• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam kızlar bnde nsanlym allah nasip ederse bnde 2015 qelini olucm inş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnn tatlışlarımm :16:

Selam canim, nasilsin?

Evet evet, 2015 yaz geliniyim ben de kısmet olursa :1: :16: :69:

Hosgeldin :)

Kizlar bugun nişan kiyafetlerimizi aldik :p:sly:

Hayirli olsun :) Nisanin ne zaman?

Allah daim etsin tatlm bnde ins 2015 gelini olcam insallah 2015 yılı huzur mutluluk getirir bize

Amin insallah. Hosgeldin :)

hoşbuldum :40: tarih belli olduğuna göre şimdiden hayırlı olsun diyebilirim sana da :34:

Aslinda bizim dugunumuz bu eyluldeydi ama is durumundan ertelemek zorunda kaldik. O yuzden tarihi belirleyelim dedik simdiden :)

seni çok iyi anlıyorum canım bizde benzer konu yüzünden 2015'e bırakmak zorunda kaldık.

Son düzenleme:

Allah daim etsin tatlm bnde ins 2015 gelini olcam insallah 2015 yılı huzur mutluluk getirir bize

hoşbuldum :40: tarih belli olduğuna göre şimdiden hayırlı olsun diyebilirim sana da :34:

hoşbuldum canım :40: o zaman en kısa sürede darısı başına diyorum tarih için :34:

merhaba fıstıklar hoşgeldiniz nasılsınız istanbul gelinleri diye topigim var beklerim sizi :1:

Selam canim, nasilsin?

Aslinda bizim dugunumuz bu eyluldeydi ama is durumundan ertelemek zorunda kaldik. O yuzden tarihi belirleyelim dedik simdiden :)

herşeyin hayırlısı kuzum darısı başıma inşalllah en kısa zmanda :1: iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyosun fazla gelmiyosun buralara :16:

hoşgeldin kuzucum aynı heyecanı paylaşıyoruz desene:9:
öyle aldım demekle olmaz hatun görmemiz lazım bize fikir lazım:32:
sende hoşgeldin canım söz nişan var mı sende inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:12:

hoşgeldinnn ohhh ne güzel nişanlıymışsın sen düğün tarihi belli mi:9:
hoşbuldum canım :40: o zaman en kısa sürede darısı başına diyorum tarih için :34:

amin canım aminnn:21:

ayyy kızlarr bi günlük mapusa düştüm siyaset yüzündenn:9:
ne güzel gelmişsiniz gitmeyin bi yere burda herşeyimizi paylaşalımmm:16::16::16:

merhaba fıstıklar hoşgeldiniz nasılsınız istanbul gelinleri diye topigim var beklerim sizi :1:

:1:
Günaydın canımm

hoşgeldin kuzucum aynı heyecanı paylaşıyoruz desene:9:

öyle aldım demekle olmaz hatun görmemiz lazım bize fikir lazım:32:

sende hoşgeldin canım söz nişan var mı sende inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:12:

hoşgeldinnn ohhh ne güzel nişanlıymışsın sen düğün tarihi belli mi:9:

amin canım aminnn:21:

ayyy kızlarr bi günlük mapusa düştüm siyaset yüzündenn:9:
ne güzel gelmişsiniz gitmeyin bi yere burda herşeyimizi paylaşalımmm:16::16::16:

Günaydın kuzumm, dün ne oldu ya hesabını kitlemişler :1: Neyse uzun sürmemiş dönmüşsün aramıza :1:
Eveet aynı heyecanlar canımm, nişan var mıydı sizin?

Selam canim, nasilsin?

Hoşbuldummm :16:
Benim de nişanım olmadı henüz :31: Askeri bekliyoruz halaaa 1:

:1:

Günaydın kuzumm, dün ne oldu ya hesabını kitlemişler :1: Neyse uzun sürmemiş dönmüşsün aramıza :1:
Eveet aynı heyecanlar canımm, nişan var mıydı sizin?

Ayy hiç sormaa:18:
Allah kimseyi KKdan uzak tutmasın hayatımın bi parçası olmuş dün çok iyi anladım:17:
yok canım söz nişan filan sadece aileleri tanıştırdık
sömestrda söz nişan temmuz gibide düğün düşünüyoruz arayı çok uzatmamaya kararlıyız:8:
sizde durumlar ne:29:

Allah kimseyi KKdan uzak tutmasın hayatımın bi parçası olmuş dün çok iyi anladım:17:
sömestrda söz nişan temmuz gibide düğün düşünüyoruz arayı çok uzatmamaya kararlıyız:8:

Asker beklemece :31:
Sadece anneler tanıştı bizde de, askerimin gelmesine az kaldı, 35 güne falan da resmi tanışma-isteme olur sanırım inşallah, sonra da çok uzatmadan aile arasında bi nişan. Sonra gelsin düğün salonu araştırmaları, tarih almalar, gelinlik provaları :1: :16: :69: Ayyy inşallah hadi bakalım :1:

fıstık gelmişsin sonunda benimde bi parçam olmuş kk ayrı kalınca üzülüyorum :1: napıyosun bakim :1:

mutim sen napıyosun nasılsın bakim :1:

Asker beklemece :31:
Sadece anneler tanıştı bizde de, askerimin gelmesine az kaldı, 35 güne falan da resmi tanışma-isteme olur sanırım inşallah, sonra da çok uzatmadan aile arasında bi nişan. Sonra gelsin düğün salonu araştırmaları, tarih almalar, gelinlik provaları :1: :16: :69: Ayyy inşallah hadi bakalım :1:

ohhh enişte gelince bayram ilan edersin az kalmış zaten tez vakitte kavuşcaksınız maşallah:72::nazar:
gelinlik provasını düşünmek bile suratımda anlamsız bi gülümsemeye neden oluyor:52:
çok farklı telaşlar kazasız belasız bi atlatsak:8:

fıstık gelmişsin sonunda benimde bi parçam olmuş kk ayrı kalınca üzülüyorum :1: napıyosun bakim :1:

mutim sen napıyosun nasılsın bakim :1:

napıyım canım a101den mavi başucu sürahisi almış annem onunla aşk yaşıyorumm:52::52:
sen napıyosun:46:

Back