• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

fıstık gelmişsin sonunda benimde bi parçam olmuş kk ayrı kalınca üzülüyorum :1: napıyosun bakim :1:

mutim sen napıyosun nasılsın bakim :1:

Napayım kuzucum vakit geçsin istiyorum hemen, 30 tane daha akşam olsun :1:

ohhh enişte gelince bayram ilan edersin az kalmış zaten tez vakitte kavuşcaksınız maşallah:72::nazar:
gelinlik provasını düşünmek bile suratımda anlamsız bi gülümsemeye neden oluyor:52:
çok farklı telaşlar kazasız belasız bi atlatsak:8:

Hem de ne bayram :1: İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da, bi atlatsak bu askerlik tüm atlattığımız engellerden en zoru oldu :31:
Sonrası eğlenceli olcak inşallah :21::64:
Di mi kuzum yaa düşünsene ilk gelinlik denediğin anı, ben sevdiceğim de yanımda olsun istiyorum onun o ilk anki tepkisini çok merak ediyorum :16:

olsun kuzum olsunn geçsin sonra sıra bana gelsin :1: :1:

Hem de ne bayram :1: İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da, bi atlatsak bu askerlik tüm atlattığımız engellerden en zoru oldu :31:
Di mi kuzum yaa düşünsene ilk gelinlik denediğin anı, ben sevdiceğim de yanımda olsun istiyorum onun o ilk anki tepkisini çok merak ediyorum :16:

ahhhhh çokkk güzellll günlerimiz olucak inşalllahhhh alllahın izniyle canım :16: vallla abim evlenirken kız gelinligi giydi abimde gördü ama hiç tepki vermedi ve 4 yıllık sevgili süreci vardı :1:

bende kuzucumu ilk anda yanımda istiyorum baya şapşallaşır:9:
sen istanbulda mıydın canım bi düğün salonu var gözüme kestirdiğim:23:

ahhhhh çokkk güzellll günlerimiz olucak inşalllahhhh alllahın izniyle canım :16: vallla abim evlenirken kız gelinligi giydi abimde gördü ama hiç tepki vermedi ve 4 yıllık sevgili süreci vardı :1:

:1: Abin de duygusuzmuş :1:
Ben güzel bi tepki bekliyorum :69:

bende kuzucumu ilk anda yanımda istiyorum baya şapşallaşır:9:
sen istanbulda mıydın canım bi düğün salonu var gözüme kestirdiğim:23:

Şapşikler yaa :1:
Değilim :5: Keşke İstanbulda Ankara'da falan olsaydım. Ben Konya'dayım ama burda da güzel salonlar var yalan söyleyemem şimdi :1:
Yine de sen gözüne kestirdiğini bizimle paylaş biz de görelim mutluhatunumuzun salonunu :1:

makinen şarjı dolsun çeyiz topiğime atarım canım:1:

tmmm tatlım bekliyorum :1:

:1: Abin de duygusuzmuş :1:
Ben güzel bi tepki bekliyorum :69:

vallla bende şahsen güzel bi tepki bekliyorum kuzum çünkü ilk defa giyiyosun her zaman gelinlikle dolaşmıyosun ki artık bilemicem yoksa sabırsızlıktan dolayımı sadece güzelmiş diye bi tepki verdi acaba :1:

Şapşikler yaa :1:
Değilim :5: Keşke İstanbulda Ankara'da falan olsaydım. Ben Konya'dayım ama burda da güzel salonlar var yalan söyleyemem şimdi :1:
Yine de sen gözüne kestirdiğini bizimle paylaş biz de görelim mutluhatunumuzun salonunu :1:

:1::1:
Avcılar Esa Royal Düğün Salonu bu canım ama düğünüm sakarya izmit tarafında olcak:26:
nasıl olcaksa gerçi:9:
bana kalsa anadolu yakasında bi mekanda düğün yaparım öyle izmite geçerim:10:

tmmm tatlım bekliyorum :1:

vallla bende şahsen güzel bi tepki bekliyorum kuzum çünkü ilk defa giyiyosun her zaman gelinlikle dolaşmıyosun ki artık bilemicem yoksa sabırsızlıktan dolayımı sadece güzelmiş diye bi tepki verdi acaba :1:

Ama belki de heyecandan öyle demiştir. Onu yengene sormak lazım o anlar onun tepkilerini :1:
Ben de dilinin tutulmasını bekliyorum bi süre hiç bişey söyleyemicek sonra ben onun sapşikliğine gülünce gülcek falan :69:
Bi abiye giyince bile dili tutulan adam gelinlikle görünce düşüp bayılmasın da :1:

:1::1:
Avcılar Esa Royal Düğün Salonu bu canım ama düğünüm sakarya izmit tarafında olcak:26:
nasıl olcaksa gerçi:9:
bana kalsa anadolu yakasında bi mekanda düğün yaparım öyle izmite geçerim:10:

Pistin ortada olması çok güzel, ben de bu detaya bakıyorum, pist uçta olmasın sonra arkadakiler göremiyoruz diye çemkiriyo :1:
Çok beğendim bu arada mekanı :16:

Ama belki de heyecandan öyle demiştir. Onu yengene sormak lazım o anlar onun tepkilerini :1:
Ben de dilinin tutulmasını bekliyorum bi süre hiç bişey söyleyemicek sonra ben onun sapşikliğine gülünce gülcek falan :69:
Bi abiye giyince bile dili tutulan adam gelinlikle görünce düşüp bayılmasın da :1:

ayyy kesin bayılırr:52::52:

aman boşver kuzum evleneli 2 yıl olcak şimdi onlarla ugraşamam :1: bayılırsa gelinlikle ayıltırsın :1: sonra tekrar bayılır kuzum :1: :1:

Pistin ortada olması çok güzel, ben de bu detaya bakıyorum, pist uçta olmasın sonra arkadakiler göremiyoruz diye çemkiriyo :1:
Çok beğendim bu arada mekanı :16:
ben o detaya hiç dikkat etmemiştim artık aklımda bulunsun:1:
Ahahahah çok gülerim bayılırsa :1: Oyyy :69:
Çok özledim be kızlar :ssz:

azcık kalmış canım gelince neler olcak onları hayal et:16:
uzun dönem mi kısa dönem mi:26:

ben o detaya hiç dikkat etmemiştim artık aklımda bulunsun:1:

azcık kalmış canım gelince neler olcak onları hayal et:16:
uzun dönem mi kısa dönem mi:26:

Eevet bak çok önemli bi detay bence:29:
Kısa dönemdi canım ya çok şükür :31:
Hayal edince de sabırsızlanıyorum :52::51: Ayarım yok benim :1: