• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Herkese iyi bayramlarr :16:
Ben de 2014 eylul gelini olacakken nisanlimin yurtdisi gorevi nedeniyle 2015 yazina ertelemek zorunda kaldim dugunumu.
Nasilsiniz?

hoşgeldin tatlım sanada iyi bayramlar:16:
iyiyim ben sen nasılsın:9:

Iyiyim ben de canim, staja gidiyorum. ( Yurtdisindayim su an staj icin, saat farki var aramizda Turkiyeyle.)
Bayram bitiyor biz burada hic anlayamadik bile. :(

Iyiyim ben de canim, staja gidiyorum. ( Yurtdisindayim su an staj icin, saat farki var aramizda Turkiyeyle.)
Bayram bitiyor biz burada hic anlayamadik bile. :(

aaa nerdesin:9:
aman canımmm nerde eski bayramlar bizim akraba filan yok günler sevgilimle geçti:9:

daha sözlü yada nişanlı değilim canım daha sadece aileler tanıştı :)
son sınıfa geçtim smestrda söz nişan düşünüyoruz yazında düğün:9:

Ben de son sinifa gectim. Bizim soz nisan once oldu :) Gerci daha hicbir hazirligim yok cunku nerede yasayacagimiz belli degil. Yuksek ihtimal yurtdisinda devam edecegiz o yuzden bir sey hazirlayamiyorum.

bebişim uzun zamandır yazmıyodun ondan aşk olsun ben seni bırakıp gidermiyim hiç kuzum napim tatil bittti iş başı yaptık sen napıyosun tatlım :16:

napıyım canım 2 günü sevgilimle geçirdim mutluyum huzurluyum okul başlayana kadar tatil bana:9:
pazartesiyi bekliyorum heyecanla mimar bugün gidip evi görücek pazarteside konuşcaz:9:

napıyım canım 2 günü sevgilimle geçirdim mutluyum huzurluyum okul başlayana kadar tatil bana:9:
pazartesiyi bekliyorum heyecanla mimar bugün gidip evi görücek pazarteside konuşcaz:9:

oyyhhh maşallllahhhh :nazar: size kuzucum biz buluşamadık malesefff o bayramda bile çalışıyodu gelemedi bende gidemedim başka yere ailemle tatle gittim hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

oyyhhh maşallllahhhh :nazar: size kuzucum biz buluşamadık malesefff o bayramda bile çalışıyodu gelemedi bende gidemedim başka yere ailemle tatle gittim hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

haftasonu görüşürüzsünüz canım:31:

haftasonu görüşürüzsünüz canım:31:

bakalım kuzum nasip kısmet biz plan yaptıgımızda hiçbişey yapamıyoruz o yüzden plansız yapıyoruz herşeyi balım senin facen varmıydı canım ekleşmişmiydik senle unutuyorum kuzum kusura bakma

bakalım kuzum nasip kısmet biz plan yaptıgımızda hiçbişey yapamıyoruz o yüzden plansız yapıyoruz herşeyi balım senin facen varmıydı canım ekleşmişmiydik senle unutuyorum kuzum kusura bakma

grupta vardın dimi sen canım :)

Back