• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Fritoz ve tost makinesi istiyoruumm hemen olsun pattes ve tostlarımızzz =) ve çaycı ne onerirsiniz arkadaşlar :)

alyans seçseniz hangisini seçerdinizo_O

1. 6453_E0143.jpg

2. altınalalımcom2.png

3. alyans-modelleri-sa185-11gr-350x350.jpg

4.Eki Görüntüle 1275826

5. alyans1.png

6. favori-alyans-modelleri-fav00144-350x350.jpg

Son düzenleme:
Fritoz ve tost makinesi istiyoruumm hemen olsun pattes ve tostlarımızzz =) ve çaycı ne onerirsiniz arkadaşlar :)
Canım ben çaycı sevmiyorum çayı güzel olmuyo bide su kireçli olunca hatta hiç güzel olmuyo:) ama bizde arçelik vardı o iyidi.

Direksiyon kursundan geldim evimi toplayacam:) bi günde tek başıma nasıl dağıtıyorym anlamıyorum :( dün temizledim topladım bugün aynı:((( sanırım evlenince 15saat çalışacam :)) blendere karar verdim tost makinası arıyorum hala ama hangi siteden alacam onu bilmiyorum:((

Hahahha nasl kahkaha attm :p
Sen beni öldürcen :p
O zmn tencerrde alma cok yemek yaparsan kilo alirrsin :p

Ben fritoz almicam. Hem cok yag aliyor hemde gereksz bnce.normal bi kizartma tencerrsi yeter. Ama dedgn gbi frtoz olursa kizartma cabucak olan bisi oldugundan habire yaparsin ve bu cok zararli :/
Yok kuzum ev yemeklerini sevmiyorum yemem bile neredeyse alışmaya çalışıyorum ama böyle fast food tarzı yada abur cubur gibi türlere aşırı zayıfım. Fritözlerde şimdi bir çorba kaşığı yağ ile kızartma yapan çeşitler var onlardan al istersen :)

bir de bu var:KK14:

alyanss.png

ya kızlar aslında iki renk alyans hiç sevmiyorum, istemiyordum. yeşil (yani sarı) istiyordum. fakat tek taşla beraber takılırsa sarı beyaz sırıtır olmaz gibi düşünüyorum, öyle kullanan var mı oluyor mu
?o_Oo_O

Kesinlikle homend. Homendin tek iyi oldugu sey caycilari. Ben kettle amaciyla kullancam.bide mama suyuda hazirlio.
İleriye yatrm.yapiom ben :p
Homendin kendi sitesinde begendigin modeli sepete at.odeme yerine gelnce indiirm kodu ywrine MÜZİK yaz ve guncelle.yuzde 50indrm verio... :)

Yok kuzum ev yemeklerini sevmiyorum yemem bile neredeyse alışmaya çalışıyorum ama böyle fast food tarzı yada abur cubur gibi türlere aşırı zayıfım. Fritözlerde şimdi bir çorba kaşığı yağ ile kızartma yapan çeşitler var onlardan al istersen :)

Yok ya ondan da almicam.olabldgnce uzak durmj istyrm kizartma turlerinden

Eki Görüntüle 1275877

ya kızlar aslında iki renk alyans hiç sevmiyorum, istemiyordum. yeşil (yani sarı) istiyordum. fakat tek taşla beraber takılırsa sarı beyaz sırıtır olmaz gibi düşünüyorum, öyle kullanan var mı oluyor mu
?o_Oo_O
ben tek renk alyans alıcam canım bunları pek sevemedim

Eki Görüntüle 1275877

?o_Oo_O
Aynı düşüncedeyimm benim tektaşta beyaz altın sarı alyans alırsam uymayacak ne yapalım ya başka alternatif olarak? o_O

Kızlar direkt konuya atlıyorum ama ne yapacaksınız ya fritözü tefal actifry alın derim. Biz kaç senedir kullanıyoruz ve aşırı aşırısı memnunuz. Mesela kızartma yaptınız 1 kaşık yağla, ertesi günü tekrar kızartma yaparken hiç yağ atmıyorsunuz, o şekilde kızarıyor. En ufak buhar bile yok. Fritöz berbat bişi..

mart2014kampanya.jpg

kızlar sevgilimle bugün konuştuk altın set yerine kendimiz böyle bi set yapalım dedik
annesi altınsız olmaz yine kendi zevkine göre setini kendi seçer demiş:KK64::mad:
mihirde istediğini alırız demiş:63:

Kızlar direkt konuya atlıyorum ama ne yapacaksınız ya fritözü tefal actifry alın derim. Biz kaç senedir kullanıyoruz ve aşırı aşırısı memnunuz. Mesela kızartma yaptınız 1 kaşık yağla, ertesi günü tekrar kızartma yaparken hiç yağ atmıyorsunuz, o şekilde kızarıyor. En ufak buhar bile yok. Fritöz berbat bişi..
canım yağ sıçrama var mı peki?

Back