• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar nasılsınız?
ben birşey danışcaktım size
şimdi benim elime nakit bir miktar para geçti:)
ben bu parayı ıvır zıvıra harcamak yerine mutfak için elektrikli aletleri alıyım diyorum bana marka seri önerebilir misiniz?
in love serisi - Arçelik
lal serisi- Arçelik
black series - Beko
bunlar gibi...
çok kararsızım renkli mi olsa yoksa klasiklerden vazgeçmeyip siyah beyaz grilere mi baksam?

Günaydın canımm, ben de renk sevenlerdenim ben olsam renkli alırdım ki blenderım da mor :1: Ama sen bilirsin, marka konusunda da pek fikrim yok ama sonuçta 1 kere alınmıyor, bozulunca yenileniyor, gözüme hitap edeni alacağım ben sanırım.
:54:

Günaydın canımm, ben de renk sevenlerdenim ben olsam renkli alırdım ki blenderım da mor :1: Ama sen bilirsin, marka konusunda da pek fikrim yok ama sonuçta 1 kere alınmıyor, bozulunca yenileniyor, gözüme hitap edeni alacağım ben sanırım.
:54:

bende aynı marka aynı seri olmasına takılmış durumdayım:52:

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayniyim canim calisiyorum :KK66: Haftaya tatile cikacagim surpriz bi sekilde izin alabildim, dort gozle onu bekliyorum
Sen nasilsin hazirliklar nasil gidiyor?
bende hazırlıklara devam elektrikli aletlerimi bile aldım o derece hızlıyım tatil haberine çok sevindim :KK49:

heeeey ben de katıldım aranızaaaa :KK45:
Allah nasip ederse 25 temmuzda olacak düğünüm, düğün salonunu tuttuk bileeee :D

Merhabalar Kızlaar. Ben yeniyim :)
Biz de 6 Yıldır Birlikteyiz 16.03.2013 te Söz-isteme-nişan hepsini bir arada yaptık nişanlım askerden dağıtım iznine gelmişti. 2015 Ağustosun 1i de Düğünümüz İNŞALLAH :)

merhabalarrr bende geldim aranızaa bizimde tam 6 yıl olcak 11 eylüldee :KK37::KK37::KK37:seneye agustos 14 gibi düğün düşünüyoruz inşş:):):KK51:

heeeey ben de katıldım aranızaaaa :KK45:
Allah nasip ederse 25 temmuzda olacak düğünüm, düğün salonunu tuttuk bileeee :D
Hoşgeldin canım ooo baya hızlıymışsın başka ne hazırlıklar yapıyorsun :)

Merhabalar Kızlaar. Ben yeniyim :)
Biz de 6 Yıldır Birlikteyiz 16.03.2013 te Söz-isteme-nişan hepsini bir arada yaptık nişanlım askerden dağıtım iznine gelmişti. 2015 Ağustosun 1i de Düğünümüz İNŞALLAH :)
Hoşgeldin canım maşallah seninde düğün tarihin belirlenmiş darısı başıma artık:KK54:

merhabalarrr bende geldim aranızaa bizimde tam 6 yıl olcak 11 eylüldee :KK37::KK37::KK37:seneye agustos 14 gibi düğün düşünüyoruz inşş:):):KK51:
Veee sende hoşgeldin tatlım bizde temmuz ağustos gibi düşünüyoruz düğünü :KK23:

Hoşgeldin canım ooo baya hızlıymışsın başka ne hazırlıklar yapıyorsun :)

Hoşgeldin canım maşallah seninde düğün tarihin belirlenmiş darısı başıma artık:KK54:

Veee sende hoşgeldin tatlım bizde temmuz ağustos gibi düşünüyoruz düğünü :KK23:

Hoşbulldummm :) hepimizn hayrlı ugurlu olur inşş :):)

Back