• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:1::1:
Avcılar Esa Royal Düğün Salonu bu canım ama düğünüm sakarya izmit tarafında olcak:26:
nasıl olcaksa gerçi:9:
bana kalsa anadolu yakasında bi mekanda düğün yaparım öyle izmite geçerim:10:

mekan güzelll canımmm ama bize göre küçükkk :1: ben aklımda olan salonun ismini bulamadım bir saatir düşünüyorum

bize ggöre küçük şekerim bizim sülale çok kalabalık oldugu için :1: küçüklügünden kastım pistin ortası :1:
benim odunun ailesi kalabalık düğünümüzü onlar doldurur heralde biz çok azız:1:
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman ya, napalım kocacığını beklersin sen de :23:

ayyy kocacım böyle diyincede bi tuhaf oldu:27:

Hosgeldin :)

Hosbuldm cnm bnde eylül qbi istyrm ama nasip bakalım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
hoşgeldin kuzucum aynı heyecanı paylaşıyoruz desene:9:

öyle aldım demekle olmaz hatun görmemiz lazım bize fikir lazım:32:

sende hoşgeldin canım söz nişan var mı sende inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:12:

hoşgeldinnn ohhh ne güzel nişanlıymışsın sen düğün tarihi belli mi:9:

amin canım aminnn:21:

ayyy kızlarr bi günlük mapusa düştüm siyaset yüzündenn:9:
ne güzel gelmişsiniz gitmeyin bi yere burda herşeyimizi paylaşalımmm:16::16::16:

Ben eylül qbi istiyrm ama bakcz bakalım cnm nasip :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canim, nasilsin?

Hayirli olsun :) Nisanin ne zaman?

Amin insallah. Hosgeldin :)

Aslinda bizim dugunumuz bu eyluldeydi ama is durumundan ertelemek zorunda kaldik. O yuzden tarihi belirleyelim dedik simdiden :)

Canim 23 ağustosda :)

benim odunun ailesi kalabalık düğünümüzü onlar doldurur heralde biz çok azız:1:

ayyy kocacım böyle diyincede bi tuhaf oldu:27:

olsunnn şekerim aslında kalabalık çok iyi bizde her iki tarafa kalabalık canım o dedigim salonu bulamadım tatlım salonda böyle yukardan masallardaki gibi bi araba var asansör şeklinde aşşagıya dogru seni btün salona dolandırıyo sonra iniyosun ama çok güzel salondu da fiyat bakımından uuktu biraz vallla bence çok güzel kelime kuzum kocacım demek herşeyinle onun gibi hissediyosun

günaydın kızlar nasılsınız?
ben birşey danışcaktım size
şimdi benim elime nakit bir miktar para geçti:)
ben bu parayı ıvır zıvıra harcamak yerine mutfak için elektrikli aletleri alıyım diyorum bana marka seri önerebilir misiniz?
in love serisi - Arçelik
lal serisi- Arçelik
black series - Beko
bunlar gibi...
çok kararsızım renkli mi olsa yoksa klasiklerden vazgeçmeyip siyah beyaz grilere mi baksam?

günaydın kızlar nasılsınız?
ben birşey danışcaktım size
şimdi benim elime nakit bir miktar para geçti:)
ben bu parayı ıvır zıvıra harcamak yerine mutfak için elektrikli aletleri alıyım diyorum bana marka seri önerebilir misiniz?
in love serisi - Arçelik
lal serisi- Arçelik
black series - Beko
bunlar gibi...
çok kararsızım renkli mi olsa yoksa klasiklerden vazgeçmeyip siyah beyaz grilere mi baksam?

Canim bnde renkli cok seviyorum normalde ama bu kucuk ev aletleri devamli göz önünde olacağı icin klasik renklerden vazgecme derim. Gri olabilir ;) daha kullanisli olur renk olarak ;)

Back