Gününüz aydin olsun kizlar
Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum
Günaydınnnn :) eveett biz takipleştiikk hattaa :) benide isteyenler ekleyebilr kızlar gizemaydnn35 :)
ayy çok güldüm yaValla ben bugün ufak çaplı bir kalp krizi yaşadım. Okulda din hocamız yok atama olmadı, ücretli öğretmen de bulamıyor milli eğitim, kabak benim başıma patladı. 31 saat vermişler bana, hem Kuranı kerim hem de Hz Muhammedin hayatı derslerini bana yazmışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Çocuklar diyor ki "Öğretmenim Kuranı İngilizce mi öğrencez?" Tövbe Yarabbim.. Neyse ki az evvel müdür yardımcım aradı, köyün imamını ayarlamışlar, eski programa devam
Canım herkesin zevki bir olsa bu kadar çeşit olmazdı. Sen elbette ki kendi zevkine göre döşeyeceksin. O ev senin, içinde huzurlu olması gereken de sensin. Kimseye kulak asma..
bu pasta işinede el atıcam kuzum daha zamanı var
valla canım biliyodurda bilmiyomuş gibi davranıyodur yoksa bu kadın evlenmiş sonuçta anlattıklarına bakılırsa biraz etliye sütlüye karışmam modunda gibi...
ayrıca kimin ne dediğini umursama sevgilinle hallet bu konularıda
kızlar asetat kutulardan vazgeçtim :) karton poşetler kullanıcam ve güzel bi söz bulup küçük kartlar hazırlıycam nasıl sizce :) ayrıca kendi el yazım olucak :)
Süper bu çocuklar ya, çok güldümValla ben bugün ufak çaplı bir kalp krizi yaşadım. Okulda din hocamız yok atama olmadı, ücretli öğretmen de bulamıyor milli eğitim, kabak benim başıma patladı. 31 saat vermişler bana, hem Kuranı kerim hem de Hz Muhammedin hayatı derslerini bana yazmışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Çocuklar diyor ki "Öğretmenim Kuranı İngilizce mi öğrencez?" Tövbe Yarabbim.. Neyse ki az evvel müdür yardımcım aradı, köyün imamını ayarlamışlar, eski programa devam
Anladım canım peki genelde terziler kumaşı bizim seçmemize izin veriyorlar mı biliyor musun?Evet canım. Kumaşınızı kendinizin seçmenize izin veren bir terziyle anlaşmanızı öneririm. Terzi, siz ve bir bilenle gidin kesinlikle :) Seçtiğim kumaşa ve dantele göre gelinlikçi bir fiyat belirleyecek, ben gelinlikçiye ödeyeceğim :) Gelinlik+Duvak+Gelin Çiçeği şeklinde anlaştık :)
ben vazgeçtim canım asetatlardan ilk başta çok istiyodum ama bi anda soğudum nedense böyle yapıcam son kararım bide şişe sıgar mı sığmaz mı diye çok tereddütte kaldımbu da olabilir ama asetat kutular benim hoşuma gitti tabi uyacak boyutta bulabilirsem
Bildiğim kadarıyla terziler izin veriyor canım. Haute couture terzilerde oluyor en azından :)Anladım canım peki genelde terziler kumaşı bizim seçmemize izin veriyorlar mı biliyor musun?
ayy çok güldüm ya
"Öğretmenim Kuranı İngilizce mi öğrencez?
Süper bu çocuklar ya, çok güldüm
çok saol canım bernardoda pembe çatal kaşık bitmişti aslında sitesindede yok ama buldum çok şanslıyımhayalseverrr Canım bu arada kaşık çatalların gözümden kaçmadı bayıldım renklerine de modellerine de, harikaaa!
ben vazgeçtim canım asetatlardan ilk başta çok istiyodum ama bi anda soğudum nedense böyle yapıcam son kararım bide şişe sıgar mı sığmaz mı diye çok tereddütte kaldım
9*9*4'e sığar canım yani öyle tahmin ediyorum valla bu detaylar insanı öyle çok yoruyor ki :)bende boyut konusunda tereddütteyim araştırdım 8*8*3 var çoğunlukla. 9*9*4'e belki sığar diye düşünüyorum ben. yarın sabunlarım gelecek, kolonyarı da ablam satın almacı büyük bir mağazada rebul'dan minik şişelerden istemiş, karma bir kolide 56 tane gelecek bana bedavadanikisi de elime geçsin o zaman netleşecek, bakalım sığacak mı
9*9*4'e sığar canım yani öyle tahmin ediyorum valla bu detaylar insanı öyle çok yoruyor ki :)
ben bide kurabiye istiyorum öyle oluncada kutu olmuyo malesef :)
bakalım nasıl olcak :)
ben havluları 10 adet yaptım canım :)aynen fena yoruyor baktıkça bişey buluyorsun, geçen gece rüyamda sabun gördüm mesela
kurabiye ben yapmıcam canım şeker hamuru olayını sevmiyorum. sadece bunları yapıcam, maliyeti fazla olmasaydı birer tane de mini havlu eklerdim buna ama çok artar gerek yok
Ya biz mayıs gibi düşünüyoruz düğünü ocakta diktirmeye başlarım heralde aralıkta da anlaşırım terziyle oyyy az zaman kalmış yaa daha kilo verecem ben offffBildiğim kadarıyla terziler izin veriyor canım. Haute couture terzilerde oluyor en azından :)
ben havluları 10 adet yaptım canım :)
o da çok yakınlara sadece :)
40 adet havlunun altından kalkamam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?