- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Misafir yemek takımını annem (nişanlımın annesi) almıştıSen nerelerden hangi fiyatlara aldın canım? Örneğin misafir yemek takımını?
Gerçekten çok uyguna almışsın ve çok şanslısın güle güle kullan canımMisafir yemek takımını annem (nişanlımın annesi) almıştıo yüzden onu almadık ama çkb takımını boynerden aldım. Küçük ev aletlerini topluca homendden aldım. Net %50 bir indirimle 750liraya saç kurutma makinesi dahil tüm küçük elektrikli ev aletlerini aldım. Üstüne bir de el süpürgresi hediyesiyle aldım Nişanlımın kredi kartına özel bir indirim vardı, işimize yaradı
ÇKB bundan aldım, 89parça, 299liraya :)
Teşekkür ederim canım, daha önce de anlatmıştım, vaktim olduğu için acele etmeden beğendiğim modelleri indirimli indirimli aldımGerçekten çok uyguna almışsın ve çok şanslısın güle güle kullan canım
Ne konuda kiMarkafoniye güvenmeyin derim ben kızlar
Benimkini kabul etmiyo bankayi aradim alisverise acik diyor ama olmuyorsimdi yeni hesap actiricam onu denicem canim
kızlarr aliexpressteki fiyatlar gerçek miii?? şoklardayımm var mı ordan alışveriş yapan güvenli bi site mii
Tikkabilla aliexpress ten alisveris yapti ama henüz eline gecmedi diye biliyorum, super gecelikler almisti bende istiyorum hatta
Ne konuda ki
Ben kıyafet aldim o konuda problem yasamadimyasamadim canim ama mutfak esyasini bilmiyommBen kredi kartımla yaptım, bir problem yaşamadım.
Ben alışveriş yaptım canım ama ürünlerim henüz gelmedi. 1 haftada kargoya verildi, şu an yolda.. :)
Geldiği zaman haber vericem size, şu an yoldalar :)
Markafoniden 2 defa kırılabilir mutfak eşyası aldım ikisinde de kırık geldi, daha da almam ordan..
Canım geçen sene ben pijema aldım m yerine xl geldi. Arkadaşımn istediği ürünlerden çok daha farklı geldi ve diğer arkadaşımda saklama kabı almştı metal yazıyodu tamamen teneke geldiNe konuda ki
Ben kıyafet aldim o konuda problem yasamadimyasamadim canim ama mutfak esyasini bilmiyomm
30 Kasıma kadar sürecek bir mobilya festivali başlamış, ben de dün onunla uğraştım :) Matematiğim kötüdür ama söz konusu ev eşyaları ve bütçemiz olunca kafadan bile hesaplayıveriyorumkızlar benim yine bi bütçe çalışması içine girmem gerekiyor
dün biz bi festivalden bahsettik o mu acaba belli bi yeri var mı canım :)30 Kasıma kadar sürecek bir mobilya festivali başlamış, ben de dün onunla uğraştım :) Matematiğim kötüdür ama söz konusu ev eşyaları ve bütçemiz olunca kafadan bile hesaplayıveriyorum
kızlar benim yine bi bütçe çalışması içine girmem gerekiyor
bende nişan için gerekli olanları çeyizimde kullanılcak türden alıp tasarruf sağlamayı planlıyorumAynen.. Şu an bile 5 farklı yerden kargo bekliyorum.
gayet uygun canım dediğin seti 500 de aşagı hiç görmedim :)Ben toparladım bakalım kızlar. Ya ne dicem size taçın bi kampanyasını gördüm. 350 lira nevresim çarşaf 4 yastık kılıfı pike ve 2şer tane banyo el yüz havlusu
Sizce nasıl
30 Kasıma kadar sürecek bir mobilya festivali başlamış, ben de dün onunla uğraştım :) Matematiğim kötüdür ama söz konusu ev eşyaları ve bütçemiz olunca kafadan bile hesaplayıveriyorum
Canlarım bu festival olayı şöyle ürünler kendi dükkanlarında %30 %20 indirimli haftasonu nişanlımla mobilya baktık saloniden koltuk takımı beğendik normal hali 5000 in üstündydi festivalden dolayı 3700 e inmişti demem o ki mağza mağza gezip hangi ürüne uygulanıp uygulanmadığına bkmamız gerekiyor btün pazar gezdik canım cıktı benm :)dün biz bi festivalden bahsettik o mu acaba belli bi yeri var mı canım :)
Shopping Fest gibi düşünülmüş, Festivale katılan mağazaların her şubesinde indirimlerden faydalanılabiliyor :)dün biz bi festivalden bahsettik o mu acaba belli bi yeri var mı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?