• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizde şubat mart gibi planlıyoruz hatta 1 mart bizim yıl dönümüz o gün olursa çok mutlu olurum:23:
hepimiz için hayırlısı olur inşallah:16:

bizimde yıldönümümüz mayıs 21 tatlım hayırlısı olsun inşalllahh hepimiz hakkında kuzumm :16:

Herkese merhaba,
Yazamadim birkac gundur. Ben yine cooook yorgunum.
Arkadaslarimizin dedigine gore biz kariyer yapalim derken evlenemeyecegiz, evlensek de birbirimizi zor gorecegiz. :P Is sebebiyle dugunumuzu erteledigimizden beri boyle dusunuyorlar.

Nasilsiniz?

Herkese merhaba,
Arkadaslarimizin dedigine gore biz kariyer yapalim derken evlenemeyecegiz, evlensek de birbirimizi zor gorecegiz. :P Is sebebiyle dugunumuzu erteledigimizden beri boyle dusunuyorlar.

Nasilsiniz?

günaydın canımm hoşgeldin tekrar:)
ben iyiyim sen nasılsın :)
hemm çocuk hem kariyer yapmalısın kesinlikle:8:
bende çeyizle ugraşıyorum:23:

Herkese merhaba,

Nasilsiniz?

merhaba canımm bizdede yorgunluk var malesefff ama napalım mecbur iş güç ben bu lafı söyler dururum tatlım çocukda yaparım kariyerde
iyiyim allaha şükür sen nasılsın arkadaşların ne düşünürse düşünsün canım önemli olan sizin mutlulgunuz

tatlım nabr kesinlikle :1:
ugraş bakalım çeyizciklerle neolcak bizim halimiz her bişeyle biz ugraşıyoruz :1:

hmmm anladım canım resim varmı görebilirmiyiz :1: akşam çikolataları götürüyodun sanırım bebişimm :1: :1:

öyle oldu valla canım hepsini yedim çok iyi geldi:1:

$Fincan-Þeklinde-Ekmeklik-Modelleri.jpg biri bu canım fincan şeklinde çok şirin :8:

afiyet bal şker olsun canımmm
ayyyyyy evettttt çokkk güzelmişşş bunu hazırmı alıcaksın kime yaptırıcaksın bende yaaptırayım aynısından degil tabide :1:

farklı renkleri filanda var canım
bi sitede sordum 60 lira dedi
annemde 60 lira veremem ben yaparım dedi:9:

farklı renkleri filanda var canım
bi sitede sordum 60 lira dedi
annemde 60 lira veremem ben yaparım dedi:9:

hmmmm anladım canım aslında 60 lira bunun için biraz pahalı gibi geldi sitenin ismi ne kuzum resimleri alayım tele kayıt edeyim de artıkın bakar bulurum
aynısını yapabilirmi annnen canım benim annnemde kafaya koydugu şeyi çok güzel yapıyodaa :1:

hmmmm anladım canım aslında 60 lira bunun için biraz pahalı gibi geldi sitenin ismi ne kuzum resimleri alayım tele kayıt edeyim de artıkın bakar bulurum
aynısını yapabilirmi annnen canım benim annnemde kafaya koydugu şeyi çok güzel yapıyodaa :1:

yapar canım annemden bişey kurtulmaz:27:
sonsuz dekorasyonda buldum canım bu sepeti:8:

merhaba kızlar bende 2015 geliniyim :3: hatta tam olarak 10,05,2015 diyebiliriz.

Iyiyim ben de ugrasiyorum :) Kariyer yapacagim da cocuk icin acele etmeyecegim. Erken evlenmenin faydasi, hem esimle evliligin tadini cikarip hem de doktorami aldiktan sonra cocuk dusunuyorum insallah, onumuzde uzun yillar var :)

merhaba canımm bizdede yorgunluk var malesefff ama napalım mecbur iş güç ben bu lafı söyler dururum tatlım çocukda yaparım kariyerde
iyiyim allaha şükür sen nasılsın arkadaşların ne düşünürse düşünsün canım önemli olan sizin mutlulgunuz

Zaten cok samimi ortak arkadas grubumuz nisanlimla, boyle takildiklari zaman 'Cok konusmayin bakayim, isinize bakin' diyorum :37::37:
Ikimiz de akademik kariyer yolunda ilerliyoruz o yuzden ister istemez fedakarliklar yapiyoruz ama mutluyuz cok sukur :17:

öyle oldu valla canım hepsini yedim çok iyi geldi:1:

Eki Görüntüle 1209196 biri bu canım fincan şeklinde çok şirin :8:

Cok guzelmisss :16::16: Gule gule kullan canim

Iyiyim ben de ugrasiyorum :) Kariyer yapacagim da cocuk icin acele etmeyecegim. Erken evlenmenin faydasi, hem esimle evliligin tadini cikarip hem de doktorami aldiktan sonra cocuk dusunuyorum insallah, onumuzde uzun yillar var :)

Zaten cok samimi ortak arkadas grubumuz nisanlimla, boyle takildiklari zaman 'Cok konusmayin bakayim, isinize bakin' diyorum :37::37:
Ikimiz de akademik kariyer yolunda ilerliyoruz o yuzden ister istemez fedakarliklar yapiyoruz ama mutluyuz cok sukur :17:

diyorum yaaa canım nemli olan bizlerin mutlulugu kimse umrunuzda olmasın boşver bizim daha hiç bişeyimiz belli degil ama hayırlısı olsun bakalımm ne olcak ne biticek :16:

Back