2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynn. Canim sadece tv yi ben seceyim diyor ben gosterince cok guzel filan der ama haricinde ilgilenmez. O elektronik kisimlarinda ben ise daha detayciyim :) benim de isime geliyor benim zevkim ve onun yorumuyla olcak her sey.

Aynn. Canim sadece tv yi ben seceyim diyor ben gosterince cok guzel filan der ama haricinde ilgilenmez. O elektronik kisimlarinda ben ise daha detayciyim :) benim de isime geliyor benim zevkim ve onun yorumuyla olcak her sey.
Ay benimki de ilgilenmiyo benim beğendiğimide beğenmiyo :)) canım senin instagram hesabın neydi:)

evet canım baya uygun kargoyla 50 lira olsun :)
ama renginden dolayı emin olamadım ayrıca çift taraflıymış nişan ve kına :)
Isimleri sen kendin yaziyosn dmi canim tamam smdi anladim.. bunlari eminonunden bak kuzum. Bu cift tarafli standart olanlar zaten 25 tl ben ozel tasarim baski sandim

Takip ediyorummm :)

Kızlar ben direksiyon dersine gidiyorum kaç aydır kullan kullan uzun yol şoförü olacam nerdeyse bi ehliyet alamadım ya:)
Ama ogrenmis oluyosun canim ben aldim 2 senedir kullanmiyorum. Ama simdi araba alicamm o zaman rahat rahat kullanirim babam cok pimpirikli cunku

Isimleri sen kendin yaziyosn dmi canim tamam smdi anladim.. bunlari eminonunden bak kuzum. Bu cift tarafli standart olanlar zaten 25 tl ben ozel tasarim baski sandim
valla gözlerim agrıdı bakmaktan
bide karar verebilsem :)

tek kişilik nevresim aldınız mı kıızlar çeyizinize ve aldıysanız kaçtane aldınız ??

tek kişilik nevresim aldınız mı kıızlar çeyizinize ve aldıysanız kaçtane aldınız ??

ben tek kişilik fazla almayı düşünmüyorum.en fazla 1 yada 2 tane belki alırım.çift kişilik alıcam daha çok.günlük modeller için markafoni'de gördüm herşey 39.99 tl diye bi yer vardı.orda biçok model beğendim,onlardan bikaçını seçmeyi düşünüyorum.

Merhaba gelin aday adayları

mrb :)

Kızlar porselen yemek takımı hala almadım çünkü sürekli kampanyalar devam ediyor ve mayıs gibi düğün düşündüğümüz için ne olur ne olmaz belki zevkim değişir diye beklemek istedim. Her neyse size bir soru.. Kışın genelde evlilik sezonu olarak sayılmadığı için porselen yemek takımı, kküçük ev aletleri, çkb takımları falan biraz daha uygun olur mu dersiniz? Evet derseniz baharı beklemeden kışın halledeyim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…