2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım bende almak istiyorum sevdicek aldırmıyo bunları nasıl götürcez diyip duruyo

yüzüklerin koyulduğu kutular var ya
gerçi artık kutu değiller ya neyse :)
Eki Görüntüle 1278683 bu benim tepsim :) aynalı minik şeylerde yükselti:)

tepsin çok güzelmiş,ömrünüzde öyle güzel olsun inşallah :)

Gittigidiyorda tepsi var tatlım:))

olur canım ya ağustos için ocak geç değil dert etme:)

evet şimdi ona baktım bende,50-70 tl arası olanlardan bi kaç model beğendim ama önce yine eminönüne bakarım bi :) walla bende öyle diyordum ama geçen ay bi arkadaşım,Ağustos için gününü aldı taa 11 ay öncesinden ve biçok Cumartesi dolmuştu dedi bizde Ağustos düşündüğümüz için stres oluyoruz ama bakalım bulunur elbet bişiler :)

bu arada İstanbulda olanlar için,Yenibosnada ki Eskidji'ye bakmalarını kesinlikle öneririm.biz geçen hafta mobilya ve beyaz eşya fiyatları için gittik,orası spot satış yapan bir yer olduğundan,piyasanın gerçekten altında fiyatlar. ben mobilya konusunda eğer ordan model beğenemezsem,beyaz eşyaları kesinlikle ordan almayı düşünüyorum.

İstanbulda bulursun hiç korkma kaç ay var daha :)) arkadaşım ağustos için martta tutmuştu :)

İstanbulda bulursun hiç korkma kaç ay var daha :)) arkadaşım ağustos için martta tutmuştu :)

işte İstanbulda bişi olmayacak,ben çalıştığım için sadece burdayım.benim ailem Adana'da.kına orda olacak,düğün sözlümün memleketinde.umarım Adana içinde buluruz :)

osmaniyeliyim aslen canım:)

Adana merkez cnm.ailem orda :)

Adanada merkezde bile kaç düğün salonu var elbet bulırsunuz. Eğer söz olduysa ailen bakıp tutsun canım bizimkini nişanlımın ailesi tuttu ben görmedim bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…