• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bilmiyorum valla ayrı ayrı mı takıcazo_O bu alttaki modeli biz aşkımla denedik beğendik, burdaki gibi çok sarı durmuyor, taşlardan dolayı hele benimkisi baya parlak duruyor. o yüzden de ben hatta tektaş istedim kuyumcudan üstüste taktım denemek için beraber zor takılır çok taşlı oldu. kuyumcuda bir sıra taşı iptal edebiliriz dedi. ben hatta bu modeli ilk beğendiğimde taşlıyı almayıp erkek için olanından ikimize de alalım demiştim. öyle olmaz mı kio_O

Eki Görüntüle 1276033

resmini at evet evet evet:KK50:

benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen:KK19:

ben telefon aldım hiç sıkıntı olmadı hatta babama da aldım:KK50:
bende nette görmüştüm çok güzel bi seçim bence canııım

Yaptım da işte sanırım biraz zorladım :KK43:

Canım tıraş makinesini sen mi sormuştun? Babam kullanmış hemen, çok memnun kalmış. :)
Geçen yıl bende öyle olmuştum tatlım hemen sonuç alayım diye çok yaptım ama kötü olmuştum o yüzden dedim..
sağol canım evet bendim neydi adı tatlım

Eki Görüntüle 1276033

benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen:KK19:
bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)
ben yokum canımm:eek:
yaz bilgileri ekliyim canım :)

Ay ben yine duramadım ufak tefek şeyler aldım, yeminle gitgide daha da bağımlı oluyorum çeyiz alışverişine :stop:

bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)

yaz bilgileri ekliyim canım :)

gunluk kullanimda 3yuzuk takamam ben en fazla alyansla tektas. Zaten 5tas falan almicam galiba.

Gecenlerde hala evlenme teklif etmedi diye soyleniyordum sakayla, simdi tektasi al da bebek olunca bestas alirsin dedim:KK70: Bes tane dogurursan alirim dedi:KK70:

Bizde hep ben onu kizdirmaya calisirim o beni kizdirir sonunda:KK70:

gunluk kullanimda 3yuzuk takamam ben en fazla alyansla tektas. Zaten 5tas falan almicam galiba.

Gecenlerde hala evlenme teklif etmedi diye soyleniyordum sakayla, simdi tektasi al da bebek olunca bestas alirsin dedim:KK70: Bes tane dogurursan alirim dedi:KK70:

Bizde hep ben onu kizdirmaya calisirim o beni kizdirir sonunda:KK70:
Aynı benimki ya. Evlenme tekligi etmedi etmedi. Sonra nişanda birbirimize tatlı yedirecez ya ben dedim ki evlenme teklifi etmedi bana dedim :)) orda teyzoş bi sıkıştırdı bunu :) herkesin içinde ettirdim :)

Kızlar aramızda öğretmen çok rica ediyorum lütfen açtığım şu konuyu okur musunuz? Eş durumu ataması için eşin 3 yıl aynı yerde kesintisiz prim ödemesi olması şartı getirilmiş. Lütfen görüş bildirelim :) Valla kalıcam buralarda gidemiycem yaa..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...irimi-ogretmen-arkadaslarin-dikkatine.763226/
Öyle saçmalık mı olur ya. Memurlarda adaylığın kalkması diye geçiyo diğerlerinde niye 3yıl aranıyo. Bilgisayardan girince yapacam canımcım :KK36:

Bu arada günaydın kızlar akşam eve sağlam gelebileyim dua edin ya. Çok yoğunum bugün :((

Back