2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyiyim alllaha şükür canım sen nasılsın ben uzun bi dönem çalışmak istemiyorum o kadar bunaldım =)))

Ben yurtdisinda staj yapiyorum daha burdayim ve calismak zorundayim yani. Doner donmez de okula donecegim bu sene bana tatil yok

Ben yurtdisinda staj yapiyorum daha burdayim ve calismak zorundayim yani. Doner donmez de okula donecegim bu sene bana tatil yok

maşşalllahhh canım seni işinde baya zormuş hadi biz istedigiimiz zaman izin alıyoruz vs ama sana sene boyunca tatil yok allah sabır ve dayanmaa gücü versin kuzum

Bu yaptıkalrını nerden alıp hazirliyosun ne kadar tutuyor maddiyat olarak

Bu yaptıkalrını nerden alıp hazirliyosun ne kadar tutuyor maddiyat olarak

Cnm şişeler ben pahaliya almisim.
Mutluhatun daha uyguna almis. Netten akgunzuccayiden 50adet aldim kargo dahil 60tl tuttu .ozelgunbaskilari diye siteden etiket bastrdim.oda kargo dahil 25Ddi yanlış hatirlamiosam. Suslemek için kristal tül vardi evde.oda cok uygun zaten.
Seker hamuru ve malzemelerinede yapacagim şeye gore 50 lira filan gitmiştir. Konuşma balonları da aldim onlarda 1,5 /3 tl gibi degisiodu.o tarz seyler iste. Hepsini hazırlayinca topik acarim

iyiyimm kuzummm sen nasılsınnn sana özel msj atmıştım görmedinmi tatlım haftasonumda mükemmmel geçti senin nasıl geçti

yok tatlım görmedim yaa alıntılama mesajları geliyo toplu siliyorum gözümden kaçmıştır:26:
tekrar yaz canım bakıyım hemen
güzeldi valla haftasonu vialanda gittik ayy çocuk gibi eğlendik

yok tatlım görmedim yaa alıntılama mesajları geliyo toplu siliyorum gözümden kaçmıştır:26:
tekrar yaz canım bakıyım hemen
güzeldi valla haftasonu vialanda gittik ayy çocuk gibi eğlendik

tmm tatlım yazarım birazdann önemli degil olur öylee canım benim ne kadar güzellll çok eglenmişsiniz bizde öyleydik haftasonu benimki bana 15 tatilde istemeye geliriz dedi hayırlısı dedim bende kuzum

tmm tatlım yazarım birazdann önemli degil olur öylee canım benim ne kadar güzellll çok eglenmişsiniz bizde öyleydik haftasonu benimki bana 15 tatilde istemeye geliriz dedi hayırlısı dedim bende kuzum

bizde şubat mart gibi planlıyoruz hatta 1 mart bizim yıl dönümüz o gün olursa çok mutlu olurum
hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…