- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım benim nişan tarim aralık olacak artıkkızlar panoyu güncelledim bi bakın yanlışlık olmasın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim nişan tarim aralık olacak artıkkızlar panoyu güncelledim bi bakın yanlışlık olmasın :)
ekmk kızartma mı ekmek yapma makinası mı canım :) bu arada sen tost makinası ne almıştın?ben fritöz çayçı yada ekmek yapma makinesi filan almıycam![]()
Gümüş rengi komple canımgümüş rengi mi canım yeşil altın mı? bnim çift renk ama yeşil altın. resmini atayım ben size:)
canım yağ sıçrama var mı peki?
ben ona bi bakim canım :)Hayır canım, ve içindeki aparatı çıkarıp direkt makineye atıyorsun yıkamak isteyince çok pratik.. Köfteyi falan yaparken ben mesela hiç yağ koymuyorum o şekilde pişiyor harika oluyor. Bir de kitapçığı var yanında bir sürü yemek yapabiliyorsun pilav da dahil ama yapmadım ben hiç..
düzeltiyim tatlım :)Canım benim nişan tarim aralık olacak artık![]()
ekmek yapma canım :)ekmk kızartma mı ekmek yapma makinası mı canım :) bu arada sen tost makinası ne almıştın?
ben ona bi bakim canım :)
![]()
kızlar sevgilimle bugün konuştuk altın set yerine kendimiz böyle bi set yapalım dedik
annesi altınsız olmaz yine kendi zevkine göre setini kendi seçer demiş
mihirde istediğini alırız demiş![]()
çok daha zarif ve kullanışlı bence :)İstemiyorum ben de o altın seti yaa.. Pırlanta istiyom ben![]()
canım baya bi çeşiti varda buda fritöz olarak geçiyo amaValla bizde görüp de pek çok kişi aldı bu nasıl bişi böyle diye2 boyu vardı en son, ufağı size yeter :)
canım baya bi çeşiti varda buda fritöz olarak geçiyo ama![]()
arzum bana nedense güven vermiyorkızlar korkmaz ya da arzum tost makinası nasıl sizce?
hmm tamam bnim gördüklerimden :) bu akılmda canım :)
niyeyse aynı güvensizlik bende de vararzum bana nedense güven vermiyor![]()
kızlar korkmaz ya da arzum tost makinası nasıl sizce?
arzum bana nedense güven vermiyor![]()
bende arzumun ütüsünü aldım berbattıŞu an kullandığım ütü Arzum 5 para etmez söyleyeyim. Diğer ürünlerini hiç bilmiyorum ama kullanmadım.
bi kere bende denemiştim utanmasam oturup ağlıycaktım o dereceKızlar o değil de ben bacaklarımı bükemiyorum iyi mi.. Squat senin neyine?? Yıllardır ham ham geziyorum tutturdum squat yapacam diye, al sana squat!![]()
hiç bulaşma o zaman :)niyeyse aynı güvensizlik bende de var![]()