2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

para kartınıda kabul ediyo canım senin hatta dha cok işine gelir orası bir sürü güzel şey var satılabilcek :)

ben ordan nişan için çok güzel ve uygun elbiseler beğendim ama gerçekten fotolarda ki gibi gelir mi acaba diye cesaret edemediğimden alamadım

Ben gecen sene kisin almistim, ceyize baslarken ilk aldiklarimdandi kucuk ev aletleri, ckb takimi filan. Cok da uygun kampanyalar bulmustum yine de genel olarak bu tarz esyalarda fiyatlar ayni duzeylerde seyrediyor.

Ben gecen sene kisin almistim, ceyize baslarken ilk aldiklarimdandi kucuk ev aletleri, ckb takimi filan. Cok da uygun kampanyalar bulmustum yine de genel olarak bu tarz esyalarda fiyatlar ayni duzeylerde seyrediyor.
Sen nerelerden hangi fiyatlara aldın canım? Örneğin misafir yemek takımını?

bende nikahım için beğendim ve alıcam sanırım riske girip :)

ne zmn alacaksın? evet lütfen sonucu yaz bize de,,memnun kalırsan bende Ocak'ta nişanım için alırım.ama satıcı için yapılan yorumlara dikkat et çünkü bi arkadaşım ordan hem nişan tuvaletini hem de gelinliğini almış,nişan elbisemi sevdim ama gelinlik istediğim gibi çıkmadı demişti.geri gönderme iade fln işlemi de zorlu bi süreç olduğundan göndermedim demişti.bana da alırsan eğer,yorumlara mutlaka çok dikkat et demişti,senin de aklında olsun cnm.

kızlarr aliexpressteki fiyatlar gerçek miii?? şoklardayımm var mı ordan alışveriş yapan güvenli bi site mii

aynen baya bi uygun geldi bana da ama işte güvenebilir miyim bilemiyorumm
Kardesim instagramda bi cekilisten tsirt kazanmisti sapasaglam geldi canim tek bildigim o.. ayrica free shipping olanlara bak ucretsiz kargo yani. Yoksa urunden fazla kargo odersn :)

Tikkabilla aliexpress ten alisveris yapti ama henüz eline gecmedi diye biliyorum, super gecelikler almisti bende istiyorum hatta

hayalseverrr guzel olur bence

benim pecetelerim desenli olmasa bende yapardim. Bide pecete şeysi adi neyse o hosuma gitmedi. peceteyi alan kisi cikarip atacak onu. Ama hani 10kisiye havlu verecektin ya o havlulari mini katlayip onlara kullanabilirsin pecete yerine

Bir de sana ozel mesaj attim okumadin mi

en az 20 tane sipariş vermek lazım canım...
mesajını okudum kuzum cevapda yazdım gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…