fıstık gelmişsin sonunda benimde bi parçam olmuş kk ayrı kalınca üzülüyorumnapıyosun bakim
mutim sen napıyosun nasılsın bakim
ohhh enişte gelince bayram ilan edersin az kalmış zaten tez vakitte kavuşcaksınız maşallah
gelinlik provasını düşünmek bile suratımda anlamsız bi gülümsemeye neden oluyor
çok farklı telaşlar kazasız belasız bi atlatsak
napıyım canım a101den mavi başucu sürahisi almış annem onunla aşk yaşıyorumm
sen napıyosun
Napayım kuzucum vakit geçsin istiyorum hemen, 30 tane daha akşam olsun
olsun kuzum olsunn geçsin sonra sıra bana gelsin
Hem de ne bayramİnşallah hayırlısıyla kavuşalım da, bi atlatsak bu askerlik tüm atlattığımız engellerden en zoru oldu
Sonrası eğlenceli olcak inşallah
Di mi kuzum yaa düşünsene ilk gelinlik denediğin anı, ben sevdiceğim de yanımda olsun istiyorum onun o ilk anki tepkisini çok merak ediyorum
Napayım kuzucum vakit geçsin istiyorum hemen, 30 tane daha akşam olsun
Hem de ne bayramİnşallah hayırlısıyla kavuşalım da, bi atlatsak bu askerlik tüm atlattığımız engellerden en zoru oldu
Sonrası eğlenceli olcak inşallah
Di mi kuzum yaa düşünsene ilk gelinlik denediğin anı, ben sevdiceğim de yanımda olsun istiyorum onun o ilk anki tepkisini çok merak ediyorum
hmmm anladım hayırlısı olsun canım bakim resim hani heeebende napim işyerinde vakit öldürmeye çalışıyorum kuzum
ahhhhh çokkk güzellll günlerimiz olucak inşalllahhhh alllahın izniyle canımvallla abim evlenirken kız gelinligi giydi abimde gördü ama hiç tepki vermedi ve 4 yıllık sevgili süreci vardı
bende kuzucumu ilk anda yanımda istiyorum baya şapşallaşır
sen istanbulda mıydın canım bi düğün salonu var gözüme kestirdiğim
bende kuzucumu ilk anda yanımda istiyorum baya şapşallaşır
sen istanbulda mıydın canım bi düğün salonu var gözüme kestirdiğim
hangi dügün salonu kızzz şekerimbenimkide yanımda olcak alllahın izniyle
makinen şarjı dolsun çeyiz topiğime atarım canım
Abin de duygusuzmuş
Ben güzel bi tepki bekliyorum
Şapşikler yaa
DeğilimKeşke İstanbulda Ankara'da falan olsaydım. Ben Konya'dayım ama burda da güzel salonlar var yalan söyleyemem şimdi
Yine de sen gözüne kestirdiğini bizimle paylaş biz de görelim mutluhatunumuzun salonunu
Avcılar Esa Royal Düğün Salonu canım
tmmm tatlım bekliyorum
vallla bende şahsen güzel bi tepki bekliyorum kuzum çünkü ilk defa giyiyosun her zaman gelinlikle dolaşmıyosun ki artık bilemicem yoksa sabırsızlıktan dolayımı sadece güzelmiş diye bi tepki verdi acaba
Avcılar Esa Royal Düğün Salonu bu canım ama düğünüm sakarya izmit tarafında olcak:26:
nasıl olcaksa gerçi
bana kalsa anadolu yakasında bi mekanda düğün yaparım öyle izmite geçerim
Ama belki de heyecandan öyle demiştir. Onu yengene sormak lazım o anlar onun tepkilerini
Ben de dilinin tutulmasını bekliyorum bi süre hiç bişey söyleyemicek sonra ben onun sapşikliğine gülünce gülcek falan
Bi abiye giyince bile dili tutulan adam gelinlikle görünce düşüp bayılmasın da
Ama belki de heyecandan öyle demiştir. Onu yengene sormak lazım o anlar onun tepkilerini
Ben de dilinin tutulmasını bekliyorum bi süre hiç bişey söyleyemicek sonra ben onun sapşikliğine gülünce gülcek falan
Bi abiye giyince bile dili tutulan adam gelinlikle görünce düşüp bayılmasın da
ayyy kesin bayılırr
aman boşver kuzum evleneli 2 yıl olcak şimdi onlarla ugraşamambayılırsa gelinlikle ayıltırsın sonra tekrar bayılır kuzum
ben o detaya hiç dikkat etmemiştim artık aklımda bulunsunPistin ortada olması çok güzel, ben de bu detaya bakıyorum, pist uçta olmasın sonra arkadakiler göremiyoruz diye çemkiriyo
Çok beğendim bu arada mekanı
Ahahahah çok gülerim bayılırsaOyyy
Çok özledim be kızlar
ben o detaya hiç dikkat etmemiştim artık aklımda bulunsun
azcık kalmış canım gelince neler olcak onları hayal et
uzun dönem mi kısa dönem mi:26:
Eevet bak çok önemli bi detay bence
Kısa dönemdi canım ya çok şükür
Hayal edince de sabırsızlanıyorumAyarım yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?