- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aiyy bunlar suuppperhttp://zeynepharikalardiyarinda.blogspot.com.tr/2012/10/kagttan-cicekler-yapalm-hic-solmasnlar.html
kızlar bana pelur kagıdı lazım gören bilen duyan varsa haber verin
http://www.lezzetaletleri.com/korkmaz-as006-uclu-pembe-kahvalti-seti-2663bu kampanya nerdeymiş böyle çok uyguuun :)
netten bakıyorum bende eminönü çok kalabalık hiç istemiyorum o kalabalıga girmeyiAiyy bunlar suuppperben de sozde yapabilirim aslinda bunlardan :) ama eminonu demis yaa ankarada nerden bulcam acaba
Sadece tv mi alcak ?
Benim sevgilimde benden meraklı oturur pc nin başına bakar bakar geceleri bana beğendiği modellerin resimlerini yollar bende sabah uyandığımda görürüm genelde:)
bakalım bizde bir mobilyaya başlasaydık güzel olacaktı onun verdiği bir heyecanlık sabırsızlık var içimde şu yüzüğü parmağıma taktığından beri. artık olsun bitsin istiyorum gerçekten ya
Dışarlarda buluşmaktan sıkıldım heleki hava soğukken yağmurlu iken..
canım bence alıp koymaya bak inan bir anda olunca maddi manecvi zorlanıyor insan ben şimdidien bayağı aldım topiğim bile var . temel eşya olarak pek bir şeyim kalmadı çok şükür
Ankarada hic boyle yerler yok. Belki istanbula gelince bakabilirim daha zaman var nasilsa :)netten bakıyorum bende eminönü çok kalabalık hiç istemiyorum o kalabalıga girmeyi
Ay benimki de ilgilenmiyo benim beğendiğimide beğenmiyo :)) canım senin instagram hesabın neydi:)Aynn. Canim sadece tv yi ben seceyim diyorben gosterince cok guzel filan der ama haricinde ilgilenmez. O elektronik kisimlarinda ben ise daha detayciyim :) benim de isime geliyor benim zevkim ve onun yorumuyla olcak her sey.
Tasarimevimm kuzucum sonunda iki m varAy benimki de ilgilenmiyo benim beğendiğimide beğenmiyo :)) canım senin instagram hesabın neydi:)
Yaaa ben şok oldum aşırı uygunbu çerçeve nasıl kızlar 40 lira 70*100 boyutu :)
Takip ediyorummm :)Tasarimevimm kuzucum sonunda iki m var
evet canım baya uygun kargoyla 50 lira olsun :)Yaaa ben şok oldum aşırı uygun
Isimleri sen kendin yaziyosn dmi canim tamam smdi anladim.. bunlari eminonunden bak kuzum. Bu cift tarafli standart olanlar zaten 25 tl ben ozel tasarim baski sandimevet canım baya uygun kargoyla 50 lira olsun :)
ama renginden dolayı emin olamadım ayrıca çift taraflıymış nişan ve kına :)
Ama ogrenmis oluyosun canim ben aldim 2 senedir kullanmiyorum. Ama simdi araba alicamm o zaman rahat rahat kullanirim babam cok pimpirikli cunkuTakip ediyorummm :)
Kızlar ben direksiyon dersine gidiyorum kaç aydır kullan kullan uzun yol şoförü olacam nerdeyse bi ehliyet alamadım ya:)
valla gözlerim agrıdı bakmaktanIsimleri sen kendin yaziyosn dmi canim tamam smdi anladim.. bunlari eminonunden bak kuzum. Bu cift tarafli standart olanlar zaten 25 tl ben ozel tasarim baski sandim
merhaba canım :)Merhaba gelin aday adayları
Ben daha hic nevresimlere ve elektronik aletlere girmedim kuzum nişandan sonra filan baslarim artiktek kişilik nevresim aldınız mı kıızlar çeyizinize ve aldıysanız kaçtane aldınız ??
tek kişilik nevresim aldınız mı kıızlar çeyizinize ve aldıysanız kaçtane aldınız ??
Merhaba gelin aday adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?