• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sen nerelerden hangi fiyatlara aldın canım? Örneğin misafir yemek takımını?
Misafir yemek takımını annem (nişanlımın annesi) almıştı :KK36: o yüzden onu almadık ama çkb takımını boynerden aldım. Küçük ev aletlerini topluca homendden aldım. Net %50 bir indirimle 750liraya saç kurutma makinesi dahil tüm küçük elektrikli ev aletlerini aldım. Üstüne bir de el süpürgresi hediyesiyle aldım :KK59: Nişanlımın kredi kartına özel bir indirim vardı, işimize yaradı :KK39:
ÇKB bundan aldım, 89parça, 299liraya :)

Eklentiler

• korkmaz.PNG
    korkmaz.PNG
    99,1 KB · Görüntüleme: 50
Misafir yemek takımını annem (nişanlımın annesi) almıştı :KK36: o yüzden onu almadık ama çkb takımını boynerden aldım. Küçük ev aletlerini topluca homendden aldım. Net %50 bir indirimle 750liraya saç kurutma makinesi dahil tüm küçük elektrikli ev aletlerini aldım. Üstüne bir de el süpürgresi hediyesiyle aldım :KK59: Nişanlımın kredi kartına özel bir indirim vardı, işimize yaradı :KK39:
ÇKB bundan aldım, 89parça, 299liraya :)
Gerçekten çok uyguna almışsın ve çok şanslısın güle güle kullan canım :KK37:

Benimkini kabul etmiyo bankayi aradim alisverise acik diyor ama olmuyor :KK43::KK43::KK43: simdi yeni hesap actiricam onu denicem canim

Ben kredi kartımla yaptım, bir problem yaşamadım.

kızlarr aliexpressteki fiyatlar gerçek miii?? şoklardayımm var mı ordan alışveriş yapan güvenli bi site miio_O

Ben alışveriş yaptım canım ama ürünlerim henüz gelmedi. 1 haftada kargoya verildi, şu an yolda.. :)

Tikkabilla Tikkabilla aliexpress ten alisveris yapti ama henüz eline gecmedi diye biliyorum, super gecelikler almisti bende istiyorum hattaEn Büyük KK

Geldiği zaman haber vericem size, şu an yoldalar :)

Markafoniden 2 defa kırılabilir mutfak eşyası aldım ikisinde de kırık geldi, daha da almam ordan..

Ben kredi kartımla yaptım, bir problem yaşamadım.

Ben alışveriş yaptım canım ama ürünlerim henüz gelmedi. 1 haftada kargoya verildi, şu an yolda.. :)

Geldiği zaman haber vericem size, şu an yoldalar :)

Markafoniden 2 defa kırılabilir mutfak eşyası aldım ikisinde de kırık geldi, daha da almam ordan..
Ben kıyafet aldim o konuda problem yasamadimyasamadim canim ama mutfak esyasini bilmiyomm

Trendyolda pratik şeyler diye bi butik var ne güzel onlar ya:)

30 Kasıma kadar sürecek bir mobilya festivali başlamış, ben de dün onunla uğraştım :) Matematiğim kötüdür ama söz konusu ev eşyaları ve bütçemiz olunca kafadan bile hesaplayıveriyorum :KK73:
dün biz bi festivalden bahsettik o mu acaba belli bi yeri var mı canım :)

Ben toparladım bakalım kızlar. Ya ne dicem size taçın bi kampanyasını gördüm. 350 lira nevresim çarşaf 4 yastık kılıfı pike ve 2şer tane banyo el yüz havlusu
Sizce nasıl

Ben toparladım bakalım kızlar. Ya ne dicem size taçın bi kampanyasını gördüm. 350 lira nevresim çarşaf 4 yastık kılıfı pike ve 2şer tane banyo el yüz havlusu
Sizce nasıl
gayet uygun canım dediğin seti 500 de aşagı hiç görmedim :)

30 Kasıma kadar sürecek bir mobilya festivali başlamış, ben de dün onunla uğraştım :) Matematiğim kötüdür ama söz konusu ev eşyaları ve bütçemiz olunca kafadan bile hesaplayıveriyorum :KK73:

biz orda bi markadan çok güzel mobilyalar beğendik,sanırım aria firmasıydı.ama firma bursada ve online satışta göremedik sitelerinde :( öyle olunca kaldı :(

Canlarım bu festival olayı şöyle ürünler kendi dükkanlarında %30 %20 indirimli haftasonu nişanlımla mobilya baktık saloniden koltuk takımı beğendik normal hali 5000 in üstündydi festivalden dolayı 3700 e inmişti demem o ki mağza mağza gezip hangi ürüne uygulanıp uygulanmadığına bkmamız gerekiyor btün pazar gezdik canım cıktı benm :)

Shopping Fest gibi düşünülmüş, Festivale katılan mağazaların her şubesinde indirimlerden faydalanılabiliyor :)

http://www.mosdermobilyafestivali.com/kampanyalar.html?url=istanbul
Linkinden görebilirsin mağazaları, önce şehirini seçip. Önce internetten mobilya beğenip not alalım, sonra Masko veya Modoko gibi mobilyacılar sitelerinden birine gidip sıra sıra sadece beğendiğimiz markaların yerlerine gidelim diye konuştuk nişanlımla :KK37:

Back