• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ

BİZ AŞKLA SABAH BOZUŞTUKK AMAN

günaydın canım
niye bozuştunuz ki

Bizim işyerinin orda yemek yeri yok , instagramda fat.güllüoğlunu takip ediyordum hamburger yapmışlar bende buraya niye göndermiyorsunuz dedim o da yakında bulunduğunuz yere sunulacak dedi bende bunu ablama söyledim elin adamıyla niye muhatap oluyormuşum mantığa bak sinir etti beni

Amin canım ben ercişteyim. Derste olsa naparım bilmiyorum çünkü erciş depremini yaşayan çocuklar bunlar:KK43:
cocuklar için apayrı bi travmadır eminim cok zor :( biz burda öyle ahım şahım bişey yaşamıyoruz aslında cok şükür halimize :(

Bizim işyerinin orda yemek yeri yok , instagramda fat.güllüoğlunu takip ediyordum hamburger yapmışlar bende buraya niye göndermiyorsunuz dedim o da yakında bulunduğunuz yere sunulacak dedi bende bunu ablama söyledim elin adamıyla niye muhatap oluyormuşum mantığa bak sinir etti beni
seninnkinden bi adet bende de vaar bilirimm hallini :)

İNANILMAZ KISKANÇ BİR İNSAN ,

bu programı telefondan silicem dedi hee silersin dedim. çk snir oluyorum

benimklide bazen kıskançlık sınırlarını zorlayabiliyor:KK12:

benimklide bazen kıskançlık sınırlarını zorlayabiliyor:KK12:

ne yapsam suç oluyor. eniştemi hiç sevmez mesela.

bende sevmiyorum. nbr naslsn baldız diyor iyi sen naslsin dedim vay efendm o senin arkadaşın mı allah allah canım desem ne canım diyorsun enişte demesem o senin arkadaşın mı ?

beni deli ediyor kimi zaman

anlamak zor erkekleri..

Blender setini gorduk de tost makinesi ne aldin cnm.ikisi kaca geldi..ben yilbasini bekliyorum artik :p
Canım korkmaz aldım. Modeli A329-05 :)) 412ye geldi ikisi :) 3 taksit aldım :) yine n11de taç nevresim takımı gördüm alsam mı bilmiyorum :(

Canım korkmaz aldım. Modeli A329-05 :)) 412ye geldi ikisi :) 3 taksit aldım :) yine n11de taç nevresim takımı gördüm alsam mı bilmiyorum :KK43:

BENDE yatak örtsü gördüm önümüzdeki ay almayı düşünüyorum limitim yk çnkü:)

Bende bu ay nişandan dolayı fazla açıldım:KK43: ya bu saten %100 pamuk diyo o nasl ki:KK43:

satenlerde kayma oluyor . ama pamuk olduğu için rahattır canım birde ütü istemeyenlere bak senin için rahat olur.

bende bayramdan dolayı açıldım herkese bayram hediyesi aldım :)

aşkıma kasıma bot almak istiyorum sevgililer gnü hediyesi olarak şubatta vermek mantksız olur ihtiyacı var

ne yapsam suç oluyor. eniştemi hiç sevmez mesela.

bende sevmiyorum. nbr naslsn baldız diyor iyi sen naslsin dedim vay efendm o senin arkadaşın mı allah allah canım desem ne canım diyorsun enişte demesem o senin arkadaşın mı ?

beni deli ediyor kimi zaman

anlamak zor erkekleri..
çok zorr çook cidden 6.yıla girdik hala aynı sebepten yeriz birbirimizi :)

satenlerde kayma oluyor . ama pamuk olduğu için rahattır canım birde ütü istemeyenlere bak senin için rahat olur.

bende bayramdan dolayı açıldım herkese bayram hediyesi aldım :)

aşkıma kasıma bot almak istiyorum sevgililer gnü hediyesi olarak şubatta vermek mantksız olur ihtiyacı var
Normalde satene dokunamamda ben onu anlamaya çalışıyorum:)

bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)

yaz bilgileri ekliyim canım :)

Benim bilgilerim de ilk sayfada yazmiyor, daha once yazmistim ama :KK22:

Gunaydin kizlar, herkese merhaba. Ben araniza yeni katiliyorum,
Yasim 21, 29Mayis Universitesinde asistanim :) biz de nisanlimla 2015 Subatta evleniyoruz :D
Baslama tarihimiz 15 Mart 2012, 6 Eylul 2014te de nisanlandik :KK68:Safak sayiyorum nikahimiza; safak 127 :oops:

Bu arada safak da 108 kalmis :KK73::KK36:

Gunaydin kizlaar :)
mutlucmm bi kere burda ceyiz listesi paylasmistin ya tekrar paylasir misin canim :)
Ben de kpss yi atlattigima gore eksiklerden baslayabilirim artikk

Back