2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

fıstık gelmişsin sonunda benimde bi parçam olmuş kk ayrı kalınca üzülüyorum napıyosun bakim

mutim sen napıyosun nasılsın bakim

Napayım kuzucum vakit geçsin istiyorum hemen, 30 tane daha akşam olsun

Hem de ne bayram İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da, bi atlatsak bu askerlik tüm atlattığımız engellerden en zoru oldu
Sonrası eğlenceli olcak inşallah
Di mi kuzum yaa düşünsene ilk gelinlik denediğin anı, ben sevdiceğim de yanımda olsun istiyorum onun o ilk anki tepkisini çok merak ediyorum

ahhhhh çokkk güzellll günlerimiz olucak inşalllahhhh alllahın izniyle canım vallla abim evlenirken kız gelinligi giydi abimde gördü ama hiç tepki vermedi ve 4 yıllık sevgili süreci vardı

bende kuzucumu ilk anda yanımda istiyorum baya şapşallaşır
sen istanbulda mıydın canım bi düğün salonu var gözüme kestirdiğim

ahhhhh çokkk güzellll günlerimiz olucak inşalllahhhh alllahın izniyle canım vallla abim evlenirken kız gelinligi giydi abimde gördü ama hiç tepki vermedi ve 4 yıllık sevgili süreci vardı

Abin de duygusuzmuş
Ben güzel bi tepki bekliyorum

bende kuzucumu ilk anda yanımda istiyorum baya şapşallaşır
sen istanbulda mıydın canım bi düğün salonu var gözüme kestirdiğim

Şapşikler yaa
Değilim Keşke İstanbulda Ankara'da falan olsaydım. Ben Konya'dayım ama burda da güzel salonlar var yalan söyleyemem şimdi
Yine de sen gözüne kestirdiğini bizimle paylaş biz de görelim mutluhatunumuzun salonunu

makinen şarjı dolsun çeyiz topiğime atarım canım

tmmm tatlım bekliyorum

Abin de duygusuzmuş
Ben güzel bi tepki bekliyorum

vallla bende şahsen güzel bi tepki bekliyorum kuzum çünkü ilk defa giyiyosun her zaman gelinlikle dolaşmıyosun ki artık bilemicem yoksa sabırsızlıktan dolayımı sadece güzelmiş diye bi tepki verdi acaba

Avcılar Esa Royal Düğün Salonu bu canım ama düğünüm sakarya izmit tarafında olcak:26:
nasıl olcaksa gerçi
bana kalsa anadolu yakasında bi mekanda düğün yaparım öyle izmite geçerim

Ama belki de heyecandan öyle demiştir. Onu yengene sormak lazım o anlar onun tepkilerini
Ben de dilinin tutulmasını bekliyorum bi süre hiç bişey söyleyemicek sonra ben onun sapşikliğine gülünce gülcek falan
Bi abiye giyince bile dili tutulan adam gelinlikle görünce düşüp bayılmasın da

Avcılar Esa Royal Düğün Salonu bu canım ama düğünüm sakarya izmit tarafında olcak:26:
nasıl olcaksa gerçi
bana kalsa anadolu yakasında bi mekanda düğün yaparım öyle izmite geçerim

Pistin ortada olması çok güzel, ben de bu detaya bakıyorum, pist uçta olmasın sonra arkadakiler göremiyoruz diye çemkiriyo
Çok beğendim bu arada mekanı

ayyy kesin bayılırr

aman boşver kuzum evleneli 2 yıl olcak şimdi onlarla ugraşamam bayılırsa gelinlikle ayıltırsın sonra tekrar bayılır kuzum

Pistin ortada olması çok güzel, ben de bu detaya bakıyorum, pist uçta olmasın sonra arkadakiler göremiyoruz diye çemkiriyo
Çok beğendim bu arada mekanı
ben o detaya hiç dikkat etmemiştim artık aklımda bulunsun
Ahahahah çok gülerim bayılırsa Oyyy
Çok özledim be kızlar

azcık kalmış canım gelince neler olcak onları hayal et
uzun dönem mi kısa dönem mi:26:

ben o detaya hiç dikkat etmemiştim artık aklımda bulunsun

azcık kalmış canım gelince neler olcak onları hayal et
uzun dönem mi kısa dönem mi:26:

Eevet bak çok önemli bi detay bence
Kısa dönemdi canım ya çok şükür
Hayal edince de sabırsızlanıyorum Ayarım yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…