• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkk :( sabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım :(

bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)

yaz bilgileri ekliyim canım :)
24 yaşında okul öncesi öğretmeniyim canım
5 eylül 2012 tanışma
6 temmuz 2014 söz
9 eylül nikah
2 mayıs nişan
1 ağustos düğün :KK37::KK37::KK37:

Günaydın kızlarrr hayırdır nerde deprem oldu hiç haberim yok benim ? o_O

Aynı benimki ya. Evlenme tekligi etmedi etmedi. Sonra nişanda birbirimize tatlı yedirecez ya ben dedim ki evlenme teklifi etmedi bana dedim :)) orda teyzoş bi sıkıştırdı bunu :) herkesin içinde ettirdim :)

evlenme teklifi yapacak ama kafasinda hep bi bahar havasi varmis pasamizin:KK70:

Nisanlanicaz ondan sonra teklif olacak ne sacma. Bir de ben aksam bi yere cikamiyorum o da herhalde aksam yemegi dusunuyor, rahat oldugumuzda yapalim dedi. Bekliyorum dur bakalim, hevesim kacmasin da. Cok bekleyince bende oluyor bi degeri kalmiyor:mad:

Ay ben yine duramadım ufak tefek şeyler aldım, yeminle gitgide daha da bağımlı oluyorum çeyiz alışverişine :stop:
hani ama bizde görelim bu arada facede bi sayfa keşfettim
evora avm diye daha alışveriş yapmadım ufak tefek şeyler var ama uygun :)
gunluk kullanimda 3yuzuk takamam ben en fazla alyansla tektas. Zaten 5tas falan almicam galiba.

Gecenlerde hala evlenme teklif etmedi diye soyleniyordum sakayla, simdi tektasi al da bebek olunca bestas alirsin dedim:KK70: Bes tane dogurursan alirim dedi:KK70:

Bizde hep ben onu kizdirmaya calisirim o beni kizdirir sonunda:KK70:
Ayy sabah sabah güldüm ya:KK70:
alyansı tek sol elime takarım..
sağ elimede tamtur ve tek taş ama tamturu tek sıra istiyorum diğerleri kibar görünmüyor:p

Kızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkk :KK43: sabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım :KK43:
çok geçmiş olsun canım günaydın

Günaydın kızlarrr hayırdır nerde deprem oldu hiç haberim yok benim ? o_O
günaydınnn :)

evlenme teklifi yapacak ama kafasinda hep bi bahar havasi varmis pasamizin:KK70:

Nisanlanicaz ondan sonra teklif olacak ne sacma. Bir de ben aksam bi yere cikamiyorum o da herhalde aksam yemegi dusunuyor, rahat oldugumuzda yapalim dedi. Bekliyorum dur bakalim, hevesim kacmasin da. Cok bekleyince bende oluyor bi degeri kalmiyor:mad:
Bizimki sen yap diyodu :))

Back