2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnnn :) eveett biz takipleştiikk hattaa :) benide isteyenler ekleyebilr kızlar gizemaydnn35 :)

Sizleri takip ettim bebekler

ayy çok güldüm ya
"Öğretmenim Kuranı İngilizce mi öğrencez?

Canım herkesin zevki bir olsa bu kadar çeşit olmazdı. Sen elbette ki kendi zevkine göre döşeyeceksin. O ev senin, içinde huzurlu olması gereken de sensin. Kimseye kulak asma..

haklarını yiyemem, ailesi çok iyi insanlar. ama ablanın bazen böyle lafları var. en büyük şansım sevdiceğim, o benim gönlüm olsun istiyor.

canım evlenmiş ama kendisi kına gecesi bile yapmamış, kayınvalidesi nikahtan bir kaç gün önce eve gelip kınasız olmaz demiş yalandan evde kına yakmışlar. bunun dışında kariyer peşine düşmüş, kendi çocuklarını dahi rahmetli annesi büyütmüş. gece ağlayan çocuğuna bile bakmamış o uyanmasın işe gidiyor çalışıyor diye annesi bakmış. yemek falan da bilmez fazla. annesi vefat edince mevlütü yapıldı, bi tavuk haşlayıp da pilavın üstüne koyamadı başka akrabaları yaptı hep. ben yinede seviyorum müstakbel görümcemi, bunlar beni ilgilendiren şeyler değil, bana karşı çok iyi arada sırada bu lafları dışında.

kızlar asetat kutulardan vazgeçtim :) karton poşetler kullanıcam ve güzel bi söz bulup küçük kartlar hazırlıycam nasıl sizce :) ayrıca kendi el yazım olucak :)

bu da olabilir ama asetat kutular benim hoşuma gitti tabi uyacak boyutta bulabilirsem

Süper bu çocuklar ya, çok güldüm

Anladım canım peki genelde terziler kumaşı bizim seçmemize izin veriyorlar mı biliyor musun?

bu da olabilir ama asetat kutular benim hoşuma gitti tabi uyacak boyutta bulabilirsem
ben vazgeçtim canım asetatlardan ilk başta çok istiyodum ama bi anda soğudum nedense böyle yapıcam son kararım bide şişe sıgar mı sığmaz mı diye çok tereddütte kaldım

listeme baktıkça mutlu oluyorum bu kadarını başardığıma göre gerisinide yaparım heralde :)

ben vazgeçtim canım asetatlardan ilk başta çok istiyodum ama bi anda soğudum nedense böyle yapıcam son kararım bide şişe sıgar mı sığmaz mı diye çok tereddütte kaldım

bende boyut konusunda tereddütteyim araştırdım 8*8*3 var çoğunlukla. 9*9*4'e belki sığar diye düşünüyorum ben. yarın sabunlarım gelecek, kolonyarı da ablam satın almacı büyük bir mağazada rebul'dan minik şişelerden istemiş, karma bir kolide 56 tane gelecek bana bedavadan ikisi de elime geçsin o zaman netleşecek, bakalım sığacak mı

9*9*4'e sığar canım yani öyle tahmin ediyorum valla bu detaylar insanı öyle çok yoruyor ki :)
ben bide kurabiye istiyorum öyle oluncada kutu olmuyo malesef :)
bakalım nasıl olcak :)

instagram kullananlar bana da yazabilir arkadaşlar özelden bulalım birbirimizi

9*9*4'e sığar canım yani öyle tahmin ediyorum valla bu detaylar insanı öyle çok yoruyor ki :)
ben bide kurabiye istiyorum öyle oluncada kutu olmuyo malesef :)
bakalım nasıl olcak :)

aynen fena yoruyor baktıkça bişey buluyorsun, geçen gece rüyamda sabun gördüm mesela

kurabiye ben yapmıcam canım şeker hamuru olayını sevmiyorum. sadece bunları yapıcam, maliyeti fazla olmasaydı birer tane de mini havlu eklerdim buna ama çok artar gerek yok

ben havluları 10 adet yaptım canım :)
o da çok yakınlara sadece :)
40 adet havlunun altından kalkamam valla

Bildiğim kadarıyla terziler izin veriyor canım. Haute couture terzilerde oluyor en azından :)
Ya biz mayıs gibi düşünüyoruz düğünü ocakta diktirmeye başlarım heralde aralıkta da anlaşırım terziyle oyyy az zaman kalmış yaa daha kilo verecem ben offff Sen modeli belirledin mi kuzu bi de haute couture terzileri nasıl ayırt ederiz canım? Kendi stilistleri mi oluyor örneğin? Ayyy canım yaa sen başla da biz de iyice heves yapalım kendi gelinliğimize

ben havluları 10 adet yaptım canım :)
o da çok yakınlara sadece :)
40 adet havlunun altından kalkamam valla

ben bunları bile 60tane yapıyorum canım. sadece bayanlara vericem erkeklere saçma olur herhalde. en yakınlar diye kimseyi ayıramıyorum çünkü benim 7 amcam var bunlardan 4tanesi gelse onların eşleri 4kişi, üç tane dayımın eşi yengelerim etti 7 en yakın iki tane arkadaşım var, daha erkek tarafına hiç gitmiyorum havlu işi sıkıntı olur bana hiç girmicem

asıl tepsi derdindeyim şuan şu polimer tepsilerden alsam boyasam olmaz mı ya çok acemice mi olur

ilk resimdekinden alıp düz beyaza boyasam bide bunlara ayna takılıyor mu onu öğrenmek lazım. lazer kesim olursa takılır dedi bana tepsiyi satan kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…