaç yaşındasın neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?