- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
bi kere bende denemiştim utanmasam oturup ağlıycaktım o derece
Kuzu ya devam etsem diyorum alışır kaslar artık heralde.. Bu popoyu şekillendirmem lazım, birazcıkın seksi olsunlar ya.. Dümdüz duvar gibin bişi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kere bende denemiştim utanmasam oturup ağlıycaktım o derece
benimkide düzdü sonra kendi kendine cana geldi azcık kendimi gösteriyim dedi şimdi iyi şükürKuzu ya devam etsem diyorum alışır kaslar artık heralde.. Bu popoyu şekillendirmem lazım, birazcıkın seksi olsunlar ya.. Dümdüz duvar gibin bişi..
benimkide düzdü sonra kendi kendine cana geldi azcık kendimi gösteriyim dedi şimdi iyi şükür
destekliyorum seni bel inceltmek için filan varsa bende onu yapıyımBen kilo alsam benim sadece popoya gidiyor ama zaten kilo da alamıyorum, ağlaya ağlaya da olsa yapacam bu squatı kafaya koydum.
bi kaç güne olur canım:)Ben kilo alsam benim sadece popoya gidiyor ama zaten kilo da alamıyorum, ağlaya ağlaya da olsa yapacam bu squatı kafaya koydum.
destekliyorum seni bel inceltmek için filan varsa bende onu yapıyım
kı
bi kaç güne olur canım:)
Aynı düşüncedeyimm benim tektaşta beyaz altın sarı alyans alırsam uymayacak ne yapalım ya başka alternatif olarak?
gümüş rengi mi canım yeşil altın mı? bnim çift renk ama yeşil altın. resmini atayım ben size:)
çok daha zarif ve kullanışlı bence :)
bide setime ve alyansıma yatırım amaçlı diyemem tamamen zevkime yönelik
tektaşımla oğlum gelinime evlenme teklifi edebilir :)
pırlanta setimde benden kızıma miras
şu an doğmamış çocuklara don biçtim
kızlar n11 den alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız bi sıkıntı yaşadınız mı?
Tamm bende alayım o zaman tost makinası ve blender :))bilmiyorum valla ayrı ayrı mı takıcaz bu alttaki modeli biz aşkımla denedik beğendik, burdaki gibi çok sarı durmuyor, taşlardan dolayı hele benimkisi baya parlak duruyor. o yüzden de ben hatta tektaş istedim kuyumcudan üstüste taktım denemek için beraber zor takılır çok taşlı oldu. kuyumcuda bir sıra taşı iptal edebiliriz dedi. ben hatta bu modeli ilk beğendiğimde taşlıyı almayıp erkek için olanından ikimize de alalım demiştim. öyle olmaz mı ki
Eki Görüntüle 1276033
resmini at evet evet evet
benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen
ben telefon aldım hiç sıkıntı olmadı hatta babama da aldım
Eki Görüntüle 1276040 Eki Görüntüle 1276039 Ve yüzüklerimiz:) nişanlım bunun yerine gümüş kullanıyo ama :)
kızlar n11 den alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız bi sıkıntı yaşadınız mı?
elde çok farklı görünüyo. ben bunu hiç beğenmemiştim başta. şimdi bayılıyorum :)ben en iyisi haftasonu bi kapalı çarşı kuyumcularına gideyim aşkımla elimizde görelim
acfrydan çoğu kişi memnun kalmamışta bende karar veremedim canımm onumu alsam kiKızlar direkt konuya atlıyorum ama ne yapacaksınız ya fritözü tefal actifry alın derim. Biz kaç senedir kullanıyoruz ve aşırı aşırısı memnunuz. Mesela kızartma yaptınız 1 kaşık yağla, ertesi günü tekrar kızartma yaparken hiç yağ atmıyorsunuz, o şekilde kızarıyor. En ufak buhar bile yok. Fritöz berbat bişi..
acfrydan çoğu kişi memnun kalmamışta bende karar veremedim canımm onumu alsam ki
benm tek taşım beyaz altın yüzüğüm sarı malesef tektaşımı takamıyorum hiç tavsiye etmyrum canım abes duruyoAynı düşüncedeyimm benim tektaşta beyaz altın sarı alyans alırsam uymayacak ne yapalım ya başka alternatif olarak?
bende yaptımm bana hiç bişey olmadııı hergün yapmak lazım bunu çok kastın kendini yaparken herhalde canım yaKızlar o değil de ben bacaklarımı bükemiyorum iyi mi.. Squat senin neyine?? Yıllardır ham ham geziyorum tutturdum squat yapacam diye, al sana squat!
bende yaptımm bana hiç bişey olmadııı hergün yapmak lazım bunu çok kastın kendini yaparken herhalde canım ya