• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar n11 den alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız bi sıkıntı yaşadınız mı?

Aynı düşüncedeyimm benim tektaşta beyaz altın sarı alyans alırsam uymayacak ne yapalım ya başka alternatif olarak? o_O

bilmiyorum valla ayrı ayrı mı takıcazo_O bu alttaki modeli biz aşkımla denedik beğendik, burdaki gibi çok sarı durmuyor, taşlardan dolayı hele benimkisi baya parlak duruyor. o yüzden de ben hatta tektaş istedim kuyumcudan üstüste taktım denemek için beraber zor takılır çok taşlı oldu. kuyumcuda bir sıra taşı iptal edebiliriz dedi. ben hatta bu modeli ilk beğendiğimde taşlıyı almayıp erkek için olanından ikimize de alalım demiştim. öyle olmaz mı kio_O

alyans1.png

gümüş rengi mi canım yeşil altın mı? bnim çift renk ama yeşil altın. resmini atayım ben size:)

resmini at evet evet evet:KK50:

çok daha zarif ve kullanışlı bence :)
bide setime ve alyansıma yatırım amaçlı diyemem tamamen zevkime yönelik:KK45:
tektaşımla oğlum gelinime evlenme teklifi edebilir :)
pırlanta setimde benden kızıma miras
şu an doğmamış çocuklara don biçtim:KK70:

benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen:KK19:

kızlar n11 den alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız bi sıkıntı yaşadınız mı?

ben telefon aldım hiç sıkıntı olmadı hatta babama da aldım:KK50:

bilmiyorum valla ayrı ayrı mı takıcazo_O bu alttaki modeli biz aşkımla denedik beğendik, burdaki gibi çok sarı durmuyor, taşlardan dolayı hele benimkisi baya parlak duruyor. o yüzden de ben hatta tektaş istedim kuyumcudan üstüste taktım denemek için beraber zor takılır çok taşlı oldu. kuyumcuda bir sıra taşı iptal edebiliriz dedi. ben hatta bu modeli ilk beğendiğimde taşlıyı almayıp erkek için olanından ikimize de alalım demiştim. öyle olmaz mı kio_O

Eki Görüntüle 1276033

resmini at evet evet evet:KK50:

benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen:KK19:

ben telefon aldım hiç sıkıntı olmadı hatta babama da aldım:KK50:
Tamm bende alayım o zaman tost makinası ve blender :))

IMG-20141009-WA0007.jpg
IMG-20141009-WA0004.jpg
Ve yüzüklerimiz:) nişanlım bunun yerine gümüş kullanıyo ama :)

Kızlar direkt konuya atlıyorum ama ne yapacaksınız ya fritözü tefal actifry alın derim. Biz kaç senedir kullanıyoruz ve aşırı aşırısı memnunuz. Mesela kızartma yaptınız 1 kaşık yağla, ertesi günü tekrar kızartma yaparken hiç yağ atmıyorsunuz, o şekilde kızarıyor. En ufak buhar bile yok. Fritöz berbat bişi..
acfrydan çoğu kişi memnun kalmamışta bende karar veremedim canımm onumu alsam ki

Kızlar o değil de ben bacaklarımı bükemiyorum iyi mi.. Squat senin neyine?? Yıllardır ham ham geziyorum tutturdum squat yapacam diye, al sana squat! :KK62:
bende yaptımm bana hiç bişey olmadııı hergün yapmak lazım bunu çok kastın kendini yaparken herhalde canım ya

Back